Рецепт Самса з куркою з листкового тіста

Рецепт Самса з куркою з листкового тіста
Кількість порцій: 15 Час приготування: 1 г. 0 хв.
думаю, не залишилося людей, які не пробували самсу. Це дивно смачні пиріжки, які готуються з тіста з різними начинками. розповім, як приготувати самсу з куркою з листкового тіста.

опис приготування:

Тісто можна зробити самостійно, якщо у вас є час, або купити вже готове, що значно спрощує процес приготування. Подавати самсу можна з томатним або вершковим соусом. Це відмінний варіант для перекусу, замість бутербродів або піци.

  • курячий фарш— 450 грам
  • Листкове тісто— 1 штука
  • Горошок зелений— 1/2 склянки
  • Цибуля— 1 штука
  • Соус «Чилі— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— За смаком
  • часник— 2 зубчики
  • каррі— 1 Чайна ложка
  • паприка— 1 Чайна ложка
  • Braai— 2-3 Ст. ложок
  • сіль, перець— За смаком
1 У сковороду додайте рослинне масло, очистіть цибулю і наріжте його дрібно, викладіть на сковороду, додайте подрібнений часник, готуйте 2-3 хвилини.

2 додайте каррі, сіль, чорний мелений перець і паприку, злиття чилі. Перемішайте все дерев'яною ложкою і готуйте 2 хвилини.

3 Викладіть на сковороду курячий фарш, ретельно розімніть ложкою і обсмажуйте 5-10 хвилин. В самому кінці викладіть заморожений зелений горошок, кінзу і обсмажуйте до готовності фаршу.

4 Листкове тісто заздалегідь викладіть з морозилки, щоб воно розтануло. Потім розкачати його тонко і розріжте смужками. Викладіть невелику кількість начинки і загорніть в формі самси (трикутником).

5 Обсмажуйте самсу на розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії з кожного боку по кілька хвилин. Подавайте самсу вже остигнула.

Подібні рецепти

Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою

Салат з ставриди гарячого копчення

Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею

Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....

Пиріг з листкового тіста з гарбузом

Пиріг з листкового тіста з гарбузом

Осінньою порою кожен з нас просто зобов'язаний приготувати якусь страву з такого дивного і сонячного плода, як гарбуз. Прекрасним вибором стане пиріг з листкового тіста з гарбузом. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати пиріг з листкового тіста з гарбузом? Тоді дотримуйтесь вказів...

Пиріг з яблуками з листкового дріжджового тіста

Пиріг з яблуками з листкового дріжджового тіста

Які гарні плетені пироги вийдуть у Вас! Дуже простий рецепт! Пару простих інгредієнтів - і готовий смачний, ароматний пиріг, який і на святковий стіл не соромно подати. Пальчики оближеш! опис приготування: У процесі випічки пиріг набуває приємний золотистий колір, ніжну начинку, а як хрумтить....

Рулети з листкового тіста з фаршем

Рулети з листкового тіста з фаршем

Ділюся з вами дуже простим рецептом рулетів з листкового тіста з фаршем! Якщо ви, як і я, використовуєте готове листкове тісто, але на всю готування піде максимум 40 хвилин! Спробуйте, смачно дуже! опис приготування: Такий рецепт приготування рулетів з листкового тіста з фаршем сподобається вс...