Рецепт Самурайський пудинг
Перед вами рецепт рисового пудингу з карамельним соусом, приготований також, як в однойменному фільмі. Виходить дуже смачно, ніжно і повітряно.
опис приготування:
Пудинг для справжніх самураїв готується так: подрібніть половину рисових пластівців в борошно, змішайте її з пшеничним борошном, залишилися пластівцями, дрібкою солі, гарячими вершками і вершковим маслом і прогрійте в мікрохвильовій печі. Додайте збиті білки і розтерті з цукром жовтки. Змастіть формочки вершковим маслом і викладіть в них пудинг. Готуйте в духовці на водяній бані протягом 40 хвилин. Смачного!
- пластівці рисові— 100 грам
- вершки— 400 мілілітрів
- Пакет ванільного цукру— 1 штука
- яйце— 2 штуки
- Коричневий цукор— 2 Ст. ложки
- цукор— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- Лимонний сік— 1 Чайна ложка
- борошно— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 щіпка
Потім змішайте рисове борошно з пшеничним борошном, залишилися пластівцями, дрібкою солі. додайте 250 мл. гарячих вершків, вершкове масло і прогрійте в мікрохвильовій печі близько 40 секунд.
Яєчні білки збийте з ванільним цукром, а жовтки розітріть зі звичайним цукром.
Додайте збиті і розтерті яйця в суміш для пудингу.
Пару чашок змастіть вершковим маслом і викладіть в них пудинг. Налийте в плоску посуд трохи гарячої води, поставте в неї чашки з пудингом і відправте в духовку на 40 хвилин. Готовий трохи остудіть і вийміть з форми.
Тепер займемося карамельним соусом. Коричневий цукор і лимонний сік змішайте і прогрівайте на середньому вогні до повного розчинення цукру.
зігрійте залишилися 150 мл. вершків і влийте в карамель. Доведіть до кипіння, PROVARE мало zagusteniâ і прохолоди. Полийте карамельним соусом пудинг на блюді і подайте на стіл.
Подібні рецепти
Ватрушки з сиром на сметанно-дріжджовому тесті
Рецепт приготування повітряного кремового пирога-пудингу з скибочками свіжого банана, який полюбиться всім, хто його спробує. опис приготування: влітку, коли за вікном стоїть нереальна спека, піч щось зовсім не хочеться, проте домашнього пирога від цього хочеться нітрохи не менше ... Вихід є -...
Пряний пудинг з гарбуза і яблук
Гарбуз з яблуками приправимо імбиром і корицею запікати будемо в духовці. Смак гарбуза ледве вгадується, пудинг виходить ароматним, соковитим і ніжним. Горіхи з родзинками надають насичений смак. приступимо! опис приготування: Смак страви залежить від гарбуза і яблук, які ви використовуєте. ви...
Пудинг з лука і хліба
Рецепт приготування пудингу з цибулі-порею, хліба, зеленого лука, сиру і жирних вершків. опис приготування: Цей рецепт досить варіативний - ви можете додати в нього додатково сир Пармезан і смажені овочі. цибуля-пористий— 1 Склянка сіль і cвежемолотий чорний перець— — За смаком зеленого лука...
Порційний сливовий пиріг-пудинг
Порційний сливовий пиріг-пудинг — традиційний англійський десерт на Різдво. відмінний пористий, дуже ніжний десерт удосконалювався англійцями довгий час, а результат просто супер! опис приготування: Англійська порційний пиріг-пудинг — дивовижне різдвяне блюдо з багатовіковою історією. Найцікав...
Пудинг Чорна шапочка
Цей пудинг отримав таку назву через смородинового варення, що додає йому чорний колір. опис приготування: Змастіть маслом форму для пудингу. змішайте борошно, вершкове масло і цукор. Зробіть поглиблення в центрі і додайте яйце і достатню кількість молока, щоб консистенція вийшла рідкою. Додайт...