Рецепт Самурайський пудинг

Рецепт Самурайський пудинг
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Перед вами рецепт рисового пудингу з карамельним соусом, приготований також, як в однойменному фільмі. Виходить дуже смачно, ніжно і повітряно.

опис приготування:

Пудинг для справжніх самураїв готується так: подрібніть половину рисових пластівців в борошно, змішайте її з пшеничним борошном, залишилися пластівцями, дрібкою солі, гарячими вершками і вершковим маслом і прогрійте в мікрохвильовій печі. Додайте збиті білки і розтерті з цукром жовтки. Змастіть формочки вершковим маслом і викладіть в них пудинг. Готуйте в духовці на водяній бані протягом 40 хвилин. Смачного!

  • пластівці рисові— 100 грам
  • вершки— 400 мілілітрів
  • Пакет ванільного цукру— 1 штука
  • яйце— 2 штуки
  • Коричневий цукор— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • Лимонний сік— 1 Чайна ложка
  • борошно— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
самурайський пудинг - фото крок 1 Подрібніть половину рисових пластівців в борошно. Для цього можна використовувати кавомолку.

самурайський пудинг - фото крок 2 Потім змішайте рисове борошно з пшеничним борошном, залишилися пластівцями, дрібкою солі. додайте 250 мл. гарячих вершків, вершкове масло і прогрійте в мікрохвильовій печі близько 40 секунд.

самурайський пудинг - фото крок 3 Яєчні білки збийте з ванільним цукром, а жовтки розітріть зі звичайним цукром.

самурайський пудинг - фото крок 4 Додайте збиті і розтерті яйця в суміш для пудингу.

самурайський пудинг - фото крок 5 Пару чашок змастіть вершковим маслом і викладіть в них пудинг. Налийте в плоску посуд трохи гарячої води, поставте в неї чашки з пудингом і відправте в духовку на 40 хвилин. Готовий трохи остудіть і вийміть з форми.

самурайський пудинг - фото крок 6 Тепер займемося карамельним соусом. Коричневий цукор і лимонний сік змішайте і прогрівайте на середньому вогні до повного розчинення цукру.

самурайський пудинг - фото крок 7 зігрійте залишилися 150 мл. вершків і влийте в карамель. Доведіть до кипіння, PROVARE мало zagusteniâ і прохолоди. Полийте карамельним соусом пудинг на блюді і подайте на стіл.

Подібні рецепти

Пиріг-пудинг з бананом

Ватрушки з сиром на сметанно-дріжджовому тесті

Рецепт приготування повітряного кремового пирога-пудингу з скибочками свіжого банана, який полюбиться всім, хто його спробує. опис приготування: влітку, коли за вікном стоїть нереальна спека, піч щось зовсім не хочеться, проте домашнього пирога від цього хочеться нітрохи не менше ... Вихід є -...

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Гарбуз з яблуками приправимо імбиром і корицею запікати будемо в духовці. Смак гарбуза ледве вгадується, пудинг виходить ароматним, соковитим і ніжним. Горіхи з родзинками надають насичений смак. приступимо! опис приготування: Смак страви залежить від гарбуза і яблук, які ви використовуєте. ви...

Пудинг з лука і хліба

Пудинг з лука і хліба

Рецепт приготування пудингу з цибулі-порею, хліба, зеленого лука, сиру і жирних вершків. опис приготування: Цей рецепт досить варіативний - ви можете додати в нього додатково сир Пармезан і смажені овочі. цибуля-пористий— 1 Склянка сіль і cвежемолотий чорний перець— — За смаком зеленого лука...

Порційний сливовий пиріг-пудинг

Порційний сливовий пиріг-пудинг

Порційний сливовий пиріг-пудинг — традиційний англійський десерт на Різдво. відмінний пористий, дуже ніжний десерт удосконалювався англійцями довгий час, а результат просто супер! опис приготування: Англійська порційний пиріг-пудинг — дивовижне різдвяне блюдо з багатовіковою історією. Найцікав...

Пудинг Чорна шапочка

Пудинг Чорна шапочка

Цей пудинг отримав таку назву через смородинового варення, що додає йому чорний колір. опис приготування: Змастіть маслом форму для пудингу. змішайте борошно, вершкове масло і цукор. Зробіть поглиблення в центрі і додайте яйце і достатню кількість молока, щоб консистенція вийшла рідкою. Додайт...