Рецепт Оселедець з гарніром
Рецепт приготування солоного оселедця з гарніром з вареної картоплі, морква, буряка, зеленого горошку, ріпчастої цибулі, вареного яйця, огірків і зелені.
опис приготування:
Оселедець з гарніром доречно подати на святковий стіл.
приготування:
Якщо оселедець дуже солона, замочити її у воді і залишити на 3-4 годину. Якщо у вас філе оселедця, ви можете вимочити його в молоці - це додасть рибі ніжний смак. Щоб обробити оселедець, обрізати черевце, голову і хвіст, видалити нутрощі. Відокремити м'ясо від хребта, зрізати реберні кістки. Обидві половинки риби покласти один на одного і нарізати скибочками завтовшки близько 1 см. Викласти рибу в селедочницу. Промити картоплю і моркву, очистити від шкірки, помістити в каструлю, залити водою і відварити до готовності. промити буряк, помістити в каструлю, залити водою і варити в шкірці до готовності. Коли овочі будуть готові, дати їм охолонути. Нарізати картоплю і моркву кубиками. Буряк очистити і теж нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати кільцями. Нарізати яйця скибочками. весь гарнір (разом із зеленню) рівномірно викласти по обидва боки оселедця в страві, прикрасити зверху кільцями ріпчастої цибулі і полити гарнір і рибу рослинним маслом.
- соленой сельди— 500 грам
- картоплі— 170 грам
- морква— 160 грам
- буряка— 130 грам
- консервованого зеленого горошку— 120 грам
- ріпчастої цибулі— 80 грам
- варене яйце— 1 штука
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- огірка— 2 штуки
- зелень— За смаком
приготування:
Якщо оселедець дуже солона, замочити її у воді і залишити на 3-4 годину. Якщо у вас філе оселедця, ви можете вимочити його в молоці - це додасть рибі ніжний смак. Щоб обробити оселедець, обрізати черевце, голову і хвіст, видалити нутрощі. Відокремити м'ясо від хребта, зрізати реберні кістки. Обидві половинки риби покласти один на одного і нарізати скибочками завтовшки близько 1 см. Викласти рибу в селедочницу. Промити картоплю і моркву, очистити від шкірки, помістити в каструлю, залити водою і відварити до готовності. промити буряк, помістити в каструлю, залити водою і варити в шкірці до готовності. Коли овочі будуть готові, дати їм охолонути. Нарізати картоплю і моркву кубиками. Буряк очистити і теж нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати кільцями. Нарізати яйця скибочками. весь гарнір (разом із зеленню) рівномірно викласти по обидва боки оселедця в страві, прикрасити зверху кільцями ріпчастої цибулі і полити гарнір і рибу рослинним маслом.
Подібні рецепти
Шніцель з гарніром
Рецепт приготування рубаною оселедця з гарніром з яєць і овочів. опис приготування: солоний оселедець, красиво прикрашена гарніром з овочів, стане гідною прикрасою святкового столу. приготування: Скибочку пшеничного хліба замочити у воді на 2-3 хвилини. Очистити і випатрати оселедець. Пропусти...
Оселедець під соусами
Це відмінна закуска на святковий стіл і не тільки. Всіма улюблена оселедець з різними заправками. Рекомендую кілька варіантів рецептів оселедця під соусами. опис приготування: Щоб закуска з оселедця була смачною, беремо гарне солоне філе. Перед приготуванням перевірте, щоб не було кісточок. Я ...
Оселедець під шубою «святкова»
розповім, как приготовить селедку под шубой "Праздничную". Само собою, у каждой хозяюшки есть свой рецепт, але незмінно одне: этот салат у нас очень любят, и без него не обходится ни одно застолье! опис приготування: Это очень простой рецепт селедки под шубой праздничной. Вам сподобається і см...
Оселедець по-корейськи
Оселедець по-корейськи — це просто чудова закусочка з оселедця в азіатському стилі як для буденного, так і для святкового столу. Приготування забирає час, але, повірте, воно того варте. опис приготування: У нашій родині оселедець по-корейськи — це традиційне блюдо, без якого не обходиться прак...
Оселедець під шубою оригінальна
Пропоную вам рецепт чудового традиційного салату "; Оселедець під шубою ";. Така подача прикрасить будь-який святковий стіл. опис приготування: & Quot; Оселедець під шубою" — один з найпопулярніших російських салатів. Його можна назвати народним надбанням, так як без нього не обходиться жодне ...