Рецепт Рибний суп з квасолею

Рецепт Рибний суп з квасолею
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную в якості різноманітності перших страв досить простий рецепт рибного супу з квасолею консервованої та овочами. Це смачне повноцінне блюдо для всієї родини.

опис приготування:

1. Для початку необхідно вимити рибу і відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння, підсолити трохи і варити до готовності. Залежно від сорту і розміру шматочків риби це може зайняти від 15 до 35 хвилин.

2. Тим часом можна зайнятися овочами. Очистити картоплю, цибулину і моркву. При бажанні в рецепт приготування рибного супу з квасолею можна використовувати і інші овочі за смаком.

3. На сковороду налити трохи рослинного масла і як слід його розігріти.

4. Нарізати дрібними кубиками цибулю і обсмажити до прозорості.

5. Морква теж нарізати невеликими шматочками і відправити на сковороду до цибулі. Обсмажити до м'якості.

6. Готову рибу акуратно дістати, а бульйон процідити.

7. Довести до кипіння вже проціджений бульйон і відправити туди нарізану невеликими кубиками картоплю.

8. Потім додати обсмажені овочі і варити близько 15 хвилин.

9. За цей час риба трохи охолоне і її можна відокремити від кісток.

10. З консервованої квасолі злити рідину і викласти її в каструлю.

11. для 5 хвилин до готовності повернути в каструлю рибку.

12. Перед подачею рибний суп з квасолею в домашніх умовах прикрасити подрібненою свіжою зеленню.

  • риба— 300 грам
  • квасоля консервована— 250 грам
  • Картопля— 3-4 штук
  • цибулина— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • сіль— 1 За смаком
  • перець— 1 За смаком
  • Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
  • зелень— 1 щіпка
1. Для початку необхідно вимити рибу і відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння, підсолити трохи і варити до готовності. Залежно від сорту і розміру шматочків риби це може зайняти від 15 до 35 хвилин.

2. Тим часом можна зайнятися овочами. Очистити картоплю, цибулину і моркву. При бажанні в рецепт приготування рибного супу з квасолею можна використовувати і інші овочі за смаком.

3. На сковороду налити трохи рослинного масла і як слід його розігріти.

4. Нарізати дрібними кубиками цибулю і обсмажити до прозорості.

5. Морква теж нарізати невеликими шматочками і відправити на сковороду до цибулі. Обсмажити до м'якості.

6. Готову рибу акуратно дістати, а бульйон процідити.

7. Довести до кипіння вже проціджений бульйон і відправити туди нарізану невеликими кубиками картоплю.

8. Потім додати обсмажені овочі і варити близько 15 хвилин.

9. За цей час риба трохи охолоне і її можна відокремити від кісток.

10. З консервованої квасолі злити рідину і викласти її в каструлю.

11. для 5 хвилин до готовності повернути в каструлю рибку.

12. Перед подачею рибний суп з квасолею в домашніх умовах прикрасити подрібненою свіжою зеленню.

Подібні рецепти

Рибний суп Буйабес (попурі)

Рибний суп для дітей

У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція. опис приготування: 1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні. 2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити ...

Рибний суп з консервів з гречкою

Рибний суп з консервів з гречкою

Хочете рецепт самого ледачого супу? Пропонуємо вам варіант, як приготувати рибний суп з гречкою. Якщо до цього ви не готували нічого подібного, то обов'язково варто спробувати. Це легко! опис приготування: Щоб в супі не траплялися кісточки, їх бажано дістати з консервованої риби. але, якщо це ...

Рибний суп по-марсельски

Рибний суп по-марсельски

Суп Буйабес є найпопулярнішим блюдом провансальської кухні. кількість порцій: 4 рибний бульйон— 2 L морська риба— 2 кілограма морепродукти— 300-500 грам(креветки, кальмари, м'ясо краба, Омар, мідії і т.д.) цибулина— 2 штуки морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука(біла частина) помідори— 500 гр...

Рибний суп з грінками

Рибний суп з грінками

Мій європейський друг варить абсолютно чудовий рибний суп з грінками. Його рецепт я трохи спростила і рекомендую вам спробувати приготувати цей смачний супчик. опис приготування: Рибний суп з грінками можна варити з будь-якою рибою, найкраще підійде філе будь-якої Жирненький риби. Мені подоба...

Прозорий рибний суп

Прозорий рибний суп

Прозорий рибний суп — це дуже простий і красивий рибний суп, який приготувати не складе ніяких труднощів. Особисто я дуже люблю його за зовнішній вигляд. Виглядає цей суп супер апетитно! опис приготування: Прозорий рибний суп готується дуже просто. Для початку нам потрібно приготувати смачний ...