Рецепт Риба під соусом бешамель

Рецепт Риба під соусом бешамель
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
ситне блюдо, користь якого очевидна. Риба завжди корисна в будь-якому вигляді, а додаткові продукти додадуть їй особливий смак і аромат.

опис приготування:

Відмінне друга страва, яке готується в задоволення. В ньому, здавалося б, незвичайні поєднання продуктів, але всі вони зливаються воєдино і створюють дивовижний тандем смаку. Кожен інгредієнт доповнює інший, а вишуканий вершковий соус стає завершальній ноткою.

  • філе риби— 700  грам
  • Картопля— 3  штуки
  • яйця— 3  штуки
  • Крабові палички— 6  штук
  • сир— 150  грам
  • вершки— 150  мілілітрів
  • борошно— 30  грам
  • Цибуля— 1  штук
  • Сіль і спеції— За смаком
Риба під соусом бешамель - фото крок 1 1. Ставимо чищений картопля варитися. Нам потрібно буде з нього приготувати пюре. Тим часом нарізаємо філе риби на шматочки середнього розміру.

Риба під соусом бешамель - фото крок 2 2. Відправляємо рибу варитися в воду з додаванням вершків або молока. Туди ж відправляємо цибулину і спеції. Після закипання солимо і варимо не більше 5 хвилин на слабкому вогні.

Риба під соусом бешамель - фото крок 3 3. Тим часом відварюємо яйця круто, очищаємо їх.

Риба під соусом бешамель - фото крок 4 4. готуємо соус: на вершковому маслі обсмажуємо борошно, після чого додаємо вершки або жирне молоко. Доводимо все до однорідної консистенції і знімаємо з вогню. При необхідності зробити однорідну масу можна в блендері.

Риба під соусом бешамель - фото крок 5 5. Витягуємо шматочки риби і даємо їм трохи охолонути. Після цього викладаємо рибу першим шаром в форму для запікання.

Риба під соусом бешамель - фото крок 6 6. Нарізаємо крабові палички і викладаємо зверху. Тепер заливаємо трохи соусом (рівномірно розподіляючи його).

Риба під соусом бешамель - фото крок 7 7. нарізаємо яйця, викладаємо наступним шаром. Робимо з картоплі пюре, але без додавання олії і молока.

Риба під соусом бешамель - фото крок 8 8. Викладаємо його завершальним шаром, після якого залишиться тільки сир.

Риба під соусом бешамель - фото крок 9 9. Відправляємо все в духовку на 35-40 хвилин. Температура духової шафи повинна бути не менше 190 градусів.

Риба під соусом бешамель - фото крок 10 10. Після запікання нарізаємо порційно і подаємо до столу. Можна прикрасити страву зеленню і урізноманітнити свіжими овочами.

Подібні рецепти

Риба під соусом «бешамель» в духовці

Риба запечена під соусом «бешамель»

Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...

Сьомга під соусом «бешамель»

Сьомга під соусом «бешамель»

Розповім вам сьогодні, як приготувати сьомгу під соусом "; Бешамель ";. Простий і дуже витончений рецепт, тут рибка на тонкій подушці з листів лазаньї покрита сиром і соусом. смачно, ситно і ароматно! опис приготування: Перед вами класичний рецепт сьомги під соусом "; Бешамель ";. впевнена, ва...

Риба під білим соусом

Риба під білим соусом

Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...

Риба під часниковим соусом

Риба під часниковим соусом

Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...

Риба під вершковим соусом

Риба під вершковим соусом

В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...