Рецепт Риба під соусом бешамель
ситне блюдо, користь якого очевидна. Риба завжди корисна в будь-якому вигляді, а додаткові продукти додадуть їй особливий смак і аромат.
опис приготування:
Відмінне друга страва, яке готується в задоволення. В ньому, здавалося б, незвичайні поєднання продуктів, але всі вони зливаються воєдино і створюють дивовижний тандем смаку. Кожен інгредієнт доповнює інший, а вишуканий вершковий соус стає завершальній ноткою.
- філе риби— 700 грам
- Картопля— 3 штуки
- яйця— 3 штуки
- Крабові палички— 6 штук
- сир— 150 грам
- вершки— 150 мілілітрів
- борошно— 30 грам
- Цибуля— 1 штук
- Сіль і спеції— За смаком
2. Відправляємо рибу варитися в воду з додаванням вершків або молока. Туди ж відправляємо цибулину і спеції. Після закипання солимо і варимо не більше 5 хвилин на слабкому вогні.
3. Тим часом відварюємо яйця круто, очищаємо їх.
4. готуємо соус: на вершковому маслі обсмажуємо борошно, після чого додаємо вершки або жирне молоко. Доводимо все до однорідної консистенції і знімаємо з вогню. При необхідності зробити однорідну масу можна в блендері.
5. Витягуємо шматочки риби і даємо їм трохи охолонути. Після цього викладаємо рибу першим шаром в форму для запікання.
6. Нарізаємо крабові палички і викладаємо зверху. Тепер заливаємо трохи соусом (рівномірно розподіляючи його).
7. нарізаємо яйця, викладаємо наступним шаром. Робимо з картоплі пюре, але без додавання олії і молока.
8. Викладаємо його завершальним шаром, після якого залишиться тільки сир.
9. Відправляємо все в духовку на 35-40 хвилин. Температура духової шафи повинна бути не менше 190 градусів.
10. Після запікання нарізаємо порційно і подаємо до столу. Можна прикрасити страву зеленню і урізноманітнити свіжими овочами.
Подібні рецепти
Риба запечена під соусом «бешамель»
Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...
Сьомга під соусом «бешамель»
Розповім вам сьогодні, як приготувати сьомгу під соусом "; Бешамель ";. Простий і дуже витончений рецепт, тут рибка на тонкій подушці з листів лазаньї покрита сиром і соусом. смачно, ситно і ароматно! опис приготування: Перед вами класичний рецепт сьомги під соусом "; Бешамель ";. впевнена, ва...
Риба під білим соусом
Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...
Риба під часниковим соусом
Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...
Риба під вершковим соусом
В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...