Рецепт Риба під білим соусом
Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом.
опис приготування:
відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба виходить дуже ніжною і смачною, а попередній маринад привнесе особливу пікантність. Маринувати краще в лимонному соці з приправами.
- Філе морської риби— 80-900 грам
- борошно— 30 грам
- Рослинна олія— 50 грам
- вершки— 100 грам
- зелень— 20 грам
- Вершкове масло— 50 грам
- лимон— 1 штук
- жовтки— 3 штуки
2. Нарізаємо філе тріски шматочками, скроплюємо лимонним соком і приправляємо за смаком. Даємо постояти близько 15 хвилин.
3. Викладаємо у форму для запікання і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 25. Тим часом займемося соусом.
4. Відокремлюємо жовтки від білків, додаємо до жовтків чорний мелений перець і ставимо їх в ємності з антипригарним покриттям на вогонь.
5. Варимо наш соус на слабкому вогні, постійно помішуючи. Як тільки він почне біліти, вливаємо тонким струменем розтоплене вершкове масло і вершки. Продовжуємо варити і помішувати.
6. Готовий крем-соус переливаємо в спеціальну ємність, яка буде подаватися до готової запеченої рибі.
7. Подаємо рибу разом з соусом і скибочками лимона. При бажанні можна зробити гарнір.
Подібні рецепти
Гриби під білим соусом
Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...
Риба під вершковим соусом
В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...
Риба під сметанним соусом в духовці
Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...
Риба під соусом «бешамель» в духовці
Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...
Риба під грибним соусом
Продовжую свої кулінарні експерименти з рибними стравами, на цей раз поділюся варіантом, як приготувати рибу під грибним соусом. Смачно з таким соусом буде подати як білу, так і червону рибку. опис приготування: Риба під грибним соусом - це відмінне частування до вечері. Таким чином можна приг...