Рецепт Риба під білим соусом

Рецепт Риба під білим соусом
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом.

опис приготування:

відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба виходить дуже ніжною і смачною, а попередній маринад привнесе особливу пікантність. Маринувати краще в лимонному соці з приправами.

  • Філе морської риби— 80-900 грам
  • борошно— 30 грам
  • Рослинна олія— 50 грам
  • вершки— 100 грам
  • зелень— 20  грам
  • Вершкове масло— 50  грам
  • лимон— 1  штук
  • жовтки— 3  штуки
Риба під білим соусом - фото крок 1 1. Одного разу в одному рибному ресторані я спробувала це блюдо і не могла відірватися. З великими труднощами мені вдалося роздобути рецепт, і тепер я відкрию всі таємниці приготування такої рибки вам. Нам знадобиться тріска.

Риба під білим соусом - фото крок 2 2. Нарізаємо філе тріски шматочками, скроплюємо лимонним соком і приправляємо за смаком. Даємо постояти близько 15 хвилин.

Риба під білим соусом - фото крок 3 3. Викладаємо у форму для запікання і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 25. Тим часом займемося соусом.

Риба під білим соусом - фото крок 4 4. Відокремлюємо жовтки від білків, додаємо до жовтків чорний мелений перець і ставимо їх в ємності з антипригарним покриттям на вогонь.

Риба під білим соусом - фото крок 5 5. Варимо наш соус на слабкому вогні, постійно помішуючи. Як тільки він почне біліти, вливаємо тонким струменем розтоплене вершкове масло і вершки. Продовжуємо варити і помішувати.

Риба під білим соусом - фото крок 6 6. Готовий крем-соус переливаємо в спеціальну ємність, яка буде подаватися до готової запеченої рибі.

Риба під білим соусом - фото крок 7 7. Подаємо рибу разом з соусом і скибочками лимона. При бажанні можна зробити гарнір.

Подібні рецепти

Риба під часниковим соусом

Гриби під білим соусом

Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...

Риба під вершковим соусом

Риба під вершковим соусом

В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...

Риба під сметанним соусом в духовці

Риба під сметанним соусом в духовці

Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...

Риба під соусом «бешамель» в духовці

Риба під соусом «бешамель» в духовці

Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...

Риба під грибним соусом

Риба під грибним соусом

Продовжую свої кулінарні експерименти з рибними стравами, на цей раз поділюся варіантом, як приготувати рибу під грибним соусом. Смачно з таким соусом буде подати як білу, так і червону рибку. опис приготування: Риба під грибним соусом - це відмінне частування до вечері. Таким чином можна приг...