Рецепт Риба під соусом «бешамель» в духовці

Рецепт Риба під соусом «бешамель» в духовці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці!

опис приготування:

Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на минтай. Це недорогий і смачний варіант. Риба приготовлена ​​під соусом "; Бешамель" просто тане в роті. Спробуйте!

  • риба— 700 грам
  • сир— 100 грам
  • часник— 1 зубчик
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
  • Вершкове масло— 30 грам(для соусу)
  • борошно— 30 грам(для соусу)
  • Мускатний горіх— 1-2 Щепоток(для соусу)
  • молоко— 250 мілілітрів(для соусу)
  • вершки— 250 мілілітрів(для соусу)
Риба під соусом Підготуйте продукти. Якщо риба заморожена, то її потрібно розморозити при кімнатній температурі, я це зробила заздалегідь.

Риба під соусом приступимо. Щоб приготувати соус "; Бешамель" потрібно розтопити вершкове масло і обсмажити борошно до кремового кольору, постійно помішуючи.

Риба під соусом Введіть гаряче молоко, вершки і сіль, перець, мускатний горіх. Приварите соус до загустіння.

Риба під соусом У риби видаліть хребет, плавники (внутрішню частину), поріжте рибу шматочками.

Риба під соусом Щоб заощадити час на приготування вечері, я вирішила під рибу покласти пару картоплин, порізаних тонко. Форму змастіть маслом рослинним. розкладіть рибу. Між шматочками риби розподіліть часник, пропущений через прес.

Риба під соусом Залийте рибу соусом "; Бешамель" і відправте в духовку на 35 хвилин, температура 190 градусів.

Риба під соусом для 5 хвилин до кінця запікання додайте тертий сир і знову відправте в духовку рибу.

Риба під соусом риба під соусом "; Бешамель" готова. Подавайте до столу!

Подібні рецепти

Риба під соусом бешамель

Риба запечена під соусом «бешамель»

ситне блюдо, користь якого очевидна. Риба завжди корисна в будь-якому вигляді, а додаткові продукти додадуть їй особливий смак і аромат. опис приготування: Відмінне друга страва, яке готується в задоволення. В ньому, здавалося б, незвичайні поєднання продуктів, але всі вони зливаються воєдино ...

Сьомга під соусом «бешамель»

Сьомга під соусом «бешамель»

Розповім вам сьогодні, як приготувати сьомгу під соусом "; Бешамель ";. Простий і дуже витончений рецепт, тут рибка на тонкій подушці з листів лазаньї покрита сиром і соусом. смачно, ситно і ароматно! опис приготування: Перед вами класичний рецепт сьомги під соусом "; Бешамель ";. впевнена, ва...

Риба під сметанним соусом в духовці

Риба під сметанним соусом в духовці

Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...

Риба під часниковим соусом

Риба під часниковим соусом

Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...

Риба під вершковим соусом

Риба під вершковим соусом

В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...