Рецепт Салат зі спаржею, хрусткими кальмарами і мандаринами

Рецепт Салат зі спаржею, хрусткими кальмарами і мандаринами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування салату з спаржі, смажених кальмарів в паніровці, порт і mandarinov.

опис приготування:

Розігріти духовку до 220 градусів. Змастити два великих листа для випічки 1 1/2 чайної ложки масла кожен. Відкласти в сторону.

У середній мисці змішати сухарі, орегано, чебрець, 1/4 чайної ложки солі і 1/8 чайної ложки перцю. Промити кальмарів під водою і злегка вологих обваляти в суміші. Впорядкувати кальмара в один шар на підготовлені листи для випічки. Випікати до золотистого кольору і хрусткої скоринки, близько 10 хвилин. дати постояти 5 хвилин.

Поки кальмар готується, відварити спаржу в киплячій воді до готовності, близько 4 хвилин. Промити під холодною водою. Нарізати по діагоналі.

У великій мисці збити оцет, мандариновий соку і залишилася столову ложку масла. Додати зелень, цибуля, спаржу і мандарини. приправити залишилася 1/4 чайної ложки солі і 1/8 чайної ложки перцю. Викласти кільця кальмара і подавати.


  • кальмарів— 900 грам(очищенных и нарезанных кольцами )
  • спаржі— 450 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки(для панірування:)
  • панірувальних сухарях— 1/4 склянки
  • сушеного орегано— 1/2 чайних ложки
  • сушеного чебрецю— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • свежемолотого перцю— 1/4 чайних ложки
  • червоного винного оцту— 1 Чайна ложка(для салату:)
  • мандаринового сока— 1 Ст. ложка
  • Червона цибуля— 1 штука(тонко нарезанный кольцами )
  • мандарин— 2 штуки(очищенных и разделенных на дольки )
Розігріти духовку до 220 градусів. Змастити два великих листа для випічки 1 1/2 чайної ложки масла кожен. Відкласти в сторону.

У середній мисці змішати сухарі, орегано, чебрець, 1/4 чайної ложки солі і 1/8 чайної ложки перцю. Промити кальмарів під водою і злегка вологих обваляти в суміші. Впорядкувати кальмара в один шар на підготовлені листи для випічки. Випікати до золотистого кольору і хрусткої скоринки, близько 10 хвилин. дати постояти 5 хвилин.

Поки кальмар готується, відварити спаржу в киплячій воді до готовності, близько 4 хвилин. Промити під холодною водою. Нарізати по діагоналі.

У великій мисці збити оцет, мандариновий соку і залишилася столову ложку масла. Додати зелень, цибуля, спаржу і мандарини. приправити залишилася 1/4 чайної ложки солі і 1/8 чайної ложки перцю. Викласти кільця кальмара і подавати.


Подібні рецепти

Салат з хрусткими баклажанами і помідорами

Салат з мандаринами

Ділюся рецептом салату з хрусткими баклажанами і помідорами. Він виходить дуже смачним, святковим і оригінальним. Скибочки баклажанів попередньо панірують в крохмалі і обсмажують в олії. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати салат з хрусткими баклажанами і помідорами. ...

Салат з куркою і мандаринами

Салат з куркою і мандаринами

Цей салат дуже ніжний і дуже смачний. Незвичайне поєднання ніжного курячого м'яса і соковитого яскравого мандарина, нікого не залишать байдужим — ось вам рецепт салату з куркою і мандаринами. опис приготування: Цей салат-коктейль з куркою і мандаринами стане прекрасним частуванням до романтичн...

Салат з зеленню і мандаринами

Салат з зеленню і мандаринами

У салат із зеленню і мандаринами я додаю трохи сиру. Виходить дуже легкий, приголомшливий салат! Дуже добре підходить до м'ясних і рибних страв. А для бажаючих схуднути — просто незамінний! опис приготування: Отже, приступимо до приготування. 1. Спочатку почистіть мандарини. Розділіть на часто...

Салат з курчати зі спаржею, кабачками і грибами

Салат з курчати зі спаржею, кабачками і грибами

Приготуйте це блюдо і ви дізнаєтеся секрет голландського соусу! опис приготування: Куряче філе страхуємо на вершковому маслі до утворення рум'яної скоринки. картоплю, цукіні, спаржу і артишоки варимо і ріжемо. У салат додаємо нарізані мариновані гриби, овочі, м'ясо. салатик перчимо, солимо і п...

Салат з картоплею, маринованою цибулею і спаржею

Салат з картоплею, маринованою цибулею і спаржею

Рецепт приготування салату з картоплею, спаржею, зеленою квасолею, Redis, маринованою цибулею, оливковою олією і гірчицею. опис приготування: Корисний овочевий салат з пікантною гірчичною заправкою може цілком служити самостійною стравою. дрібної картоплі— 900 грам спаржі— 450 грам зеленої ...