Рецепт Сьомга під соусом «бешамель»

Рецепт Сьомга під соусом «бешамель»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Розповім вам сьогодні, як приготувати сьомгу під соусом "; Бешамель ";. Простий і дуже витончений рецепт, тут рибка на тонкій подушці з листів лазаньї покрита сиром і соусом. смачно, ситно і ароматно!

опис приготування:

Перед вами класичний рецепт сьомги під соусом "; Бешамель ";. впевнена, вам блюдо сподобається, адже це щось середнє між рибним пирогом, лазаньєю, запіканкою і просто рибкою під сирною скоринкою і соусом. Особисто мені шалено подобається! До речі, якщо листів лазаньї у вас немає, їх можна замінити звичайним листковим тістом. Буде смак трохи інший, але не менше витончений!

  • листи лазаньї— 120 грам(просто щоб покрити дно форми)
  • моцарелла— 100 грам
  • сьомга— 100 грам
  • пармезан тертий— 5 Ст. ложок
  • молоко— 500 мілілітрів
  • Вершкове масло— 50 грам
  • борошно— 50 грам
  • спеції— 1 За смаком(я додавала сіль, перець і мускатний горіх)
Сьомга під соусом 1. У сотейнику розтопити масло, обсмажити на ньому муку до золотистого кольору.

Сьомга під соусом 2. вливаємо молоко, постійно помішуючи, щоб не залишилося грудочок.

Сьомга під соусом 3. Вогонь робимо зовсім маленьким, додаємо тепер в каструльку спеції і чекаємо, поки соус не закипить і не загусне. У мене він готувався 8 хвилин.

Сьомга під соусом 4. Збираємо тепер наше блюдо. Дно форми змастіть маслом, викладаємо на нього листи лазаньї, далі - шматочки рибки, а зверху - шматочки моцарели.

Сьомга під соусом 5. Заливаємо зверху рясно нашим соусом і посипаємо тертим пармезаном.

Сьомга під соусом 6. Готуємо півгодини при 180 градусах в духовці. Смачного!

Подібні рецепти

Сьомга під апельсиновим соусом

Овочі під соусом «бешамель» з сиром

Сьомга під апельсиновим соусом — один з безлічі способів смачно приготувати сьомгу. мінімум старань, півгодини часу — і смачний обід або вечерю з простих інгредієнтів у вашій тарілці. опис приготування: Любителям червоної риби присвячується. Сьомга під апельсиновим соусом виходить куди більш о...

Риба під соусом «бешамель» в духовці

Риба під соусом «бешамель» в духовці

Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...

Риба під соусом бешамель

Риба під соусом бешамель

ситне блюдо, користь якого очевидна. Риба завжди корисна в будь-якому вигляді, а додаткові продукти додадуть їй особливий смак і аромат. опис приготування: Відмінне друга страва, яке готується в задоволення. В ньому, здавалося б, незвичайні поєднання продуктів, але всі вони зливаються воєдино ...

Сьомга на вугіллі

Сьомга на вугіллі

Найпростіший, легкий і смачний спосіб приготування сьомги — це запекти її на вугіллі на свіжому повітрі, тут вам і гарний настрій, і відмінна компанія, і неймовірно смачна їжа, всі разом. опис приготування: Цей простий рецепт сьомги на вугіллі я пропоную спеціально для всіх любителів пікніків ...

Сьомга з картоплею

Сьомга з картоплею

Сьомга з картоплею — це дуже оригінальна, смачна і ситна закуска, яка легко прикрасить будь-який, навіть святковий стіл. Приготування до божевілля просте, тому озброюємось рецептом і готуємо! опис приготування: Поєднання вареної картоплі і риби — це, погодьтеся, класика жанру. всі звикли, що д...