Рецепт Сьомга під соусом «бешамель»
Розповім вам сьогодні, як приготувати сьомгу під соусом "; Бешамель ";. Простий і дуже витончений рецепт, тут рибка на тонкій подушці з листів лазаньї покрита сиром і соусом. смачно, ситно і ароматно!
опис приготування:
Перед вами класичний рецепт сьомги під соусом "; Бешамель ";. впевнена, вам блюдо сподобається, адже це щось середнє між рибним пирогом, лазаньєю, запіканкою і просто рибкою під сирною скоринкою і соусом. Особисто мені шалено подобається! До речі, якщо листів лазаньї у вас немає, їх можна замінити звичайним листковим тістом. Буде смак трохи інший, але не менше витончений!
- листи лазаньї— 120 грам(просто щоб покрити дно форми)
- моцарелла— 100 грам
- сьомга— 100 грам
- пармезан тертий— 5 Ст. ложок
- молоко— 500 мілілітрів
- Вершкове масло— 50 грам
- борошно— 50 грам
- спеції— 1 За смаком(я додавала сіль, перець і мускатний горіх)
2. вливаємо молоко, постійно помішуючи, щоб не залишилося грудочок.
3. Вогонь робимо зовсім маленьким, додаємо тепер в каструльку спеції і чекаємо, поки соус не закипить і не загусне. У мене він готувався 8 хвилин.
4. Збираємо тепер наше блюдо. Дно форми змастіть маслом, викладаємо на нього листи лазаньї, далі - шматочки рибки, а зверху - шматочки моцарели.
5. Заливаємо зверху рясно нашим соусом і посипаємо тертим пармезаном.
6. Готуємо півгодини при 180 градусах в духовці. Смачного!
Подібні рецепти
Овочі під соусом «бешамель» з сиром
Сьомга під апельсиновим соусом — один з безлічі способів смачно приготувати сьомгу. мінімум старань, півгодини часу — і смачний обід або вечерю з простих інгредієнтів у вашій тарілці. опис приготування: Любителям червоної риби присвячується. Сьомга під апельсиновим соусом виходить куди більш о...
Риба під соусом «бешамель» в духовці
Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...
Риба під соусом бешамель
ситне блюдо, користь якого очевидна. Риба завжди корисна в будь-якому вигляді, а додаткові продукти додадуть їй особливий смак і аромат. опис приготування: Відмінне друга страва, яке готується в задоволення. В ньому, здавалося б, незвичайні поєднання продуктів, але всі вони зливаються воєдино ...
Сьомга на вугіллі
Найпростіший, легкий і смачний спосіб приготування сьомги — це запекти її на вугіллі на свіжому повітрі, тут вам і гарний настрій, і відмінна компанія, і неймовірно смачна їжа, всі разом. опис приготування: Цей простий рецепт сьомги на вугіллі я пропоную спеціально для всіх любителів пікніків ...
Сьомга з картоплею
Сьомга з картоплею — це дуже оригінальна, смачна і ситна закуска, яка легко прикрасить будь-який, навіть святковий стіл. Приготування до божевілля просте, тому озброюємось рецептом і готуємо! опис приготування: Поєднання вареної картоплі і риби — це, погодьтеся, класика жанру. всі звикли, що д...