Рецепт Плов в казані з яловичини

Рецепт Плов в казані з яловичини
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Плов буває різний. Сьогодні ми будемо готувати плов в казані з яловичини. Неймовірно ароматне і ситне блюдо для всієї родини заслуговує на окрему увагу. пробуйте!

опис приготування:

Готується такий плов по одному нехитрому правилу, пропорції потрібно дотримуватися таким чином, щоб кількість м'яса було дорівнює кількості моркви і рису. Все просто, чи не так? тоді розповідаю, як приготувати плов в казані з яловичиною.

  • м'якоть яловичини— 500 грам
  • Мал— 500 грам
  • Kurdyuk— 150 грам(можна замінити 120 мл. рослинної олії)
  • морква— 500 грам
  • часник— 1 штука(головка)
  • зіра— 4-5 Ст. ложок
  • Червоний пекучий перець— 1 штука
  • цибулина— 1 штука(велика)
  • сіль— За смаком
Плов в казані з яловичини - фото крок 1 Отже, для початку ми нарізаємо курдючное сало невеликими кубиками. розігріваємо казан, кладемо туди сало, витоплюємо його.

Плов в казані з яловичини - фото крок 2 Тепер моєму і чистимо нашу морквину. Ріжемо її великою соломкою.

Плов в казані з яловичини - фото крок 3 Тепер займемося яловичиною. М'ясо нарізаємо среденй розміру шматочками (як для гуляшу). В принципі, м'ясо можна різати і дрібніше, тут все залежить від ваших уподобань. Як тільки сало витопиться, приберіть з казана шкварки. Розігрійте плиту до максимуму, акуратно помістіть шматочки м'яса в жир. Поки м'ясо обсмажується, наріжте цибулю четвертькольцами. Додайте його до вже підрум'яниться цибулі.

Плов в казані з яловичини - фото крок 4 Після того, як цибуля обжарится в м'ясі, додаємо в казан підготовлену моркву. Все добре перемішати, посолимо, додамо половину від загальної кількості зіри. обсмажуємо. Як тільки морква обжарится, заллємо все гарячою водою. Її потрібно рівно стільки, щоб вона тільки покривала всі інгредієнти. Тушкуємо до практичної готовності м'яса, за часом це займе в районі 40-60 хвилин.

Плов в казані з яловичини - фото крок 5 Як випливає промийте рис. Це дуже важливо. Готовий зірвак тепер потрібно посолити (додавайте солі трохи більше, ніж звикли, т.к. рис вбере певний відсоток). Тепер беремо часник, його мінімально очистимо від лушпиння (пальцями) і помістимо в центр зирвака. Туди ж - перець чилі. Все разом потрібно протушкувати ще в районі 10 хвилин.

Плов в казані з яловичини - фото крок 6 На готовий зирвак зверху викладаємо промитий рис. акуратно, за допомогою ложки, разравниваем його по всій поверхні (ні в якому разі не перемішуйте!). Вода повинна покривати рис висотою в районі 1 см. Посипте все залишилася зирой. Томіть блюдо під закритою кришкою близько 25 хвилин на маленькому вогні. При необхідності не забувайте підливати воду.

Плов в казані з яловичини - фото крок 7 В кінці дістаємо часник і перчик і акуратно перемішуємо готовий плов. Подавайте його до столу гарячим, розклавши порційно по тарілках.

Подібні рецепти

Плов з куркою в казані

Плов з баранини в казані

Цьому рецептом мене навчили родичі, виходить просто супер. Якщо хочете приготувати смачний плов з куркою в казані, то читайте цей рецепт і беріться за справу! опис приготування: Отже, рецепт плову з курки в казані наступний: 1 крок. Ставите на сильний вогонь казан, і кладете вершкове і рослинн...

Плов зі свининою в казані

Плов зі свининою в казані

відмінне блюдо, яке підійде для природи, а також для дому. Сьогодні я розповім вам, як приготувати плов зі свининою в казані. Уважно читайте всіх кроків, тоді у вас вийде смачний плов! опис приготування: Плов зі свининою в казані обов'язково здивує ваших гостей (особливо, якщо є його на природ...

Плов в казані на багатті

Плов в казані на багатті

Плов в казані на вогнищі є невід'ємною частиною східної кухні. Існує безліч рецептів, які, по суті, відрізняються приправами і деякими інгредієнтами. Сам процес завжди один. опис приготування: Наш рецепт плову в казані на багатті дозволяє прекрасно провести час на природі, нагодувати велику ко...

Реберця з картоплею в казані

Реберця з картоплею в казані

чудове, ситне і просте в приготуванні блюдо. Рекомендую готувати на природі для великої компанії. опис приготування: Простий рецепт приготування реберець з картоплею в казані я підгледіла у своїх сусідів по дачі. Вони за національністю татари, часто збираються великою компанією і готують зазви...

Пиріг-плов

Пиріг-плов

Пиріг-плов — експеримент, який згодом перетворився на улюблене мною блюдо. Скажу відверто, що пиріг-плов дивує всіх і своїм виглядом і своїм смаком. опис приготування: Пиріг-плов готується досить просто. Для його приготування знадобляться: заздалегідь приготоване, або куплене дріжджове тісто, ...