Рецепт Плов в казані на багатті

Рецепт Плов в казані на багатті
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Плов в казані на вогнищі є невід'ємною частиною східної кухні. Існує безліч рецептів, які, по суті, відрізняються приправами і деякими інгредієнтами. Сам процес завжди один.

опис приготування:

Наш рецепт плову в казані на багатті дозволяє прекрасно провести час на природі, нагодувати велику компанію ситним і ароматним блюдом, не докладаючи особливих зусиль. Подавайте таке блюдо з зеленню, головкою часнику, а для любителів гостроти додайте червоний перець.

  • соковита баранина— 500 грам
  • морква— 400 грам
  • рослинна олія— 200 грам(або овечий жир)
  • чорнослив— 300 грам
  • цибулина— 3 штуки(великих)
  • koriandr— 15 грам
  • червоний перець— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Мал— 500 грам(при можливості використовуйте такий вид, як девзіра)
1 Добре промиваємо рис, поки вода не стане кристально чистою. Після заливаємо його підсоленою водою і залишаємо на 2-3 годину, щоб він настоявся.

2 У цей час слід порізати півкільцями цибулю і моркву. промийте баранину, поріжте її кубиками.

3 Поставте казан на вогонь, помістіть в нього баранину, підсмажте її до золотистої скоринки, а після додайте моркву і цибулю. Залиште інгредієнти, не змішуючи, з 3 хвилини, а потім, помішуючи, продовжуйте готувати далі. Додайте в м'ясо 400 грам води, всі спеції і сіль.

4 Курагу залийте теплою водою і залиште на деякий час розбухати. Після дістаньте і умочіть паперовим рушником і наріжте тонкими смужками.

5 Після того як баранина протомой на вогні 40-45 хвилин, викладіть зверху промитий і просушений рис. Поверх усього викладіть шматочки кураги, ні в якому разі не змішуйте.

6 Заливаємо рис з м'ясом водою так, щоб всі інгредієнти були покриті. Закриваємо всі кришкою і залишаємо на 10 хвилин.

7 Знімаємо кришку і продовжуємо готувати. Пробуємо рис на смак. якщо хрумтить, додаємо ще кип'яченої води, але не більше 50 мл.

8 По готовності рису знімаємо казан з вогню і залишаємо настоятися протягом півгодини.

Подібні рецепти

Плов з куркою в казані

Баклажани в казані на багатті

Цьому рецептом мене навчили родичі, виходить просто супер. Якщо хочете приготувати смачний плов з куркою в казані, то читайте цей рецепт і беріться за справу! опис приготування: Отже, рецепт плову з курки в казані наступний: 1 крок. Ставите на сильний вогонь казан, і кладете вершкове і рослинн...

Плов в казані з яловичини

Плов в казані з яловичини

Плов буває різний. Сьогодні ми будемо готувати плов в казані з яловичини. Неймовірно ароматне і ситне блюдо для всієї родини заслуговує на окрему увагу. пробуйте! опис приготування: Готується такий плов по одному нехитрому правилу, пропорції потрібно дотримуватися таким чином, щоб кількість м'...

Плов зі свининою в казані

Плов зі свининою в казані

відмінне блюдо, яке підійде для природи, а також для дому. Сьогодні я розповім вам, як приготувати плов зі свининою в казані. Уважно читайте всіх кроків, тоді у вас вийде смачний плов! опис приготування: Плов зі свининою в казані обов'язково здивує ваших гостей (особливо, якщо є його на природ...

Підосичники на багатті

Підосичники на багатті

До вашої уваги — універсальний і простий рецепт красноголовців на багатті. Так як отруєння грибами — не рідкість, ми їх будемо попередньо відварювати, та ще й з картоплею і вермішеллю! смачно! опис приготування: як вид, в цьому випадку, рецепт приготування красноголовців на багатті у мене трох...

Реберця з картоплею в казані

Реберця з картоплею в казані

чудове, ситне і просте в приготуванні блюдо. Рекомендую готувати на природі для великої компанії. опис приготування: Простий рецепт приготування реберець з картоплею в казані я підгледіла у своїх сусідів по дачі. Вони за національністю татари, часто збираються великою компанією і готують зазви...