Рецепт Плов в казані на багатті
Плов в казані на вогнищі є невід'ємною частиною східної кухні. Існує безліч рецептів, які, по суті, відрізняються приправами і деякими інгредієнтами. Сам процес завжди один.
опис приготування:
Наш рецепт плову в казані на багатті дозволяє прекрасно провести час на природі, нагодувати велику компанію ситним і ароматним блюдом, не докладаючи особливих зусиль. Подавайте таке блюдо з зеленню, головкою часнику, а для любителів гостроти додайте червоний перець.
- соковита баранина— 500 грам
- морква— 400 грам
- рослинна олія— 200 грам(або овечий жир)
- чорнослив— 300 грам
- цибулина— 3 штуки(великих)
- koriandr— 15 грам
- червоний перець— За смаком
- сіль— За смаком
- Мал— 500 грам(при можливості використовуйте такий вид, як девзіра)
2 У цей час слід порізати півкільцями цибулю і моркву. промийте баранину, поріжте її кубиками.
3 Поставте казан на вогонь, помістіть в нього баранину, підсмажте її до золотистої скоринки, а після додайте моркву і цибулю. Залиште інгредієнти, не змішуючи, з 3 хвилини, а потім, помішуючи, продовжуйте готувати далі. Додайте в м'ясо 400 грам води, всі спеції і сіль.
4 Курагу залийте теплою водою і залиште на деякий час розбухати. Після дістаньте і умочіть паперовим рушником і наріжте тонкими смужками.
5 Після того як баранина протомой на вогні 40-45 хвилин, викладіть зверху промитий і просушений рис. Поверх усього викладіть шматочки кураги, ні в якому разі не змішуйте.
6 Заливаємо рис з м'ясом водою так, щоб всі інгредієнти були покриті. Закриваємо всі кришкою і залишаємо на 10 хвилин.
7 Знімаємо кришку і продовжуємо готувати. Пробуємо рис на смак. якщо хрумтить, додаємо ще кип'яченої води, але не більше 50 мл.
8 По готовності рису знімаємо казан з вогню і залишаємо настоятися протягом півгодини.
Подібні рецепти
Баклажани в казані на багатті
Цьому рецептом мене навчили родичі, виходить просто супер. Якщо хочете приготувати смачний плов з куркою в казані, то читайте цей рецепт і беріться за справу! опис приготування: Отже, рецепт плову з курки в казані наступний: 1 крок. Ставите на сильний вогонь казан, і кладете вершкове і рослинн...
Плов в казані з яловичини
Плов буває різний. Сьогодні ми будемо готувати плов в казані з яловичини. Неймовірно ароматне і ситне блюдо для всієї родини заслуговує на окрему увагу. пробуйте! опис приготування: Готується такий плов по одному нехитрому правилу, пропорції потрібно дотримуватися таким чином, щоб кількість м'...
Плов зі свининою в казані
відмінне блюдо, яке підійде для природи, а також для дому. Сьогодні я розповім вам, як приготувати плов зі свининою в казані. Уважно читайте всіх кроків, тоді у вас вийде смачний плов! опис приготування: Плов зі свининою в казані обов'язково здивує ваших гостей (особливо, якщо є його на природ...
Підосичники на багатті
До вашої уваги — універсальний і простий рецепт красноголовців на багатті. Так як отруєння грибами — не рідкість, ми їх будемо попередньо відварювати, та ще й з картоплею і вермішеллю! смачно! опис приготування: як вид, в цьому випадку, рецепт приготування красноголовців на багатті у мене трох...
Реберця з картоплею в казані
чудове, ситне і просте в приготуванні блюдо. Рекомендую готувати на природі для великої компанії. опис приготування: Простий рецепт приготування реберець з картоплею в казані я підгледіла у своїх сусідів по дачі. Вони за національністю татари, часто збираються великою компанією і готують зазви...