Рецепт Сало з яйцями

Рецепт Сало з яйцями
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 15 хв.
Сало з яйцями — це ще один рецепт дуже смачної і ситної яєчні, приготовленої в домашніх умовах буквально за 12-15 хвилин. попереджаю, яєчня виходить вкрай жирної, але нескінченно смачною.

опис приготування:

Приготувати сало з яйцями дуже просто. Ніякими принциповими кулінарними знаннями володіти не потрібно, щоб посмажити чудову яєчню. Найважливіше, що потрібно пам'ятати, що сало ми обсмажуємо першим і без масла! Сало виділяє жир, стає більш прозорим і золотистим, тоді ми розбиваємо на сковороду яйця і розподіляємо білок по сковороді, щоб він гарненько присмажився. Солити яєчню слід дуже акуратно (залежить від ступеня солоності сала), перчимо до смаку. Подаємо яєчню з шматочком хліба, лаваша або млинчика.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Сало— 150 грам
  • яйця— 4 штуки
  • свіжа зелень— — За смаком
  • сіль, перець, базилік— — За смаком
  • Свіжий лаваш або хліб— — За смаком
Сало з яйцями - фото крок 1 На сковородке без масло обжариваем сало. Делаем это быстренько на самом сильном огне.

Сало з яйцями - фото крок 2 перевертаємо.

Сало з яйцями - фото крок 3 Когда сало хорошенько покоптилось, стало прозрачным и золотистым, razbivaem яйця. За смаком солимо, перчим, посипаємо приправами. І обсмажуємо до готовності (какая Вам лично больше нравится). Я кусочки сала передвигаю, чтоб белок равномерно разошелся по сковороде и хорошенько прожарился.

Сало з яйцями - фото крок 4 Готовую яичницу выкладываю на тарелочку (на тарелочке у меня уже обычно лежит либо лаваш, либо блин), посыпаю свежей зеленью и подаю к столу. Смачного!

Подібні рецепти

Сало на сковороді

Сало по-домашньому (простий рецепт)

Сало на сковороді — традиційне блюдо слов'ян, зване шкварками. Шкварки часто використовуються як соус до різних страв і надає їм особливий смак і аромат. опис приготування: Сало на сковороді готується дуже швидко і просто. Для приготування власне то, нічого і не потрібно! Тільки шматочок гарно...

Сало з рідким димом

Сало з рідким димом

Приготувати в аерогрилі копчене сало з рідким димом дуже просто. На мою особисту думку, це самий простий і доступний спосіб ідеального копчення сала в домашніх умовах. опис приготування: Сало з рідким димом в аерогрилі — це дуже смачний спосіб приготувати найулюбленішу м'ясну закуску. Таке са...

Сало з перцем і часником

Сало з перцем і часником

Сало з перцем і часником за цим рецептом коптиться в аерогрилі. смак — чарівний, зовнішній вигляд — чудовий, ідеальна комбінація для приготування сала в домашніх умовах. опис приготування: Приготувати сало з перцем і часником дуже просто. Найважливіше — це мати в кухонному арсеналі аерогриль. ...

Сало з кропом

Сало з кропом

Як засолити свіже сало максимально смачно, просто і швидко? Пропоную свій варіант якісного приготування цієї чудової заготовки. Сало з кропом за моїм рецептом — пальчики оближеш опис приготування: Сало з кропом, на мою думку, ідеальне поєднання! Правильно засолене сало найсмачніше, що тільки м...

Пиріжки з луком і яйцями

Пиріжки з луком і яйцями

Не скажу, що випічка за рецептом, як приготувати пиріжки з цибулею і яйцями, робиться дуже швидко, але то, що просто - це точно. Вони виходять смачними, і тому їх навряд чи вистачає на завтра. опис приготування: Тісто на кефірі виходить настільки смачними, що, здавалося б, і начинки ніякої не ...