Рецепт Пиріжки з луком і яйцями
Не скажу, що випічка за рецептом, як приготувати пиріжки з цибулею і яйцями, робиться дуже швидко, але то, що просто - це точно. Вони виходять смачними, і тому їх навряд чи вистачає на завтра.
опис приготування:
Тісто на кефірі виходить настільки смачними, що, здавалося б, і начинки ніякої не потрібно: бери і їж його так. Крім лука з яйцями можна приготувати і інші начинки: картопляну, печінкову або м'ясну, грибну або фруктову. Продукти для випічки прості, доступні і недорогі. Ароматні і повітряні пиріжки надовго не залежаться і швидше за все розійдуться ще гарячими.
- кефір— 300 мілілітрів
- яйце— 10 штук
- Цукровий пісок— 1,5 Ст. ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- борошно— 600 грам
- сода— 1 Чайна ложка
- оцет— За смаком
- Соняшникова олія— За смаком
- яйце— 10 штук
- Цибуля зелена— 1 пучок
- кріп— 1 пучок
- крем— 3 Ст. ложки
- Сіль і чорний мелений перець— За смаком
2. В окрему миску вбиваю 1 яйце, додаю цукровий пісок і перемішую, потім вливаю кефір кімнатної температури і 4 столові ложки соняшникової олії.
3. До кефіру яєчної суміші порційно додаю половину борошняної суміші, все перемішую.
4. Потім додаю соду, гаситься оцтом, і решту борошна, замішую тісто, воно виходить м'яким і еластичним, трохи липне до рук.
5. Поверхня присипають борошном, викладаю тісто з миски, трохи обминають тісто руками, але не забиваю його борошном.
6. Перекладаю готове тісто в миску, закриваю його поліетиленовим пакетом і залишаю на 20-30 хвилин.
7. зелень (цибуля і кріп) для начинки мою, обтираю паперовим рушником і дрібно нарізаю, змішую в мисці.
8. 9 яєць перекладаю в каструлю, заливаю водою і відправляю на вогонь, відварюю після закипання 5-7 хвилин, потім яйця відправляю під холодну воду. Очищаю їх від шкаралупи і нарізаю дрібними кубиками, додаю в миску до зелені.
9. До начинці додаю сметану, солю і перчу за смаком, перемішую.
10. Що піднялося тісто викладаю на стіл, потім розкочують його в пласт товщиною до 1 см, потім за допомогою блюдця вирізаю рівні кола.
11. У центр кола викладаю начинку, ретельно скріплюю краю, те ж саме проробляю і з іншими колами.
12. У сковороду наливаю соняшникову олію, відправляю її на вогонь, на розпечену поверхню викладаю трохи приплюснуті пиріжки.
13. Обсмажую пиріжки з обох сторін до появи рум'яної скоринки.
14. Готові пиріжки відразу перекладаю на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир, а потім викладаю їх на тарілку. Смачного!
Подібні рецепти
Пиріжки з луком і яйцем
Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею — эдакая студенческая закуска, поскольку готовятся такие пирожки очень просто и быстро, інгредієнти — очень дешевые, і виходить — дешево і сердито. опис приготування: Слоеное пирожки с яйцом и зеленым луком — очень простая и дешевая закуска. Кризисный деликате...
Помідори фаршировані яйцями
Смачна і швидка закуска — помідори фаршировані яйцями — займе центральне місце на вашому святковому столі. Вийде оригінально і в той же час легко. опис приготування: Для приготування простій і доступній закуски візьміть помідори середніх розмірів, яйця, зелена цибуля і майонез. Помідори фаршир...
Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах
Рецепт приготування рагу з цукіні, лука і помідорів з яйцями в грибах портобелло, Motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Це ситне італійська страва багате білками і містить мало калорій. оливкового масла— 2 чайних ложки цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1...
Салат з фаршированими яйцями
Рецепт приготування салату із зеленого салату Ромен, файл ančousov, лимонної цедри, панірувальних сухарів, сиру Пармезан і варених яєць, фаршированих сумішшю жовтка, майонезу і гірчиці. опис приготування: Відваріть яйця для цього салату заздалегідь за кілька днів (від 2 до 4), і ви зможете лег...
Салат з ковбасою і яйцями
Приготувати салат з ковбасою і яйцями дуже легко. Адже сьогодні ми будемо готувати самий класичний з усіх класичних салатів на світлі — дуже смачний, ситний і смачний салат з ковбасою. опис приготування: Дуже простий і смачний салат з ковбасою і яйцями — це найсмачніше салат, який приготувати ...