Рецепт Салат зі смаженою сулугуні
Любіть корисні і смачні салатики? Тоді це пікантне блюдо з листям зелені і обсмаженою в паніровці сиром буде вам до душі. Обов'язково приготуйте його і спробуйте.
опис приготування:
Якщо ви хочете знати, як приготувати салат зі смаженою сулугуні, то можете прочитати це в даному рецепті. Відмінний варіант до повсякденного столу, який оцінять вегетаріанці. Завдяки зелені салат виглядає по-весняному. До речі, зелень можете брати абсолютно будь-яку на свій смак.
- Чорний перець, чебрець, сіль— За смаком
- добре— 70 грам
- Сухарі паніровочні— 2 Ст. ложки
- салат— 1 пучок
- щавель— 1 пучок
- рукола— 1 пучок
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- лук червоний— 1/2 штуки
- помідори— 1/2 штуки
- яйця курячі— 1 штука
Для того, щоб обсмажити сир в сковороді, необхідно панировать його. Одним зі складових панірування, яка проходить в три етапи, є збите яйце. У нього ви будете занурювати сир. Просто вбийте свіже куряче яйце в миску і гарненько збийте його віночком або вилкою.
Тепер кожен шматочок сиру вам необхідно занурити в збите яйце. Солити не потрібно, адже сулугуні відноситься до солоних сортам сиру. слідувати, щоб сир рівномірно змастив збитим яйцем.
Панірувальні сухарі насипте в широку тарілку. Якщо у вас немає готових, то просто підсушіть хліб в духовці або тостері, щоб вийшли сухарики. Потім подрібніть хліб в блендері. Занурте шматочки бринзи в панірувальні сухарі, обваляйте з обох сторін.
Тепер акуратно витягніть сир з панірувальних сухарів, щоб вони не обсипалися з нього. Знову занурте кожен шматочок сулугуні в збите яйце з двох сторін.
Тепер відправте сир в сухарі ще раз, гарненько його в них ізвалять. Така подвійна паніровка буде міцно тримати розтікається і плавиться сир під час смаження і утворює відмінну хрустку скоринку.
Так як сир потрібно подавати максимально гарячим, поки відкладемо його в сторону, щоб приготувати салат. Для цього візьміть салатні листя, вимийте їх і порвіть руками. Викладіть на блюдо для подачі, додайте нарізані цибулю і помідори. Сбризнете все оливковою олією, злегка підсолити, додайте спеції.
Коли салат готовий, можна приступати до смаження сиру. Для цього розжарити сковороду, влийте на неї достатню кількість масла і на сильному вогні обсмажуйте шматочки сулугуні в паніровці з двох сторін. На кожну сторону піде два-три хвилини.
Готові скибочки обсмаженого в паніровці сиру сулугуні викладіть на блюдо з салатом. Відразу ж подавайте до столу, поки сир гарячий. Якщо він охолоне, то перестане бути рідким, а скоринка не буде хрустіти, так як вона швидко відволожуються.
Подібні рецепти
Завитки з сиром
Смачний і корисний салат, особливо в холодну пору року. Легкий і простий у приготуванні. Стане в нагоді тим, хто дотримується посту. Дивіться і запам'ятовуйте рецепт приготування салату зі смаженою цибулею. опис приготування: Дуже простий, дуже корисний, дуже легкий в приготуванні салат. Мій ч...
Салат зі смаженою ковбасою
Салат зі смаженою ковбасою — це вишукане блюдо, яке я готую з перепелиними яйцями, козячим сиром, огірком і свіжим салатом айсберг. Салат виглядає дуже естетично і на смак чудовий. опис приготування: Приготувати салат зі смаженою ковбасою не складе ніяких труднощів, зате виглядає він вельми сп...
Салат зі смаженою халумі
Халумі - це грецький сир. Якщо його злегка обсмажити і з'єднати зі свіжими овочами, виходить дуже смачний, легкий і оригінальний салат. відмінний варіант, щоб урізноманітнити звичне меню. опис приготування: Це оригінальне блюдо готуйте так: порежьте цуккини, змастіть маслом і подвяльте в духов...
Салат зі смаженою картоплею
Рецепт приготування оригінального салату, головний інгредієнт якого улюблений усіма смажену картоплю! опис приготування: Не дарма слов'яни дуже швидко назвали картопля другим хлібом - вже дуже полюбився він нашим предкам. Але любимо картопля не тільки ми. Оцініть оригінальний канадський салат,...
Салат з сулугуні та винограду
Салат з сулугуні та винограду — традиційний грузинський сільський салат. Нарізка або подача можуть відрізнятися, але інгредієнти і їх пропорції — автентичні. опис приготування: Вперше салат з сулугуні та винограду я спробувала в гостях у знайомого старого грузина. він розповідав, що цей салат ...