Рецепт Салат з сквошу, сочевиці і сиру
Рецепт приготування салату з запеченого сквошу ,сочевиці, кмину, руколли, козячого сиру, листя м'яти і смаженого насіння.
опис приготування:
цей ситний салат можна подавати як у вигляді закуски, так і в якості основного блюда. За цим рецептом у вас вийде 3 порції салату в якості основного блюда або 6 порцій в якості закуски. Щоб приготувати смажене насіння сквошу, очистіть їх, промийте, обсушити і запечіть на змащеному олією деку, посипавши сіллю.
- чорної або зеленої сочевиці— 3/4 склянки
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- меленого кмину— 1 Чайна ложка
- копченого перцю або паприки— 1 Чайна ложка
- солі— 1/2 чайних ложки
- козячого сиру— 1 Склянка
- листя м'яти— 1/4 склянки
- червоного винного оцту— 1 Ст. ложка
- смаженого насіння сквошу— 1/2 склянки
2. Викласти сквош в один шар на деко і смажити 20 хвилин. Перемішати і смажити ще 10-15 хвилин, до готовності. дати охолонути.
3. Тим часом замочити сочевицю на 10 хвилин в невеликій мисці, потім процідити. Відварити сочевицю в киплячій підсоленій воді до м'якості, близько 30 хвилин. Промити під холодною водою, потім охолодити.
4. Змішати в мисці сочевицю, гарбузове насіння, rukollu, половину козячого сиру, нарізану м'яту, червоний винний оцет, оливкове масло і все масло, яке ви можете злити з листа, де запікається сквош. Приправити сіллю і перцем, додати додатковий оцет, якщо необхідно. Розподілити салат між тарілками і посипати зверху залишилися козячим сиром.
Подібні рецепти
Пастрома з курячої грудки в мультиварці
Рецепт приготування салату з запеченого сквошу, капусти калі, квасолі і заправкою з лука, часнику, бальзамічного оцту, меду і червоного винного оцту. опис приготування: Капуста калі прекрасно поєднується з м'якоттю сквошу і квасолею. Цибулю і часник додають салату пікантний смак. середніх ск...
Салат з запеченого сквошу з руколлою
Рецепт приготування салату з запеченим сквошем, руколлою, підсмаженими волоськими горіхами, сушеної журавлиною і сиром Пармезан. опис приготування: Яскраве сонячне салат підніме настрій в зимовий день. сквош— 1 штука(650 г) оливкова олія— За смаком klenovogo сироп— 1 Ст. ложка сіль і мелений...
Салат з сочевиці і буряка
Хочу поділитися рецептом салату з сочевиці і буряка. Рецепт підійде для пісного і веганскої столу. Продукти використовуються найпростіші, але дуже вдало поєднуються один з одним. опис приготування: Докладніше, як приготувати салат з сочевиці і буряка, я розповім нижче. Якщо чорнослив дуже сухи...
Пюре з гороху і сочевиці
Пюре з гороху і сочевиці приготувати дуже просто. А блюдо це досить корисне, в ньому просто море клітковини, яке відмінно чистить організм. Сочевицю і горох бажано замочити звечора. опис приготування: Пюре з гороху і сочевиці обов'язково подайте зі смаженою цибулею і шматочками бекону. Якщо б...
Пюре з сочевиці
Рецепт приготування пюре з сочевиці з морквою, сиром і чебрецем. опис приготування: Пюре з сочевиці - дуже корисне блюдо для дітей. приготування: Промити сочевицю під струменем холодної проточної води, викласти в миску і залити водою. залишити на 8-10 годин. У каструлі довести підсолену воду ...