Рецепт Салат з сквошу, сочевиці і сиру

Рецепт Салат з сквошу, сочевиці і сиру
Кількість порцій: 3-6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування салату з запеченого сквошу ,сочевиці, кмину, руколли, козячого сиру, листя м'яти і смаженого насіння.

опис приготування:

цей ситний салат можна подавати як у вигляді закуски, так і в якості основного блюда. За цим рецептом у вас вийде 3 порції салату в якості основного блюда або 6 порцій в якості закуски. Щоб приготувати смажене насіння сквошу, очистіть їх, промийте, обсушити і запечіть на змащеному олією деку, посипавши сіллю.

  • чорної або зеленої сочевиці— 3/4 склянки
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • меленого кмину— 1 Чайна ложка
  • копченого перцю або паприки— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • козячого сиру— 1 Склянка
  • листя м'яти— 1/4 склянки
  • червоного винного оцту— 1 Ст. ложка
  • смаженого насіння сквошу— 1/2 склянки
Салат з сквошу, сочевиці і сиру - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Сквош нарізати кубиками розміром близько 1 см. Перемішати кубики сквошу з 2 столовими ложками оливкової олії, кмином, перцем і сіллю.

Салат з сквошу, сочевиці і сиру - фото крок 2 2. Викласти сквош в один шар на деко і смажити 20 хвилин. Перемішати і смажити ще 10-15 хвилин, до готовності. дати охолонути.

Салат з сквошу, сочевиці і сиру - фото крок 3 3. Тим часом замочити сочевицю на 10 хвилин в невеликій мисці, потім процідити. Відварити сочевицю в киплячій підсоленій воді до м'якості, близько 30 хвилин. Промити під холодною водою, потім охолодити.

Салат з сквошу, сочевиці і сиру - фото крок 4 4. Змішати в мисці сочевицю, гарбузове насіння, rukollu, половину козячого сиру, нарізану м'яту, червоний винний оцет, оливкове масло і все масло, яке ви можете злити з листа, де запікається сквош. Приправити сіллю і перцем, додати додатковий оцет, якщо необхідно. Розподілити салат між тарілками і посипати зверху залишилися козячим сиром.

Подібні рецепти

Салат з сквошу, калі і квасолі

Пастрома з курячої грудки в мультиварці

Рецепт приготування салату з запеченого сквошу, капусти калі, квасолі і заправкою з лука, часнику, бальзамічного оцту, меду і червоного винного оцту. опис приготування: Капуста калі прекрасно поєднується з м'якоттю сквошу і квасолею. Цибулю і часник додають салату пікантний смак. середніх ск...

Салат з запеченого сквошу з руколлою

Салат з запеченого сквошу з руколлою

Рецепт приготування салату з запеченим сквошем, руколлою, підсмаженими волоськими горіхами, сушеної журавлиною і сиром Пармезан. опис приготування: Яскраве сонячне салат підніме настрій в зимовий день. сквош— 1 штука(650 г) оливкова олія— За смаком klenovogo сироп— 1 Ст. ложка сіль і мелений...

Салат з сочевиці і буряка

Салат з сочевиці і буряка

Хочу поділитися рецептом салату з сочевиці і буряка. Рецепт підійде для пісного і веганскої столу. Продукти використовуються найпростіші, але дуже вдало поєднуються один з одним. опис приготування: Докладніше, як приготувати салат з сочевиці і буряка, я розповім нижче. Якщо чорнослив дуже сухи...

Пюре з гороху і сочевиці

Пюре з гороху і сочевиці

Пюре з гороху і сочевиці приготувати дуже просто. А блюдо це досить корисне, в ньому просто море клітковини, яке відмінно чистить організм. Сочевицю і горох бажано замочити звечора. опис приготування: Пюре з гороху і сочевиці обов'язково подайте зі смаженою цибулею і шматочками бекону. Якщо б...

Пюре з сочевиці

Пюре з сочевиці

Рецепт приготування пюре з сочевиці з морквою, сиром і чебрецем. опис приготування: Пюре з сочевиці - дуже корисне блюдо для дітей. приготування: Промити сочевицю під струменем холодної проточної води, викласти в миску і залити водою. залишити на 8-10 годин. У каструлі довести підсолену воду ...