Рецепт Салат з запеченого сквошу з руколлою
Рецепт приготування салату з запеченим сквошем, руколлою, підсмаженими волоськими горіхами, сушеної журавлиною і сиром Пармезан.
опис приготування:
Яскраве сонячне салат підніме настрій в зимовий день.
- сквош— 1 штука(650 г)
- оливкова олія— За смаком
- klenovogo сироп— 1 Ст. ложка
- сіль і мелений чорний перець— За смаком
- сушеної журавлини— 3 Ст. ложки
- яблучного оцту— 2 Ст. ложки
- Порт-salotų— 2 Ст. ложки
- гірчиці— 2 чайних ложки
- руколи— 240 грам
2. Сквош очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками розміром 2 см. Викласти сквош на деко.
3. Додати 2 столові ложки оливкової олії, кленовий сироп, 1 чайну ложку солі, 1/2 чайної ложки меленого перцю і перемішати. Запікати сквош в духовці протягом 15-20 хвилин до готовності, перевернув один раз.
4. Додати журавлину на деко в останні 5 хвилин приготування.
5. Поки сквош запікається, змішати разом апельсиновий сік, яблучний оцет і подрібнену цибулю-шалот в невеликій каструлі. Довести до кипіння на сильному вогні. готувати 6-8 хвилин, доти, поки рідина не зменшиться в обсязі до 1/4 чашки.
6. Додати гірчицю, 1/4 чашки оливкової олії, 1 чайну ложку солі і 1/2 чайної ложки меленого перцю, розмішати вінчиком.
7. Промити і висушити Руколла паперовими рушниками. Викласти Руколла в велику салатницю і додати запечений сквош з журавлиною, волоські горіхи і тертий пармезан. Додати достатню кількість заправки і ретельно перемішати.
8. Посипати салат сіллю і перцем і відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Салат з запеченого перцю
Дуже цікава, корисна і пікантна холодна закуска! Її можна приготувати на святковий стіл і здивувати гостей, як зовнішнім виглядом, так і смаком! Пригощайтеся! опис приготування: У начинку можна додати будь-яку зелень і приправу за Вашим смаком. Якщо ви купили сирний сир із зеленню, то додавати...
Салат з морепродуктів з руколлою
Рецепт салат з морепродуктів — приготування морського салату на грилі з кальмарів, креветок, морських гребінців, radikkio, руколли і петрушки. опис приготування: У невеликій мисці збити масло, лимонний сік і зелень петрушки. Відкласти соус в сторону. Нагріти гриль до середньої температури. вик...
Салат з руколлою, цибулею, сиром і горіхами
Рецепт приготування салат з карамелізований червоною цибулею, зацукрованими волоськими горіхами, сухариками, руколлою і козячим сиром. опис приготування: Ви будете приємно здивовані, наскільки легко робити кожен крок цього салату. оливкового масла— 2 Ст. ложки(карамелізований лук) червоної ц...
Салат з сквошу, сочевиці і сиру
Рецепт приготування салату з запеченого сквошу ,сочевиці, кмину, руколли, козячого сиру, листя м'яти і смаженого насіння. опис приготування: цей ситний салат можна подавати як у вигляді закуски, так і в якості основного блюда. За цим рецептом у вас вийде 3 порції салату в якості основного блюд...
Салат з сквошу, калі і квасолі
Рецепт приготування салату з запеченого сквошу, капусти калі, квасолі і заправкою з лука, часнику, бальзамічного оцту, меду і червоного винного оцту. опис приготування: Капуста калі прекрасно поєднується з м'якоттю сквошу і квасолею. Цибулю і часник додають салату пікантний смак. середніх ск...