Рецепт Салат з сквошу, калі і квасолі

Рецепт Салат з сквошу, калі і квасолі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування салату з запеченого сквошу, капусти калі, квасолі і заправкою з лука, часнику, бальзамічного оцту, меду і червоного винного оцту.

опис приготування:

Капуста калі прекрасно поєднується з м'якоттю сквошу і квасолею. Цибулю і часник додають салату пікантний смак.

  • середніх сквошу— 2 штуки(близько 900 г)
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка(плюс 1 чайна ложка )
  • бальзамічного оцту— 2 Ст. ложки
  • меду— 2 Ст. ложки
  • пучка капусти калі— 1/2 штуки(150 г)
  • великий лук-шалот— 1 штука
  • часнику— 1 зубчик
  • червоного винного оцту— 1 Ст. ложка
  • солі— 1 Чайна ложка
  • мелений чорний перець— За смаком
  • банку квасолі— 1 штука(450 г)
Салат з сквошу, калі і квасолі - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Сквош розрізати навпіл в довжину і видалити насіння.

Салат з сквошу, калі і квасолі - фото крок 2 2. Нарізати сквош півколом товщиною 1 см. Перемішати скибочки сквошу з 1 чайною ложкою оливкової олії і викласти на деко, застелене пергаментним папером. Запікати в духовці близько 15-18 хвилин.

Салат з сквошу, калі і квасолі - фото крок 3 3. Змішати бальзамічний оцет і меду в невеликій мисці. За допомогою кисті змастити скибочки сквошу медової сумішшю. Частину, що залишилася медову суміш відкласти в сторону. Випікати сквош протягом 5 хвилин.

Салат з сквошу, калі і квасолі - фото крок 4 4. Обрізати стебла у капусти калі, нарізати листя розміром 2,5 см. Викласти калі у велику миску. Дрібно нарізати цибулю, подрібнити часник. промити квасоля. нагріти залишилася 1 столову ложку оливкової олії в маленькій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю-шалот і часник, смажити, поки овочі злегка не размягчатся, близько 4 хвилин. Додати червоний винний оцет і залишилася медову суміш в каструлю, довести до кипіння.

Салат з сквошу, калі і квасолі - фото крок 5 5. Відразу ж залити гарячою заправкою капусту калі в мисці, посолити і приправити перцем. Додати в миску скибочки сквошу і квасоля. Накрити плівкою і дати постояти 5 хвилин. Перемішати і подавати салат теплим або кімнатної температури.

Подібні рецепти

Салат з сквошу, сочевиці і сиру

Швидкий салат з калі

Рецепт приготування салату з запеченого сквошу ,сочевиці, кмину, руколли, козячого сиру, листя м'яти і смаженого насіння. опис приготування: цей ситний салат можна подавати як у вигляді закуски, так і в якості основного блюда. За цим рецептом у вас вийде 3 порції салату в якості основного блюд...

Салат з запеченого сквошу з руколлою

Салат з запеченого сквошу з руколлою

Рецепт приготування салату з запеченим сквошем, руколлою, підсмаженими волоськими горіхами, сушеної журавлиною і сиром Пармезан. опис приготування: Яскраве сонячне салат підніме настрій в зимовий день. сквош— 1 штука(650 г) оливкова олія— За смаком klenovogo сироп— 1 Ст. ложка сіль і мелений...

Салат з калі з сиром і хлібом

Салат з калі з сиром і хлібом

Рецепт приготування салату з тосканської капусти калі з шматочками підсмаженого хліба, сиром Пекоріно, оливковою олією, соком лимона і червоним перцем пластівцями. опис приготування: Цей легкий салат готується всього за 10 хвилин, до того ж він дуже корисний. Сир Пекоріно надає салату вершкови...

Салат із запеченою гарбузом і калі

Салат із запеченою гарбузом і калі

Якщо вам до душі легкі, корисні і смачні салатики, то в кулінарну скарбничку рекомендую додати цей класний рецепт. зовсім нескладний, яскравий і пікантний, він напевно вам сподобається. пробуйте! опис приготування: Гарбуз - дуже вдячний овоч, який відмінно підходить і для основних страв, і для...

Салат з гарбуза і капусти калі

Салат з гарбуза і капусти калі

Рецепт приготування салату з гарбуза, капусти калі, меду, лука і квасолі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Нарізати гарбуз півколом. перемішати з 1 чайною ложкою олії і викласти на аркуші для випічки. випікати від 15 до 18 хвилин. Змішати бальзамічний оцет і меду. Змастити...