Рецепт Салат із запеченою гарбузом і калі

Рецепт Салат із запеченою гарбузом і калі
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо вам до душі легкі, корисні і смачні салатики, то в кулінарну скарбничку рекомендую додати цей класний рецепт. зовсім нескладний, яскравий і пікантний, він напевно вам сподобається. пробуйте!

опис приготування:

Гарбуз - дуже вдячний овоч, який відмінно підходить і для основних страв, і для закусок або салатів. В даному випадку вона прекрасно поєднується з зеленню і сушеними ягідками журавлини. Насичена заправка стане відмінним завершальним елементом. Погляньте, як приготувати салат з запеченої гарбузом і калі, і ви неодмінно захочете повторити його на своїй кухні.

  • гарбуз— 500-600 грам(очищена)
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Schnitt повідомив AFP-цибуля— 1-2 Ст. ложок
  • калі— 1 пучок
  • Sushenaya Cranberries— 1/3 склянки
  • пармезан, сіль і перець— За смаком
  • мед— 1 Ст. ложка(заправка)
  • гірчичний— 1/2 Ст. ложки(заправка)
  • лимон— 1 штука(заправка)
  • Винний оцет— 1-1.5 Ст. ложки(заправка)
  • Оливкова олія— 3/4 склянки(заправка)
  • Сіль і перець— За смаком(заправка)
Салат із запеченою гарбузом і калі - фото крок 1 1. очистіть гарбуз, наріжте її невеликими кубиками. З'єднайте з шніт-цибулею і оливковою олією. Викладіть на деко і відправте в розігріту духовку.

Салат із запеченою гарбузом і калі - фото крок 2 2. Запікайте до рум'яності і м'якості приблизно 20-30 хвилин, в залежності від розміру шматочків і якості гарбуза.

Салат із запеченою гарбузом і калі - фото крок 3 3. Остигнула до кімнатної температури гарбуз з'єднайте з калі і сушеної журавлиною. Додайте сіль і перець, перемішайте. Приготуйте заправку з гірчиці, соку і цедри лимона, меду, оцту і оливкового масла, солі і перцю. Полийте салат заправкою і доповніть пармезаном.
Смачного!

Подібні рецепти

Салат із запеченою нутом

Швидкий салат з калі

Використанням бобових в салатах навряд чи когось можна здивувати, згодні? Але я спробую Хочу запропонувати вам на замітку дуже цікавий варіант, як приготувати салат з запеченим нутом. опис приготування: Нут краще використовувати консервований, але можна, звичайно, спробувати і відвареної. Кале...

Ранч соус із запеченою гострим перцем

Ранч соус із запеченою гострим перцем

Якщо ви любите пікантні, насичені блюда, обов'язково спробуйте в домашніх умовах повторити цю ідею, як приготувати Ранч соус із запеченою гострим перцем. Нескладно і дійсно смачно! опис приготування: Цей гострий соус стане чудовим доповненням до картоплі фрі, овочам, м'яса або риби. Його можна...

Салат з сквошу, калі і квасолі

Салат з сквошу, калі і квасолі

Рецепт приготування салату з запеченого сквошу, капусти калі, квасолі і заправкою з лука, часнику, бальзамічного оцту, меду і червоного винного оцту. опис приготування: Капуста калі прекрасно поєднується з м'якоттю сквошу і квасолею. Цибулю і часник додають салату пікантний смак. середніх ск...

Салат з калі з сиром і хлібом

Салат з калі з сиром і хлібом

Рецепт приготування салату з тосканської капусти калі з шматочками підсмаженого хліба, сиром Пекоріно, оливковою олією, соком лимона і червоним перцем пластівцями. опис приготування: Цей легкий салат готується всього за 10 хвилин, до того ж він дуже корисний. Сир Пекоріно надає салату вершкови...

Салат з гарбуза і капусти калі

Салат з гарбуза і капусти калі

Рецепт приготування салату з гарбуза, капусти калі, меду, лука і квасолі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Нарізати гарбуз півколом. перемішати з 1 чайною ложкою олії і викласти на аркуші для випічки. випікати від 15 до 18 хвилин. Змішати бальзамічний оцет і меду. Змастити...