Рецепт Пюре з сочевиці

Рецепт Пюре з сочевиці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування пюре з сочевиці з морквою, сиром і чебрецем.

опис приготування:

Пюре з сочевиці - дуже корисне блюдо для дітей.

приготування:

Промити сочевицю під струменем холодної проточної води, викласти в миску і залити водою. залишити на 8-10 годин. У каструлі довести підсолену воду до кипіння, всипати сочевицю, додати моркву і чебрець. Варити до готовності. Злити воду і перемішати сочевицю з морквою в блендері до отримання однорідної консистенції. Перемішати пюре з дрібно тертим сиром, оливковою олією, сіллю і перцем за смаком.


  • сочевиці— 1 Склянка
  • морква— 1 штука
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • сиру— 1 Ст. ложка
  • чебрець— За смаком
  • чорний мелений перець— За смаком
  • сіль— За смаком
Пюре з сочевиці - дуже корисне блюдо для дітей.

приготування:

Промити сочевицю під струменем холодної проточної води, викласти в миску і залити водою. залишити на 8-10 годин. У каструлі довести підсолену воду до кипіння, всипати сочевицю, додати моркву і чебрець. Варити до готовності. Злити воду і перемішати сочевицю з морквою в блендері до отримання однорідної консистенції. Перемішати пюре з дрібно тертим сиром, оливковою олією, сіллю і перцем за смаком.


Подібні рецепти

Пюре з гороху і сочевиці

Салат зі спаржею

Пюре з гороху і сочевиці приготувати дуже просто. А блюдо це досить корисне, в ньому просто море клітковини, яке відмінно чистить організм. Сочевицю і горох бажано замочити звечора. опис приготування: Пюре з гороху і сочевиці обов'язково подайте зі смаженою цибулею і шматочками бекону. Якщо б...

Салат з сочевиці і буряка

Салат з сочевиці і буряка

Хочу поділитися рецептом салату з сочевиці і буряка. Рецепт підійде для пісного і веганскої столу. Продукти використовуються найпростіші, але дуже вдало поєднуються один з одним. опис приготування: Докладніше, як приготувати салат з сочевиці і буряка, я розповім нижче. Якщо чорнослив дуже сухи...

Салат з сквошу, сочевиці і сиру

Салат з сквошу, сочевиці і сиру

Рецепт приготування салату з запеченого сквошу ,сочевиці, кмину, руколли, козячого сиру, листя м'яти і смаженого насіння. опис приготування: цей ситний салат можна подавати як у вигляді закуски, так і в якості основного блюда. За цим рецептом у вас вийде 3 порції салату в якості основного блюд...

Пюре з баклажанів з гуляшем з м'яса

Пюре з баклажанів з гуляшем з м'яса

Популярна страва турецької кухні, яке однаково прекрасно виходить як з баранини або яловичини, так і з курки. опис приготування: Розігріваємо духовку до 200 градусів. Цілі баклажани миємо й зрізаємо хвостики. Загортаємо кожен овоч окремо в фольгу і відправляємо в духовку хвилин на 45. Поки ба...

Пюре з нуту з гарбузом і грибами

Пюре з нуту з гарбузом і грибами

Рецепт для приготування в осінньо-зимовий сезон. Ця страва безсумнівно сподобається вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. бархатисте, ароматне, корисне, з насиченим смаком - відмінне блюдо до обіду! опис приготування: ароматне, оксамитове, дуже смачне і дуже корисне блюдо, яке можна под...