Рецепт Пюре з сочевиці
Рецепт приготування пюре з сочевиці з морквою, сиром і чебрецем.
опис приготування:
Пюре з сочевиці - дуже корисне блюдо для дітей.
приготування:
Промити сочевицю під струменем холодної проточної води, викласти в миску і залити водою. залишити на 8-10 годин. У каструлі довести підсолену воду до кипіння, всипати сочевицю, додати моркву і чебрець. Варити до готовності. Злити воду і перемішати сочевицю з морквою в блендері до отримання однорідної консистенції. Перемішати пюре з дрібно тертим сиром, оливковою олією, сіллю і перцем за смаком.
- сочевиці— 1 Склянка
- морква— 1 штука
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- сиру— 1 Ст. ложка
- чебрець— За смаком
- чорний мелений перець— За смаком
- сіль— За смаком
приготування:
Промити сочевицю під струменем холодної проточної води, викласти в миску і залити водою. залишити на 8-10 годин. У каструлі довести підсолену воду до кипіння, всипати сочевицю, додати моркву і чебрець. Варити до готовності. Злити воду і перемішати сочевицю з морквою в блендері до отримання однорідної консистенції. Перемішати пюре з дрібно тертим сиром, оливковою олією, сіллю і перцем за смаком.
Подібні рецепти
Салат зі спаржею
Пюре з гороху і сочевиці приготувати дуже просто. А блюдо це досить корисне, в ньому просто море клітковини, яке відмінно чистить організм. Сочевицю і горох бажано замочити звечора. опис приготування: Пюре з гороху і сочевиці обов'язково подайте зі смаженою цибулею і шматочками бекону. Якщо б...
Салат з сочевиці і буряка
Хочу поділитися рецептом салату з сочевиці і буряка. Рецепт підійде для пісного і веганскої столу. Продукти використовуються найпростіші, але дуже вдало поєднуються один з одним. опис приготування: Докладніше, як приготувати салат з сочевиці і буряка, я розповім нижче. Якщо чорнослив дуже сухи...
Салат з сквошу, сочевиці і сиру
Рецепт приготування салату з запеченого сквошу ,сочевиці, кмину, руколли, козячого сиру, листя м'яти і смаженого насіння. опис приготування: цей ситний салат можна подавати як у вигляді закуски, так і в якості основного блюда. За цим рецептом у вас вийде 3 порції салату в якості основного блюд...
Пюре з баклажанів з гуляшем з м'яса
Популярна страва турецької кухні, яке однаково прекрасно виходить як з баранини або яловичини, так і з курки. опис приготування: Розігріваємо духовку до 200 градусів. Цілі баклажани миємо й зрізаємо хвостики. Загортаємо кожен овоч окремо в фольгу і відправляємо в духовку хвилин на 45. Поки ба...
Пюре з нуту з гарбузом і грибами
Рецепт для приготування в осінньо-зимовий сезон. Ця страва безсумнівно сподобається вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. бархатисте, ароматне, корисне, з насиченим смаком - відмінне блюдо до обіду! опис приготування: ароматне, оксамитове, дуже смачне і дуже корисне блюдо, яке можна под...