Рецепт Салат з буряка, шпинату і грибів

Рецепт Салат з буряка, шпинату і грибів
Кількість порцій: 6 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування салату з буряка, лука, шпинату, грибів і гірчиці.

опис приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів.

Заповнити чашу льодом і водою, додати цибулю, дати постояти 30 хвилин. Злити воду і відкласти в сторону.

Випікати хліб в духовці до золотистого кольору і хрусткої скоринки, від 10 до 15 хвилин. дати охолонути.

Покласти буряк в невелику каструлю і залити холодною водою. Довести до кипіння і варити до м'якості, близько 30 хвилин. Злити воду, дати охолонути. Очистити від шкірки, нарізати кубиками і відкласти в сторону.

Поки буряк готується, зробити соус. нагріти 1 столову ложку оливкової олії в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до м'якості, близько 3 хвилин. збити гірчицю, оцет, цукор, сіль і перець. готувати, збиваючи постійно, поки цукор не розчиниться, близько 1 хвилини. Додати решту 3 столові ложки оливкової олії. Зменшити вогонь до мінімуму. Додати приготовану буряк в соус і перемішати.

викласти цибулю, шпинат і гриби в миску. Полити теплим соусом, перемішати. Подавати салат з грінками теплим або кімнатної температури.

  • цибуля— 1 штука(нарізану кільцями )
  • хліба— 2-3 скибочок(нарізаного кубиками)
  • буряка— 220 грам
  • оливкового масла— 4 Ст. ложки
  • Luk-salotų— 1 штука
  • медової гірчиці— 1 Ст. ложка
  • цукру— 2 Ст. ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • свежемолотого перцю— 1/4 чайних ложки
  • шпинату— 360 грам
Розігріти духовку до 170 градусів.

Заповнити чашу льодом і водою, додати цибулю, дати постояти 30 хвилин. Злити воду і відкласти в сторону.

Випікати хліб в духовці до золотистого кольору і хрусткої скоринки, від 10 до 15 хвилин. дати охолонути.

Покласти буряк в невелику каструлю і залити холодною водою. Довести до кипіння і варити до м'якості, близько 30 хвилин. Злити воду, дати охолонути. Очистити від шкірки, нарізати кубиками і відкласти в сторону.

Поки буряк готується, зробити соус. нагріти 1 столову ложку оливкової олії в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до м'якості, близько 3 хвилин. збити гірчицю, оцет, цукор, сіль і перець. готувати, збиваючи постійно, поки цукор не розчиниться, близько 1 хвилини. Додати решту 3 столові ложки оливкової олії. Зменшити вогонь до мінімуму. Додати приготовану буряк в соус і перемішати.

викласти цибулю, шпинат і гриби в миску. Полити теплим соусом, перемішати. Подавати салат з грінками теплим або кімнатної температури.

Подібні рецепти

Салат Джеммі з шпинату і журавлини

Кабачкові палички в сирній паніровці

Рецепт приготування улюбленого салату англійців зі шпинату і журавлини з оригінальною заправкою. опис приготування: Перед вами ще один рецепт надзвичайно смачного вегетаріанського салату зі шпинату і журавлини, який дозволить подолати весняний авітаміноз і послужить відмінним блюдом для тих, х...

Салат зі шпинату, родзинок і кедрових горішків

Салат зі шпинату, родзинок і кедрових горішків

Салат зі шпинату, родзинок і кедрових горішків — класичний іспанський салат, який може бути відмінним легким сніданком або перекусом по ходу дня. Дуже просто в приготуванні, дуже смачно і корисно! опис приготування: Я салат зі шпинату, родзинок і кедрових горішків зазвичай готую на сніданок — ...

Салат зі шпинату, граната і авокадо

Салат зі шпинату, граната і авокадо

Рецепт легкого корисного салату зі шпинату, граната і авокадо. Насіння соняшнику і шпинат в цьому салаті — першосортні джерела магнію, а авокадо містить вітамін B6. опис приготування: Очистіть гранат і витягніть зерна. У великій мисці збийте 3 столові ложки лимонного соку, гірчиці і масла, пр...

Салат зі шпинату з козячим сиром

Салат зі шпинату з козячим сиром

Смачний салат з шпинату і ніжного козиного сиру з горішками пекан. Простий рецепт для всієї родини! опис приготування: 1. Розігріти духовку до 180 З. 2. Розрізати козячий сир на 4 скибочки товщиною трохи більше сантиметра. 3. Покласти сир з горіхами і випікати 5 хвилин. 4. Шпинат з шматочками ...

Салат зі шпинату і тунця

Салат зі шпинату і тунця

Рецепт приготування салату зі шпинату, тунця, каштанов, помідора селери і соєвого соусу. опис приготування: Розрізати тунця на великі шматки. Нарізати помідор селеру і зелений лук. У великій мисці для салату перемішати шпинат, тунця, бобові паростки, нарізані каштани, помідори, селера і зелени...