Рецепт Здобне печиво

Рецепт Здобне печиво
Кількість порцій: 20-25 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Неймовірно ніжне і розсипчасте печиво з цікавою пухнастою текстурою, яке сподобається, і дітям, і дорослим, а готувати його простіше простого. Отже, рецепт здобного печива — до вашої уваги!

опис приготування:

Тут я вам пропоную, напевно, один з найпростіших рецептів здобного печива, який ми будемо готувати без будь-яких наповнювачів. Однак воно не поступається за смаковими якостями будь-якого іншого печінкою, а може навіть і перевершує. Я готую його досить часто, так як дуже люблю солодке, особливо зроблене своїми руками, а повітряна текстура цього чудового печива — це щось невимовне. Але ви краще самі спробуйте, рецепт приготування здобного печива вам допоможе впоратися з приготуванням. хай щастить!

  • Вершкове масло або маргарин— 180-200 грам
  • борошно— 2,5-3 склянки(вищий сорт)
  • яйце— 1 штука
  • дріжджі— 2 чайних ложки
  • вода— 30-40 мілілітрів
  • цукор— 1 Чайна ложка(+ для посыпки)
  • сіль— 2 щіпки
здобне печиво - фото крок 1 Дріжджі змішуємо з цукром і заливаємо теплою водою, залишаємо на кілька хвилин. Потім в глибоку миску викладаємо борошно, олія, цукор, сіль і розбиваємо одне яйце, ретельно перемішуємо. Тепер нам необхідно додати дріжджі, коли вони піднімуться, і замісити тісто.

здобне печиво - фото крок 2 Тісто ставимо в тепле місце на 30-40 хвилин, щоб воно піднялося.

здобне печиво - фото крок 3 На чистий стіл насипаємо невелику кількість борошна і викладаємо на нього піднялося тісто. Місимо його руками кілька хвилин, а потім поділяємо на невеликі кульки і викладаємо на деко. А ще один плюс цього тесту в тому, що воно не прилипає до рук і до листу. Трохи приминає кульки руками і посипаємо цукром.

здобне печиво - фото крок 4 Ставимо деко в розігріту до 120-150 градусів духовку на пів годинки. А потім виймаємо і насолоджуємося чудовим смаком.

Подібні рецепти

Здобне дріжджове тісто

Ківі в шоколаді на паличці

Коли говорять про тест - "; здобне ";, то мають на увазі тісто з додаванням яєць, масла, сметани і ванілі. Тісто буває декількох видів. Здобне тісто добре підходить. Відмінно поводиться при випічці. опис приготування: Досвідченим шляхом я прийшла до висновку, що приготоване за таким рецептом т...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...