Рецепт Здобні булочки з родзинками

Рецепт Здобні булочки з родзинками
Кількість порцій: 12 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Привіт всім любителям солодкого Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати здобні булочки з родзинками. Рецепт сподобається вам своєю простотою, а результат зможе здивувати своїм смаком.

опис приготування:

Тепер ви знаєте, як приготувати шалені здобні булочки. Аромат на кухні буде стояти просто неймовірний! Діти просто закохаються в ці булочки. вони, до речі, прекрасно підійдуть на ранок до какао або до чаю. Готуйте і пробуйте, все вийде

  • Коричневий цукор— 1 Склянка
  • Сухі дріжджі— 3 Ст. ложки
  • Тепла вода— 1,5 склянки
  • Борошно пшеничне— 6 склянок
  • сіль, обкладинка, мускатний горіх— по 1  чайних ложок
  • Рослинна олія— 85 мілілітрів
  • Вершкове масло— 25 грам
  • Кокосова стружка— 180 грам
  • Ізюм— 80-100 грам
  • ванільний екстракт— 2 чайних ложки
1 Приготування смачних здобних булочок з родзинками починаємо з того, що змішуємо цукор, воду в окремій ємності і перемішуємо до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться. Додаємо в суміш дріжджі і даємо постояти в теплому місці протягом 10 хвилин. Важливо перед цим накрити посуд харчовою плівкою.

2 Борошно просіваємо і змішуємо з корицею, сіллю і мускатним горіхом, ретельно перемішуємо до однорідності. Тепер додаємо в суміш вершкове і рослинне масло і ретельно все перетираємо.

3 Ізюм попередньо заливаємо окропом, щоб він розм'як. Тепер додаємо кокосову стружку і родзинки до борошна, потім вливаємо суміш з дріжджами. замішуємо тісто.

4 На робочу поверхню, присипану борошном, відправляємо тісто і вимішуємо його до тих пір, поки воно не стане еластичним. Формуємо куля і перекладаємо тісто в тепле місце на 1,5-2 годину, щоб воно підійшло.

5 Коли необхідний час пройде, починаємо розрізати тісто на 12 частин і формуємо з них кульки. Деко застилає пергаментним папером і викладаємо на неї булочки. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 45-60 хвилин.

6 через 25 хвилин змастіть булочки водою і посипте цукром. Готовим булочкам потрібно буде дати охолонути і після їх можна буде подавати до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Здобні булочки на кефірі

Булочки здобні

Здобу люблять все, адже це така смакота! Один її аромат здатний підняти настрій! У цьому рецепті я розповім, як приготувати здобні булочки на кефірі. Здоба виходить повітрям і смачною! опис приготування: здобні булочки, приготовані на кефірі, виходять особливо пишними. До того ж, така випічка ...

Здобні булочки, перешаровані штрейзельной крихтою

Здобні булочки, перешаровані штрейзельной крихтою

Пишні апетитні домашні булочки з золотистою скоринкою і хрусткою крихтою. Вони виходять шаруватими, повітряними і ароматними. Ці ласощі нікого не залишить байдужим. Спробуйте приготувати! опис приготування: Такий спосіб формування булочок дозволяє отримувати надзвичайно смачні вироби з солодко...

Здобні булочки з цукром

Здобні булочки з цукром

Якщо ви хочете порадувати своїх домочадців смачною випічкою, але ще не визначилися, що приготувати, цей простий рецепт здобних булочок з цукром вам сподобається. Вони виходять м'якими і пишними. опис приготування: Придивіться до цього рецепту здобних булочок з цукром. Вони готуються на теплом...

Здобні пряники з медом і корицею

Здобні пряники з медом і корицею

Ці пряники із здобного тіста готуються на основі яєць і сметани з додаванням кориці і меду, що надає їм пряний аромат і яскравий смак. Така випічка точно припаде до смаку як дорослим, так і дітям. опис приготування: Тісто для здобних пряників з медом і корицею не слід робити тугим. Тоді готові...

Пироги з родзинками

Пироги з родзинками

Пишні рум'яні пироги завжди були окрасою столу і предметом гордості будь-якої господині. Спробуйте і ви їх приготувати! опис приготування: Масло розтерти з цукром. Вбити яйця по одному, додавши 1 столову ложку борошна з кожним. Акуратно перемішати з борошном і родзинками (або смородиною). роз...