Рецепт Розсольник рибний класичний

Рецепт Розсольник рибний класичний
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює!

опис приготування:

Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використовувати для основи можна як білу, так і червону рибу. Що стосується крупи, то тут ви теж можете експериментувати. Крім традиційної перловки, спробуйте додати рис, наприклад. насичений бульйон, пікантний смак маринованих огірочків і смачна відварна рибка - це прекрасний варіант страви на обід.

  • Риба для бульйону— За смаком
  • цибулина— 1-2 штук
  • морква— 1-2 штук
  • Картопля— 4-5 штук
  • огірок маринований— 2-3 штук
  • Перлова крупа— 3-4 Ст. ложок
  • сіль— 1 За смаком
  • перець— 1 За смаком
  • зелень— 1 За смаком
Розсольник рибний класичний - фото крок 1 1. Насамперед очистіть овочі для бульйону, вимийте рибку. В даному випадку використовується голова і хвостова частина. Викладіть все в каструлю, доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні бульйон. Додайте перець горошком, лавровий лист або інші ароматні спеції.

Розсольник рибний класичний - фото крок 2 2. Коли риба зварилася, акуратно дістаньте її з каструлі і процідіть бульйон (овочі більше не знадобляться). Знову відправте бульйон на вогонь, доведіть його до кипіння. Очистіть і наріжте кубиками картоплю, викладіть його в каструлю.

Розсольник рибний класичний - фото крок 3 3. Додайте перловку або рис, сіль за смаком. Також можна додати подрібнену зелень. Варіть на середньому вогні хвилин 15.

Розсольник рибний класичний - фото крок 4 4. Паралельно обсушити трохи огірочки від маринаду.

Розсольник рибний класичний - фото крок 5 5. І наріжте їх кубиками.

Розсольник рибний класичний - фото крок 6 6. Розберіть остигнула трохи рибу, відокремивши філе від кісток. Додайте в каструлю огірочки і рибу. Проваріть ще хвилин 5 - і все, розсольник готовий до подачі!

Подібні рецепти

Рибний суп класичний

Маринад для відбивних зі свинини

У класичному варіанті приготування супу використовується два види риби: для варіння бульйону і для подачі супу. Віддавайте перевагу рибі без кісток і ретельно проціджують готовий бульйон! приступимо. опис приготування: Зараз я докладно розповім, як приготувати рибний суп класичний дуже смачним...

Розсольник з яловичини

Розсольник з яловичини

Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант. опис приготування: Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитин...

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...

Пісний розсольник

Пісний розсольник

пісний розсольник — дуже простий в приготуванні і ситний суп домашньої кухні. ніяких вишукувань — пісний розсольник готується тільки з простих і доступних інгредієнтів. те, що треба в Великий пост. опис приготування: пісний розсольник — одне з моїх найулюбленіших пісних страв. Воно відмінно вп...

Розсольник з курячих потрошки

Розсольник з курячих потрошки

Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...