Рецепт Розсольник рибний класичний
Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює!
опис приготування:
Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використовувати для основи можна як білу, так і червону рибу. Що стосується крупи, то тут ви теж можете експериментувати. Крім традиційної перловки, спробуйте додати рис, наприклад. насичений бульйон, пікантний смак маринованих огірочків і смачна відварна рибка - це прекрасний варіант страви на обід.
- Риба для бульйону— За смаком
- цибулина— 1-2 штук
- морква— 1-2 штук
- Картопля— 4-5 штук
- огірок маринований— 2-3 штук
- Перлова крупа— 3-4 Ст. ложок
- сіль— 1 За смаком
- перець— 1 За смаком
- зелень— 1 За смаком
2. Коли риба зварилася, акуратно дістаньте її з каструлі і процідіть бульйон (овочі більше не знадобляться). Знову відправте бульйон на вогонь, доведіть його до кипіння. Очистіть і наріжте кубиками картоплю, викладіть його в каструлю.
3. Додайте перловку або рис, сіль за смаком. Також можна додати подрібнену зелень. Варіть на середньому вогні хвилин 15.
4. Паралельно обсушити трохи огірочки від маринаду.
5. І наріжте їх кубиками.
6. Розберіть остигнула трохи рибу, відокремивши філе від кісток. Додайте в каструлю огірочки і рибу. Проваріть ще хвилин 5 - і все, розсольник готовий до подачі!
Подібні рецепти
Маринад для відбивних зі свинини
У класичному варіанті приготування супу використовується два види риби: для варіння бульйону і для подачі супу. Віддавайте перевагу рибі без кісток і ретельно проціджують готовий бульйон! приступимо. опис приготування: Зараз я докладно розповім, як приготувати рибний суп класичний дуже смачним...
Розсольник з яловичини
Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант. опис приготування: Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитин...
Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками
Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...
Пісний розсольник
пісний розсольник — дуже простий в приготуванні і ситний суп домашньої кухні. ніяких вишукувань — пісний розсольник готується тільки з простих і доступних інгредієнтів. те, що треба в Великий пост. опис приготування: пісний розсольник — одне з моїх найулюбленіших пісних страв. Воно відмінно вп...
Розсольник з курячих потрошки
Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...