Рецепт Рибний суп класичний

Рецепт Рибний суп класичний
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
У класичному варіанті приготування супу використовується два види риби: для варіння бульйону і для подачі супу. Віддавайте перевагу рибі без кісток і ретельно проціджують готовий бульйон! приступимо.

опис приготування:

Зараз я докладно розповім, як приготувати рибний суп класичний дуже смачним і наваристим. Для бульйону візьміть дрібну рибку або рибні обрізки, голови, я варю рибний суп на хребетик лосося. Бульйон виходить поживним, смачний і ароматним. Готовий бульйон обов'язково процідіть через потрійну марлю, щоб кісточки не були в суп. А ось для подачі супу вибирайте рибу без кісток, ідеально підійде будь-який рибне філе.

  • риба— 250 грам(лосось + дрібна риба)
  • Картопля— 150 грам
  • Цибуля— 75 грам
  • морква— 75 грам
  • Корінь петрушки— 1 штука(для бульйону)
  • Лавровий лист— 2 штуки(для бульйону)
  • Вершкове масло— 70 грам
  • кріп— 1 пучок
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Рибний суп класичний - фото крок 1 Підготуйте продукти. приступимо.

Рибний суп класичний - фото крок 2 Рибу для варіння бульйону покладіть в каструлю, додайте корінь петрушки, лавровий лист, сіль. Залийте холодною водою, доведіть до кипіння і зваріть бульйон. З готового бульйону видаліть хребти риби, процідіть його через марлю. Якщо на хребтах багато м'яса, то зніміть його і поверніть в бульйон. Якщо варите з дрібної рибки, то її після варіння потрібно викинути, як і корінь петрушки, спеції. В середньому варіть бульйон хвилин 30.

Рибний суп класичний - фото крок 3 Поріжте дрібно цибулю і моркву. Пасеруйте овочі на вершковому маслі до м'якості.

Рибний суп класичний - фото крок 4 Поріжте дрібно картопля.

Рибний суп класичний - фото крок 5 У проціджений бульйон покладіть картоплю, проваріть його 15 хвилин. Після додайте порційні шматочки м'яса, смажені овочі, проваріть суп 10 хвилин.

Рибний суп класичний - фото крок 6 В кінці варіння супу додайте дрібно порізаний кріп і перець чорний мелений, вимкніть плиту. Рибний суп класичний готовий! подавайте гарячим, приємного!

Подібні рецепти

Розсольник рибний класичний

Гороховий суп класичний рецепт

Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використ...

Рибний суп Буйабес (попурі)

Рибний суп Буйабес (попурі)

У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція. опис приготування: 1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні. 2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити ...

Рибний суп з консервів з гречкою

Рибний суп з консервів з гречкою

Хочете рецепт самого ледачого супу? Пропонуємо вам варіант, як приготувати рибний суп з гречкою. Якщо до цього ви не готували нічого подібного, то обов'язково варто спробувати. Це легко! опис приготування: Щоб в супі не траплялися кісточки, їх бажано дістати з консервованої риби. але, якщо це ...

Рибний суп по-марсельски

Рибний суп по-марсельски

Суп Буйабес є найпопулярнішим блюдом провансальської кухні. кількість порцій: 4 рибний бульйон— 2 L морська риба— 2 кілограма морепродукти— 300-500 грам(креветки, кальмари, м'ясо краба, Омар, мідії і т.д.) цибулина— 2 штуки морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука(біла частина) помідори— 500 гр...

Рибний суп з квасолею

Рибний суп з квасолею

Пропоную в якості різноманітності перших страв досить простий рецепт рибного супу з квасолею консервованої та овочами. Це смачне повноцінне блюдо для всієї родини. опис приготування: 1. Для початку необхідно вимити рибу і відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння, підсолити трохи і вар...