Рецепт Рибний суп класичний
У класичному варіанті приготування супу використовується два види риби: для варіння бульйону і для подачі супу. Віддавайте перевагу рибі без кісток і ретельно проціджують готовий бульйон! приступимо.
опис приготування:
Зараз я докладно розповім, як приготувати рибний суп класичний дуже смачним і наваристим. Для бульйону візьміть дрібну рибку або рибні обрізки, голови, я варю рибний суп на хребетик лосося. Бульйон виходить поживним, смачний і ароматним. Готовий бульйон обов'язково процідіть через потрійну марлю, щоб кісточки не були в суп. А ось для подачі супу вибирайте рибу без кісток, ідеально підійде будь-який рибне філе.
- риба— 250 грам(лосось + дрібна риба)
- Картопля— 150 грам
- Цибуля— 75 грам
- морква— 75 грам
- Корінь петрушки— 1 штука(для бульйону)
- Лавровий лист— 2 штуки(для бульйону)
- Вершкове масло— 70 грам
- кріп— 1 пучок
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Рибу для варіння бульйону покладіть в каструлю, додайте корінь петрушки, лавровий лист, сіль. Залийте холодною водою, доведіть до кипіння і зваріть бульйон. З готового бульйону видаліть хребти риби, процідіть його через марлю. Якщо на хребтах багато м'яса, то зніміть його і поверніть в бульйон. Якщо варите з дрібної рибки, то її після варіння потрібно викинути, як і корінь петрушки, спеції. В середньому варіть бульйон хвилин 30.
Поріжте дрібно цибулю і моркву. Пасеруйте овочі на вершковому маслі до м'якості.
Поріжте дрібно картопля.
У проціджений бульйон покладіть картоплю, проваріть його 15 хвилин. Після додайте порційні шматочки м'яса, смажені овочі, проваріть суп 10 хвилин.
В кінці варіння супу додайте дрібно порізаний кріп і перець чорний мелений, вимкніть плиту. Рибний суп класичний готовий! подавайте гарячим, приємного!
Подібні рецепти
Гороховий суп класичний рецепт
Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використ...
Рибний суп Буйабес (попурі)
У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція. опис приготування: 1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні. 2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити ...
Рибний суп з консервів з гречкою
Хочете рецепт самого ледачого супу? Пропонуємо вам варіант, як приготувати рибний суп з гречкою. Якщо до цього ви не готували нічого подібного, то обов'язково варто спробувати. Це легко! опис приготування: Щоб в супі не траплялися кісточки, їх бажано дістати з консервованої риби. але, якщо це ...
Рибний суп по-марсельски
Суп Буйабес є найпопулярнішим блюдом провансальської кухні. кількість порцій: 4 рибний бульйон— 2 L морська риба— 2 кілограма морепродукти— 300-500 грам(креветки, кальмари, м'ясо краба, Омар, мідії і т.д.) цибулина— 2 штуки морква— 2 штуки цибуля-пористий— 1 штука(біла частина) помідори— 500 гр...
Рибний суп з квасолею
Пропоную в якості різноманітності перших страв досить простий рецепт рибного супу з квасолею консервованої та овочами. Це смачне повноцінне блюдо для всієї родини. опис приготування: 1. Для початку необхідно вимити рибу і відправити в каструлю з водою. Довести до кипіння, підсолити трохи і вар...