Рецепт Розсольник з курячих потрошки

Рецепт Розсольник з курячих потрошки
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки.

кількість порцій: 8
  • курячих потрошки— 500 грам
  • солоні огірки— 3 штуки
  • огіркового розсолу— 0,5 склянки
  • картоплини— 3 штуки
  • морквина— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • кореневої селери— 50 грам
  • рису— 3 Ст. ложки
  • лаврові листки— 2 штуки
  • горошини чорного перцю— 4 штуки
  • горошини запашного перцю— 2 штуки
  • рослинне масло для обсмажування— 1 штука
  • сіль— 1 штука(за смаком)
Розсольник з курячих потрошки - фото крок 1 Курячі потрухи почистити від плівок,
вимити, покласти в каструлю з водою і швидко довести до кипіння. Прибрати
шумівкою піну, зменшити
вогонь, посолити, і варити 10 хв. Достать потроха
з бульйону, промити теплою водой.Процедіть бульйон. Тельбухи нарізати невеликими шматочками і повернути в бульйон. ще
раз довести до кипіння.

Розсольник з курячих потрошки - фото крок 2 Пока варятся потроха, підготувати овочі. морква, селера і цибулю
почистити, порізати тонкою соломкою
і обсмажити в розігрітому рослинному
маслі, 4 хв. Перекласти овочі в каструлю з бульйоном, варити 10 хв.

Розсольник з курячих потрошки - фото крок 3 Тим часом з огірків зрізати шкірку і скласти її в сотейник, залити
склянкою окропу і варити 10 хв.
процідити відвар. Огірки порізати соломкою, покласти їх у відвар, туди ж
залити розсіл. Довести до кипіння
і прибрати з вогню.

Розсольник з курячих потрошки - фото крок 4 картоплю почистити, порізати соломкою і додати в суп.
варити 5 хв.

Розсольник з курячих потрошки - фото крок 5 Рис вимити теплою водою і додати в суп, варити 7 хв.

Розсольник з курячих потрошки - фото крок 6 Вкинути огірки разом з відваром, лавровий лист і горошини перцю.
приправити сіллю, за смаком. готує 10 хв. Прибрати
з вогню і розлити по порціях.
Подавати зі сметаною.

Подібні рецепти

Рубана ковбаса з курячих потрошки

Піца з томатами і сиром

Для різноманітності повсякденного меню пропоную вам дізнатися, як приготувати рубану ковбасу з курячих потрошки, смачну, ситну і ароматну. Така ковбаса відмінно підійде для бутербродів і нарізки. опис приготування: Для приготування ковбаси по даним рецептом вам необхідно буде використовувати п...

Потрошки в горщику

Потрошки в горщику

споживання, приготовані в горщику - це прекрасне друга страва, яке припаде до смаку всім любителям курячих сердечок, шлуночків або печінки. раджу спробувати! опис приготування: Пропоную вашій увазі чудовий рецепт приготування потрошки в горщику! Як і всі страви, запечені в горщиках, курячі пот...

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...

Пісний розсольник

Пісний розсольник

пісний розсольник — дуже простий в приготуванні і ситний суп домашньої кухні. ніяких вишукувань — пісний розсольник готується тільки з простих і доступних інгредієнтів. те, що треба в Великий пост. опис приготування: пісний розсольник — одне з моїх найулюбленіших пісних страв. Воно відмінно вп...

Розсольник з яловичини

Розсольник з яловичини

Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант. опис приготування: Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитин...