Рецепт Розсольник з яловичини

Рецепт Розсольник з яловичини
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант.

опис приготування:

Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитинства, а так іноді приємно зануритися у смакові спогади. І з вами я теж хочу поділитися тим, як приготувати розсольник з яловичини. Особливих вмінь для створення страви не потрібно, тому у вас все вийде.

  • яловичина— 400 грам
  • огірок солоний— 2 штуки
  • Картопля— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Селера або петрушка— 2-3 штук(корінь)
  • Рослинна олія— 1,5 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Чорний перець горошком— 4-6 штук
  • вода— 3 L
Розсольник з яловичини - фото крок 1 яловичину промийте, а потім залийте водою у великій каструлі. Доведіть до кипіння. Додайте одну очищену цибулину, перець горошком, нарізаний корінь селери і лавровий лист. варіть бульйон 1,5-2 годину. Стріляйте пінку.

Розсольник з яловичини - фото крок 2 Потім штам бульйон, залишивши тільки воду. Доведіть його знову до кипіння. Додайте картоплю кубиками і нарізане м'ясо.

Розсольник з яловичини - фото крок 3 Цибулину і моркву дрібно наріжте. Обсмажте овочі в розігрітій олії протягом 10 хвилин, помішуючи. Потім влийте на сковороду томатну пасту. готуйте ще 3 хвилини. Влийте черпак бульйону і кип'ятіть зажарку ще 2 хвилини.

Розсольник з яловичини - фото крок 4 Додайте в бульйон засмажку і огірок, порізаний шматочками. Додайте сіль і перець за смаком. Варіть суп ще 6 хвилин.

Розсольник з яловичини - фото крок 5 Готовому розсольнику дайте настоятися хвилин 15 під кришкою. Подавайте блюдо з зеленню і сметаною. Смачного!

Подібні рецепти

Розсольник з солоних огірків

Розсольник класичний рецепт з перловкою

Розсольник з солоних огірків — старорусское перша страва, яке добре готувати в холодну пору року. Ця страва кожному з нас напевно знайоме з дитинства — приготуємо ж його своїми руками! опис приготування: Що треба робити, щоб приготувати розсольник з солоних огірків, ви дізнаєтеся з мого рецепт...

Розсольник зі свинини

Розсольник зі свинини

Справжній осінньо-зимовий суп, наваристий розсольник зі свинини я хочу вам запропонувати. Це улюблений суп багатьох, і мій також. сподіваюся, ви оціните його по достоїнству і запишете в свою записну книжку. опис приготування: Ой, який смачний розсольник зі свинини виходить за цим рецептом! Тут...

Розсольник по-польськи

Розсольник по-польськи

вершковий, оксамитовий, в міру кислий і дуже смачний суп з польської кухні. Назва цього супу нам добре відомо, але готується розсольник по-польськи трохи по іншому. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Варіантів приготування розсольнику дуже багато. Але сьогодні я хочу розповісти ва...

Розсольник рибний класичний

Розсольник рибний класичний

Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використ...

Розсольник з яловичиною і перловкою

Розсольник з яловичиною і перловкою

Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві. опис приготування: Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуват...