Рецепт Пісний розсольник

Рецепт Пісний розсольник
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
пісний розсольник — дуже простий в приготуванні і ситний суп домашньої кухні. ніяких вишукувань — пісний розсольник готується тільки з простих і доступних інгредієнтів. те, що треба в Великий пост.

опис приготування:

пісний розсольник — одне з моїх найулюбленіших пісних страв. Воно відмінно вписується в концепцію поста: в приготуванні використовуються тільки доступні і бюджетні інгредієнти, а суп виходить скромним у смакову плані, але дуже ситним. Пісний розсольник потрібно їсти смиренно, без великого задоволення, просто тамуючи голод і насичуючи організм енергією — так, як і слід під час посту.

Удачі в приготуванні!


  • Крупа перлова— 100 грам
  • огірок солоний— 2 штуки
  • морква велика— 1 штука
  • Картопля великий— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • вода— 3 L
  • сіль— — За смаком
  • спеції— За смаком(ваші улюблені)
пісний розсольник - фото крок 1 Залить перловку водой, поставить на огонь и варить до готовности перловки.

пісний розсольник - фото крок 2 Соленые огурцы нарезать мелким кубиком и потушить под крышкой 10-15 хвилин.

пісний розсольник - фото крок 3 Цибуля и морковь нарезать мелким кубиком. Обсмажити цибулю до прозорості, добавить морковь и пассеровать еще 3-4 хвилини на середньому вогні.

пісний розсольник - фото крок 4 В сковороду с луком и морковью добавить томатную пасту, прогреть пару минут. В бульон с отваренной перловкой положить нарезанный кубиками картофель и лавровый лист, довести до кипіння. Добавить в кастрюлю поджарку.

пісний розсольник - фото крок 5 Через пару минут добавить в суп огурец. посолити, поперчити за смаком. Варити до готовності картоплі.

пісний розсольник - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Святкова курка з яблуками і овочами

Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...

Розсольник з яловичини

Розсольник з яловичини

Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант. опис приготування: Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитин...

Розсольник з солоних огірків

Розсольник з солоних огірків

Розсольник з солоних огірків — старорусское перша страва, яке добре готувати в холодну пору року. Ця страва кожному з нас напевно знайоме з дитинства — приготуємо ж його своїми руками! опис приготування: Що треба робити, щоб приготувати розсольник з солоних огірків, ви дізнаєтеся з мого рецепт...

Розсольник зі свинини

Розсольник зі свинини

Справжній осінньо-зимовий суп, наваристий розсольник зі свинини я хочу вам запропонувати. Це улюблений суп багатьох, і мій також. сподіваюся, ви оціните його по достоїнству і запишете в свою записну книжку. опис приготування: Ой, який смачний розсольник зі свинини виходить за цим рецептом! Тут...

Розсольник по-польськи

Розсольник по-польськи

вершковий, оксамитовий, в міру кислий і дуже смачний суп з польської кухні. Назва цього супу нам добре відомо, але готується розсольник по-польськи трохи по іншому. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Варіантів приготування розсольнику дуже багато. Але сьогодні я хочу розповісти ва...