Рецепт Різотто з фаршем

Рецепт Різотто з фаршем
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Навіть з самого банального і простого на перший погляд страви можна приготувати маленький кулінарний шедевр. Різотто з м'ясним фаршем, томатною пастою і шпинатом під сиром "; Пармезан ";. Спробуйте!

опис приготування:

Перед вами — класичний рецепт приготування різотто з фаршем. Окремо приготуйте томатну пасту, з якої пізніше буде готується рис. У глибокій каструльці смажимо цибулю і фарш, додаємо рис, вливаємо вино і томатну пасту. Томати слід вводити поступово, щоб рис встигав вбирати рідину. При подачі на стіл посипте блюдо тертим "; пармезаном ";, подрібненим шпинатом і додайте вершкове масло. хай щастить!

  • помідори консервовані— 800 грам(з розсолом, без шкірки)
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • фарш м'ясний— 350 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • рис Арбор— 1 Склянка
  • вино біле— 1/2 склянки(сухе)
  • шпинат— 300 грам(пучок)
  • Сир "; Пармезан"  — 1/2 склянки(тертий)
  • Вершкове масло— 30 грам
Різотто з фаршем - фото крок 1 Зніміть шкурки з помідорів (якщо вона все ж є). За допомогою блендера подрібнюємо консервовані помідори разом з розсолом. Перекладаємо томатну пасту в каструльку, вливаємо 3 склянки води і доводимо до кипіння. Робимо мінімальний вогонь, продовжуючи підтримувати температуру.

Різотто з фаршем - фото крок 2 У каструлі з товстим дном розігріваємо олію. Обсмажуємо подрібнену цибулю і фарш 3-5 хвилин, посолити і поперчити. Готуємо до прозорості лука, потім додаємо рис і готуємо ще хвилину. вливаємо вино, а через хвилину — 2 склянки томатної суміші по черзі. зменшуємо вогонь, готуємо ще 4-5 хвилин, поки рис не вбере томатну пасту. Рис повинен бути м'яким і не плавати у воді.

Різотто з фаршем - фото крок 3 Знімаємо каструлю з вогню і додаємо порізаний шпинат, тертий пармезан і вершкове масло. перемішуємо.

Різотто з фаршем - фото крок 4 Смачного!

Подібні рецепти

Різотто бьянко з соусом песто

Рецепт курячого різотто

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з брокколі

Різотто з брокколі

На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...

Різотто «Camerano»

Різотто «Camerano»

Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...