Рецепт Різотто з брокколі

Рецепт Різотто з брокколі
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 45 хв.
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно.

опис приготування:

Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами, які прекрасно поєднуються як з рисом, так і з овочами. Використовувати ви можете як овочевий, так і курячий бульйон, а також чисту воду. Це дуже класне блюдо, яке вам обов'язково сподобається.

  • коричневий рис— 150 грам
  • брокколі— 250 грам
  • Оливкова олія— 1 Чайна ложка
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • пластівці чилі— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Вода або бульйон— 1.5-2 склянки
  • гриби— 200 грам
  • Крем-сир— 100 грам
  • зелень— За смаком
  • Цедра лимону— За смаком
Різотто з брокколі - фото крок 1 1. На сковороді з високими бортиками або в сотейнику на оливковій олії обсмажте нарізану кубиками цибулю до прозорості, додайте подрібнений часник. викладіть рис, попередньо проварити його 3 хвилини в підсоленій воді.

Різотто з брокколі - фото крок 2 2. Влийте бульйон так, щоб він покрив рис (решті доливайте в разі потреби). Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте спеції (рекомендую використовувати в рецепті приготування різотто з брокколі італійські трави для аромату і пластівці чилі для пікантності).

Різотто з брокколі - фото крок 3 3. Брокколі тим часом вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття. Викладіть в друшляк і опустіть в киплячу підсолену воду на пару хвилин. Після відразу ж відправте в холодну воду з льодом.

Різотто з брокколі - фото крок 4 4. Гриби на окремій сковороді обсмажте трохи. Викладіть до рису брокколі і гриби. Влийте ще бульйон, додайте крем-сир.

Різотто з брокколі - фото крок 5 5. Готуйте різотто з брокколі в домашніх умовах на повільному вогні. Перед подачею в сковороду додайте цедру лимона, яка додасть дуже цікавий аромат.
Смачного!

Подібні рецепти

Різотто бьянко з соусом песто

Рецепт курячого різотто

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з цукіні і сквош

Різотто з цукіні і сквош

Рецепт приготування різотто з рису арборіо, білого вина, лука, сквоша, цукіні і сиру Пармезан. опис приготування: Різотто - одне з найпопулярніших італійських страв. Його варіацій безліч. Різотто з цукіні і сквош дуже легкий і вершковий. Овочі надають страві трохи солодощі, а доданий в кінці л...

Різотто «Camerano»

Різотто «Camerano»

Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...