Рецепт Різотто з брокколі
На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно.
опис приготування:
Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами, які прекрасно поєднуються як з рисом, так і з овочами. Використовувати ви можете як овочевий, так і курячий бульйон, а також чисту воду. Це дуже класне блюдо, яке вам обов'язково сподобається.
- коричневий рис— 150 грам
- брокколі— 250 грам
- Оливкова олія— 1 Чайна ложка
- цибулина— 1 штука
- часник— 2-3 зубчиків
- пластівці чилі— 1 щіпка
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- Вода або бульйон— 1.5-2 склянки
- гриби— 200 грам
- Крем-сир— 100 грам
- зелень— За смаком
- Цедра лимону— За смаком
2. Влийте бульйон так, щоб він покрив рис (решті доливайте в разі потреби). Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте спеції (рекомендую використовувати в рецепті приготування різотто з брокколі італійські трави для аромату і пластівці чилі для пікантності).
3. Брокколі тим часом вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття. Викладіть в друшляк і опустіть в киплячу підсолену воду на пару хвилин. Після відразу ж відправте в холодну воду з льодом.
4. Гриби на окремій сковороді обсмажте трохи. Викладіть до рису брокколі і гриби. Влийте ще бульйон, додайте крем-сир.
5. Готуйте різотто з брокколі в домашніх умовах на повільному вогні. Перед подачею в сковороду додайте цедру лимона, яка додасть дуже цікавий аромат.
Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт курячого різотто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...
Різотто з цукіні і сквош
Рецепт приготування різотто з рису арборіо, білого вина, лука, сквоша, цукіні і сиру Пармезан. опис приготування: Різотто - одне з найпопулярніших італійських страв. Його варіацій безліч. Різотто з цукіні і сквош дуже легкий і вершковий. Овочі надають страві трохи солодощі, а доданий в кінці л...
Різотто «Camerano»
Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чу...