Рецепт Різотто «Camerano»

Рецепт Різотто «Camerano»
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Спробуйте приготувати смачне італійське різотто в домашніх умовах! Rizott & Quot; Kamerani" — готується з рису, червоної риби і вершків. Блюдо виходить дуже ніжним і ароматним!

опис приготування:

До вашої уваги — класичний рецепт приготування різотто "; Камерані ";. У цьому різотто присутні чудові інгредієнти — тут і філе червоної риби, і ароматні спеції з зеленню, і наваристий рибний бульйон. Також в різотто є креветки, до речі, раджу їх попередньо відварити. хай щастить!

  • Червона риба— 350 грам(філе)
  • креветки— 6 штук
  • бульйон— 600 мілілітрів(рибний)
  • вершки— 100 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Масло рослинне— За смаком
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком(суміш італійських трав, орегано, базилік)
  • зелень— За смаком(базилік, Зелена цибуля)
  • сир твердий— 50 грам
Різотто & Quot; камера Також обсмажуємо порізане філе червоної риби.

Різотто & Quot; камера поступово, невеликими порціями, вливаємо на сковороду бульйон і продовжуємо готувати. Рис повинен увібрати в себе весь бульйон, це займе, приблизно 25 хвилин.

Різотто & Quot; камера При подачі на стіл, присипте блюдо тертим сиром. Смачного!

Подібні рецепти

Різотто бьянко з соусом песто

Рецепт курячого різотто

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...

Різотто з брокколі

Різотто з брокколі

На основне блюдо дуже рекомендую вам спробувати приготувати різотто з брокколі в домашніх умовах з грибами. Виходить дуже ситно, апетитно і неймовірно смачно. опис приготування: Перед вами досить простий варіант, як приготувати різотто з брокколі. В даному випадку блюдо доповнено ще й грибами,...

Різотто з фаршем

Різотто з фаршем

Навіть з самого банального і простого на перший погляд страви можна приготувати маленький кулінарний шедевр. Різотто з м'ясним фаршем, томатною пастою і шпинатом під сиром "; Пармезан ";. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування різотто з фаршем. Окремо приготуй...