Рецепт Риба під сметанним соусом в духовці
Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку.
опис приготування:
Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізноманітнити раціон своєї родини. Таке блюдо можна подати навіть до святкового обіду, воно смачне і корисне. Для більш цікавого смаку готую рибку на овочевій подушці: цибуля, морква, кольорова капуста, можна брати будь-які за смаком. Подаю блюдо горячим.
- риба— 1 кілограм
- Асорті заморожених овочів— 300 грам
- Цибуля— 1 штука
- морквина— 1 штука
- крем— 100 грам
- молоко— 100 мілілітрів
- яйце— 1 штука
- борошно— 1 Ст. ложка
- Сіль і спеції— За смаком
2. Чищу і мою морква, подрібнюю її кружечками, цибулину чищу і нарізаю півкільцями.
3. У форму для випікання викладаю цибулю з морквою, потім заморожені овочі і посипаю сіллю, спеціями.
4. Викладаю шматочки рибки шкірою низ, знову посипаю все спеціями і сіллю. Ставлю рибку в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
5. У мисці змішую сметану з молоком і яйцем, всипав борошно, солю і перемішую до однорідної консистенції.
6. Дістаю рибу з духовки і поливаю її приготовленим соусом, потім ставлю ще на 20-30 хвилин в духовку.
7. Подаю рибку з маринованими огірочками гарячої. Смачного!
Подібні рецепти
Плов з гречки
Смачна страва, як для святкового столу, так і для буденного вечері. На гарнір подайте рис або картопляне пюре, і дегустують "; за вуха" не відтягнути! опис приготування: смачне, соковите і ароматне блюдо! Соус з пармезаном додасть страві неповторно ніжний смак. Раджу брати рибне філе без кісто...
Риба під соусом «бешамель» в духовці
Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...
Риба під білим соусом
Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...
Риба під вершковим соусом
В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...
Риба під часниковим соусом
Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...