Рецепт Равіолі з кроликом і печеним гарбузом
Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом!
опис приготування:
Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гурмана. А із застосуванням побутової кухонної техніки приготування займе зовсім небагато часу!
- борошно пшеничне в / сорт— 1 склянок(200 мл)
- манна крупа— 1 Склянка(200 мл)
- яйце— 1 штука(добірне)
- яйце— 1 штука(добірне)
- вода— 70 мілілітрів
- масло оливкове— 1 Ст. ложка
- кролик— 400 грам(м'якоть)
- гарбузове пюре— 250 мілілітрів(из печеной тыквы)
- петрушка— 2 Ст. ложки(измельченных листьев)
- чорний перець— 1 щіпка
- мускатний горіх— 1 щіпка(ледь ледь)
- сіль— 1 За смаком
Замесить плотное тесто из указанных ингредиентов. Я замешиваю тесто на пасту всегда в хлебопечке, это очень удобно и экономит силы. безумовно, можно замесить тесто в чаше комбайна или традиционным способом вручную. Готовому тесту дать отлежаться в салфетке под перевернутой миской.
Мякоть кролика дважды пропустить через мясорубку или пробить в комбайне.
Смешать фарш с пюре из тыквы, добавить мелко порубленные листочки петрушки, сіль і прянощі. Добре вимішайте фарш.
Тесто раскатайте в полупрозрачный пласт.
Нарезать широкими лентами. Разложить фарш небольшими кучками на достаточном расстоянии друг от друга.
Накрыть полоску теста с фаршем еще одной полоской. Защипнуть длинные стороны и прижать тесто между фаршем.
Разрезать полоску на равиоли. Еще раз пройтись по краям теста.
Вскипятить воду в низкой и широкой кастрюле. Посолить и опустить равиоли партиями. Они должны достаточно свободно располагаться в кастрюле. Варить на медленном огне до всплытия. И после всплытия еще минуты 3.
Готовые равиоли откинуть на дуршлаг, дать слегка обсохнуть, переложить в тарелки и подавать с соусом песто, присыпав сверху немного тертым пармезаном и украсив горошинами розового перца.
Ніжна і соковита начинка, тонке тісто.
Подібні рецепти
Фетучіні з кроликом
Равіолі з гарбузом можна готувати для вегетаріанців і любителів овочів. просто дивно, яких тільки начинок для равіолі немає! Гарбуз досить смачна, я б до неї смажену цибулю радила подавати! опис приготування: Равіолі з гарбузом обов'язково потрібно подавати з соусом. Наш варіант найпростіший....
Равіолі з лососем
Равіолі з лососем будуть відмінним обідом. готуються швидко, протягом півгодини. У цей час входить і приготування тіста. Спробуйте. опис приготування: Равіолі з лососем — одне з моїх найулюбленіших італійських страв. Я обожнюю італійську кухню! Цей рецепт равіолі з лососем мені розповіла моя п...
Равіолі з рикоттою та пармезаном
Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...
Равіолі з креветками і рікоттою
Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...
Равіолі з куркою і волоськими горіхами
Рецепт приготування равіолі з курячими грудками, обсмаженими з часниковим порошком, порошком лука, чебрець і паприка, а також волоськими горіхами і листям шавлії. опис приготування: Ця страва з равіолі та курячих грудок відрізняє приємний аромат шавлії і волоських горіхів. курячих грудок з р...