Рецепт Равіолі з лососем

Рецепт Равіолі з лососем
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Равіолі з лососем будуть відмінним обідом. готуються швидко, протягом півгодини. У цей час входить і приготування тіста. Спробуйте.

опис приготування:

Равіолі з лососем — одне з моїх найулюбленіших італійських страв. Я обожнюю італійську кухню! Цей рецепт равіолі з лососем мені розповіла моя подруга, кухар італійського ресторану. У домашніх умовах равіолі готують з особливою любов'ю. Тому і смак у них краще, ніж у покупних. Спробуйте, дуже смачно!

  • Копчений лосось— 200 грам
  • Козиний сир— 100 грам
  • Пір'я зеленої цибулі— 3-4 штук
  • борошно— 200 грам
  • яйця— 2 штуки
  • сіль— За смаком
Равіолі з лососем - фото крок 1 Спочатку помийте і подрібніть зелену цибулю.

Равіолі з лососем - фото крок 2 Так само дрібно наріжте копчений лосось.

Равіолі з лососем - фото крок 3 Змішайте зелену цибулю, лосось і козячий сир.

Равіолі з лососем - фото крок 4 замісити тісто. Змішайте яйця з борошном, приправити сіллю. І додавайте води до тих пір, поки тісто не буде потрібної консистенції. Потрібна така ж, як на пельмені. тягуча, але не рідка.

Равіолі з лососем - фото крок 5 Розкачайте тонко тісто. Розріжте на рівні однакові смуги. Візуально розділіть їх на квадрати. Складіть в центр кожного квадрата начинку (0,5 чайної ложки). Зверху покладіть іншу смужку. І акуратно примніть тісто по краях квадратиків.

Равіолі з лососем - фото крок 6 Равіолі з лососем варяться окло 7 хвилин. Як тільки спливуть, потримайте ще пару хвилин у воді і можете подавати до столу. Смачного.

Подібні рецепти

Равіолі з креветками і рікоттою

Дієтичний курячий суп з вермішеллю

Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...

Равіолі з куркою і волоськими горіхами

Равіолі з куркою і волоськими горіхами

Рецепт приготування равіолі з курячими грудками, обсмаженими з часниковим порошком, порошком лука, чебрець і паприка, а також волоськими горіхами і листям шавлії. опис приготування: Ця страва з равіолі та курячих грудок відрізняє приємний аромат шавлії і волоських горіхів. курячих грудок з р...

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...

Равіолі з сиром і грибами

Равіолі з сиром і грибами

Равіолі з сиром і грибами — відмінне ласощі для всієї родини. У равіолі зазвичай квадратна форма. Є навіть спеціальні пристосування для ліплення равіолі, але можна обійтися качалкою і виделкою. опис приготування: Тісто на равіолі з сиром і грибами готуйте еластичне, на кожні 250 грам борошна ...