Рецепт Равіолі з креветками і рікоттою
Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті.
кількість порцій: 6-8
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- морква— 1 штука
- Luk-salotų— 1 штука
- томатної пасти— 1 Ст. ложка
- часнику— 1 зубчик
- червоного перцю пластівцями— 1/8 чайних ложки
- креветок у панцирі— 240 грам
- рикотта— 240 грам
- яйце— 1 штука
- сиру Пармезан— 2 Ст. ложки
- петрушки— 2 Ст. ложки
- паста для равиоли— За смаком
2. викласти 1 чайну ложку начинки через кожні 7,5 см листа пасти. Змочити водою краю тесту. Якщо лист пасти не менше 10 см в довжину, скласти його навпіл уздовж начинки. Якщо лист пасти менше 10 см, покласти зверху другий лист пасти і, використовуючи ніж для піци, вирізати равіолі.
Повторити з рештою інгредієнтами.
3. У великій каструлі довести воду до кипіння, посолити і зменшити вогонь. Відварити равіолі в кілька партій до готовності від 2 до 3 хвилин.
4. Щоб приготувати соус, змішати вершки і зарезервований бульйон від креветок в маленькій каструлі. Довести до кипіння на середньо-сильному вогні, зменшити вогонь до середнього і готувати 6-10 хвилин, поки соус не загусне. Полити соусом зварені равіолі та подавати.
Подібні рецепти
Картопляне тісто для пирога
Всією сім'єю ми дуже любимо равіолі, і пробуємо різні начинки до них. Найбільше полюбилися нам равіолі зі шпинатом і рікоттою. ділюся рецептом. опис приготування: Равіолі зі шпинатом і рікоттою виходять дуже ніжними і смачними. Вони досить ситні, щоб послужити вам повноцінним обідом без додатк...
Равіолі з лососем
Равіолі з лососем будуть відмінним обідом. готуються швидко, протягом півгодини. У цей час входить і приготування тіста. Спробуйте. опис приготування: Равіолі з лососем — одне з моїх найулюбленіших італійських страв. Я обожнюю італійську кухню! Цей рецепт равіолі з лососем мені розповіла моя п...
Равіолі з рикоттою та пармезаном
Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...
Равіолі з кроликом і печеним гарбузом
Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...
Равіолі з куркою і волоськими горіхами
Рецепт приготування равіолі з курячими грудками, обсмаженими з часниковим порошком, порошком лука, чебрець і паприка, а також волоськими горіхами і листям шавлії. опис приготування: Ця страва з равіолі та курячих грудок відрізняє приємний аромат шавлії і волоських горіхів. курячих грудок з р...