Рецепт Равіолі з креветками і рікоттою

Рецепт Равіолі з креветками і рікоттою
Час приготування: 40 хв.
Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті.

кількість порцій: 6-8
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • морква— 1 штука
  • Luk-salotų— 1 штука
  • томатної пасти— 1 Ст. ложка
  • часнику— 1 зубчик
  • червоного перцю пластівцями— 1/8 чайних ложки
  • креветок у панцирі— 240 грам
  • рикотта— 240 грам
  • яйце— 1 штука
  • сиру Пармезан— 2 Ст. ложки
  • петрушки— 2 Ст. ложки
  • паста для равиоли— За смаком
Равіолі з креветками і рікоттою - фото крок 1 1. Розігріти вершкове масло в каструлі на середньому вогні. Додати нарізану моркву і нарізану кубиками цибулю. смажити, помішуючи, поки цибуля не почне набувати коричневий колір по краях. Додати томатну пасту, подрібнений часник, червоний перець пластівцями і смажити, помішуючи, до появи аромату, близько 1 хвилини. Збільшити вогонь до середньо-сильного, додати біле вино, сік молюсків і креветки в панцирі. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити на повільному вогні. Дістати креветки через 3 хвилини. Очистити і повернути назад в каструлю. готувати 20 хвилин. Процідити бульйон і відставити убік. Щоб приготувати начинку, подрібнити креветки в кухонному комбайні. Змішати з рікоттою, яйцем, тертим сиром і подрібненою петрушкою.

Равіолі з креветками і рікоттою - фото крок 2 2. викласти 1 чайну ложку начинки через кожні 7,5 см листа пасти. Змочити водою краю тесту. Якщо лист пасти не менше 10 см в довжину, скласти його навпіл уздовж начинки. Якщо лист пасти менше 10 см, покласти зверху другий лист пасти і, використовуючи ніж для піци, вирізати равіолі.
Повторити з рештою інгредієнтами.

Равіолі з креветками і рікоттою - фото крок 3 3. У великій каструлі довести воду до кипіння, посолити і зменшити вогонь. Відварити равіолі в кілька партій до готовності від 2 до 3 хвилин.

Равіолі з креветками і рікоттою - фото крок 4 4. Щоб приготувати соус, змішати вершки і зарезервований бульйон від креветок в маленькій каструлі. Довести до кипіння на середньо-сильному вогні, зменшити вогонь до середнього і готувати 6-10 хвилин, поки соус не загусне. Полити соусом зварені равіолі та подавати.

Подібні рецепти

Равіолі зі шпинатом і рікоттою

Картопляне тісто для пирога

Всією сім'єю ми дуже любимо равіолі, і пробуємо різні начинки до них. Найбільше полюбилися нам равіолі зі шпинатом і рікоттою. ділюся рецептом. опис приготування: Равіолі зі шпинатом і рікоттою виходять дуже ніжними і смачними. Вони досить ситні, щоб послужити вам повноцінним обідом без додатк...

Равіолі з лососем

Равіолі з лососем

Равіолі з лососем будуть відмінним обідом. готуються швидко, протягом півгодини. У цей час входить і приготування тіста. Спробуйте. опис приготування: Равіолі з лососем — одне з моїх найулюбленіших італійських страв. Я обожнюю італійську кухню! Цей рецепт равіолі з лососем мені розповіла моя п...

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Равіолі з рикоттою та пармезаном

Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...

Равіолі з куркою і волоськими горіхами

Равіолі з куркою і волоськими горіхами

Рецепт приготування равіолі з курячими грудками, обсмаженими з часниковим порошком, порошком лука, чебрець і паприка, а також волоськими горіхами і листям шавлії. опис приготування: Ця страва з равіолі та курячих грудок відрізняє приємний аромат шавлії і волоських горіхів. курячих грудок з р...