Рецепт Равіолі з рикоттою та пармезаном
Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі.
кількість порцій: 4
- rikotta— 360 грам
- сир пармезан— 1 1/2 склянки
- яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково))
- сіль і перець— 1 За смаком
- оливкова олія— 1 Ст. ложка
- яєчні жовтки— 12 штук
- обгортки для равіолі— 24 штук
- вода— 3 Ст. ложки
2. У сковороді на середньому вогні нагріти оливкове масло і обсмажити рукколу близько 30-45 секунд. Прибрати з сковороди і нарізати.
3. дати охолонути, потім перемішати з однією частиною сирної суміші. Відставити в сторону.
4. У невеликій мисці збити разом 1 яйце і 3 столові ложки води. Відставити в сторону.
Довести воду в каструлі до кипіння. зробити равіолі. Покласти одну обгортку на робочу поверхню і викласти в центр від 1/2 до 1 чайної ложки начинки. За допомогою кисті змастити краю яєчної сумішшю.
5. Накрити зверху другий обгорткою. обережно притиснути, щоб видалити бульбашки повітря. закріпити краю. Відкласти в сторону і повторити з рештою равіолі та начинкою.
6. Щоб зробити равіолі з яєчним жовтком, викласти жовток в центр обгортки, накрити зверху другий обгорткою і закріпити краю, як зазначено вище.
7. Після того, як все равіолі будуть готові, кинути їх по 4 штуки за раз в киплячу воду. Готувати протягом 3 хвилин.
8. Подавати равіолі з сирною начинкою з соусом Маринара і тертим пармезаном, равіолі з начинкою з руколи і жовтків - з оливковою олією, сіллю і перцем.
Подібні рецепти
Равіолі з рикоттою
Равіолі з лососем будуть відмінним обідом. готуються швидко, протягом півгодини. У цей час входить і приготування тіста. Спробуйте. опис приготування: Равіолі з лососем — одне з моїх найулюбленіших італійських страв. Я обожнюю італійську кухню! Цей рецепт равіолі з лососем мені розповіла моя п...
Равіолі з сиром і грибами
Равіолі з сиром і грибами — відмінне ласощі для всієї родини. У равіолі зазвичай квадратна форма. Є навіть спеціальні пристосування для ліплення равіолі, але можна обійтися качалкою і виделкою. опис приготування: Тісто на равіолі з сиром і грибами готуйте еластичне, на кожні 250 грам борошна ...
Равіолі з гарбузом
Равіолі з гарбузом можна готувати для вегетаріанців і любителів овочів. просто дивно, яких тільки начинок для равіолі немає! Гарбуз досить смачна, я б до неї смажену цибулю радила подавати! опис приготування: Равіолі з гарбузом обов'язково потрібно подавати з соусом. Наш варіант найпростіший....
Равіолі з креветками і рікоттою
Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...
Равіолі з кроликом і печеним гарбузом
Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...