Рецепт Рататуй на сковороді
Рататуй на сковороді — досить просте в приготуванні прованську блюдо, яке оптимально підходить для легкого обіду або вечері. Подавати можна і гарячим, і холодним — як вам більше подобається.
опис приготування:
Рататуй на сковороді — одне з моїх найулюбленіших овочевих страв. Молодці все-таки французи, навіть з цілком звичайних інгредієнтів навчилися готувати дійсно класну річ Якщо овочі свіжі, якісні, то страва виходить дуже смачним. Я зазвичай готую рататуй на сковороді в літню пору, коли нічого жирного і м'ясного не хочеться, і такі легкі овочеві страви як рататуй заходять на ура. ділюся рецептом!
- часник— 2 зубчики
- цибулина— 1 штука
- баклажан— 1 штука
- Кабачок— 1 штука
- Перець солодкий червоний— 2 штуки
- помідор— 4 штуки
- Кетчуп & Quot; Махеев'" шашлик— 2 Ст. ложки
- Вино червоне сухе— 150 мілілітрів
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- сіль, перець— — За смаком
У жаровні розігріти масло, обсмажити в ньому часник протягом 30 секунд. Потім додаємо кабачок і баклажан, смажимо ще 4-5 хвилин на середньому вогні, після чого додаємо перці і цибулю і готуємо ще 4 хвилини.
вливаємо вино, доводимо до кипіння, після чого накриваємо кришкою і готуємо на повільному вогні 20 хвилин.
Додаємо помідори і кетчуп, перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин без кришки на повільному вогні.
Рататуй на сковороді готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Хот-дог з оселедцем
Перед вами рецепт традиційної страви французької кухні, а точніше її прованської частини. Готується рататуй в основному з овочів. Виходить дуже ситно. опис приготування: Рататуй відмінно підійде для вечері, особливо — в сезон овочів. Хоча і в холодну пору року овочі можна купити в магазині і в...
Рататуй з яйцем
Рататуй з яйцем — просте в приготуванні овочеве блюдо французької кухні, яке добре підходить для людей, дотримуються специфічної дієти (для вегетаріанців, діабетиків). опис приготування: Рататуй в перекладі з французької означає ні що інше, як "; мішанина ";. Якщо ви подивіться на гранично про...
Рататуй
Перед вами — простий рецепт рататуй, овочевого рагу з баклажанів, цукіні і перців. це — блюдо прованської кухні. Рататуй — це гра фарб і смаків. виглядає чудово, пахне приголомшливо! Спробуйте! опис приготування: Рататуй - традиційне блюдо французької кухні родом з Провансу. Батьківщиною страв...
Рататуй класичний в духовці
Я хочу показати як приготувати рататуй класичний в духовці — красиве і ситне овочеве блюдо. Це вегетаріанське гаряче блюдо французької кухні для звичайної вечері або святкового столу. опис приготування: За смаком в соус з оливковою олією і часником можна додати суміш будь-яких трав. Час пригот...
Рататуй на зиму
Рататуй — овочеве блюдо, просте і дуже смачне. Сьогодні приготуємо рататуй на зиму. однойменний салат, який передбачає закочування в банки. опис приготування: Улюблені овочі — баклажани, кабачок і перці — об'єднаємо разом, щоб створити неповторний пікантний смак. Заготівля готується дуже легко...