Рецепт Салат з папайей, креветками і локшиною

Рецепт приготування салату з креветками, арахісом, кінзою, папайей і японської локшиною.
опис приготування:
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду.
Тим часом, у великій мисці збити разом тамаринд, цукор, 2 столові ложки олії, сік лайма і кайенский перець. Додати локшину, Kinzu, цибуля, половину папайї і все, крім 3 столових ложок арахісу, приправити сіллю і перцем і перемішати.
У великій сковороді нагріти залишилися 2 столові ложки олії на повільному вогні. Додати часник і смажити до золотисто-коричневого кольору з обох сторін близько 5 хвилин. Покласти часник на паперовий рушник. Збільшити вогонь і додати креветки, посипати коріандром, сіллю і перцем. смажити, помішуючи іноді, близько 3 хвилин.
Розділити локшину і креветки порівну на 4 великі миски. Викласти зверху залишилася папайю, арахіс, часник і кінзу.
- сіль і мелений перець— — За смаком
- японской лапши соба— 240 грам
- світло-коричневого цукру— 2 Ст. ложки
- соку лайма— 1 Ст. ложка
- кайенского перцю— 1/2 чайних ложки
- листя кінзи— 1 Склянка
- Червона цибуля— 1 штука
- папайя— 450 грам
- зубчики часнику— 3 штуки
- креветок— 450 грам
- koriandra— 1/2 чайних ложки(меленого )
Тим часом, у великій мисці збити разом тамаринд, цукор, 2 столові ложки олії, сік лайма і кайенский перець. Додати локшину, Kinzu, цибуля, половину папайї і все, крім 3 столових ложок арахісу, приправити сіллю і перцем і перемішати.
У великій сковороді нагріти залишилися 2 столові ложки олії на повільному вогні. Додати часник і смажити до золотисто-коричневого кольору з обох сторін близько 5 хвилин. Покласти часник на паперовий рушник. Збільшити вогонь і додати креветки, посипати коріандром, сіллю і перцем. смажити, помішуючи іноді, близько 3 хвилин.
Розділити локшину і креветки порівну на 4 великі миски. Викласти зверху залишилася папайю, арахіс, часник і кінзу.
Подібні рецепти

Рецепт молочного супу з локшиною
Рецепт приготування азіатського салату з локшини, мигдалю, насіння кунжуту, пекінської капусти, зеленої цибулі і соєвого соусу. опис приготування: Подрібнити пекінську капусту. Нарізати зелену цибулю. У середній сковороді на повільному вогні обсмажити локшину, мигдаль і кунжут з розтопленим ве...

Салат з рисовою локшиною і овочами
Рецепт приготування салату з рисової локшини, смаженого тофу, огірка, болгарського перцю, зеленого лука, кінзи і заправки з імбиру, часнику, соєвого соусу, арахісового масла і рисового оцту. опис приготування: тофу, як губка, вбирає в себе пряний аромат арахісової заправки. тофу— 450 грам сі...

Пікантний яловичий суп з локшиною
Рецепт приготування тайського супу з яловичини з локшиною. опис приготування: Закип'ятити воду у великій каструлі. Води потрібно досить для того, щоб покрити всі м'ясо. До того як вода закипить, можна приготувати суміш з спецій. Просто змішайте потрібні інгредієнти в невеликій мисці. Потім в і...

Рагу зі свининою, овочами і локшиною
Рагу зі свининою, овочами і локшиною — відмінне блюдо для приємного домашнього вечері в колі друзів або сім'ї. Готується досить просто і з тривіальних інгредієнтів. Дуже смачна страва — гарантую опис приготування: Як би я представила це блюдо? Рагу зі свининою, овочами і локшиною — це таке блю...

Рибний суп з локшиною
Любителям пікантною східної кухні можна звернути увагу на цей апетитний і зовсім нескладний варіант, як зробити рибний суп з локшиною з гострим перцем. опис приготування: 1. У каструлю необхідно налити трохи рослинного масла і розігріти його. 2. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. ...