Рецепт Салат із зеленою квасолею, кукурудзою і помідорами

Рецепт Салат із зеленою квасолею, кукурудзою і помідорами
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування салату із зеленою квасолею, часником, кукурудзяними зернами, цибулею і помідорами.

опис приготування:

У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити до готовності кукурудзу, від 5 до 7 хвилин. Дати охолонути на обробній дошці. Витягти кукурудзяні зерна з качанів і викласти у велику миску.

Додати в каструлю квасоля, довести до кипіння і варити до готовності, близько 8 хвилин.

Злити воду і відкинути квасоля на друшляк, струсити і покласти в миску з кукурудзою. Додати часник і 3 столові ложки олії. Перемішати і дати постояти принаймні 30 хвилин, або поставити суміш в холодильник більш, ніж на 30 хвилин.

За потреби, нагріти квасоля і кукурудзу до кімнатної температури, видаливши їх із холодильника за 30 хвилин до подачі на стіл.

Безпосередньо перед подачею, прибрати часник і додати решту столову ложку масла разом з оцтом, цибулею і помідорами. Додати сіль за смаком і подавати салат при кімнатній температурі.


  • сіль— — За смаком
  • початка кукурузы— 3 штуки(очищені )
  • зеленої квасолі— 650 грам
  • часнику— 3 зубчики(очищенные и раздавленные )
  • оливкового масла— 4 Ст. ложки
  • червоного винного оцту— 3 Ст. ложки
  • червоної цибулі— 1/2 штуки
  • жовтий помідор— 1 штука(нарізаний скибочками )
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити до готовності кукурудзу, від 5 до 7 хвилин. Дати охолонути на обробній дошці. Витягти кукурудзяні зерна з качанів і викласти у велику миску.

Додати в каструлю квасоля, довести до кипіння і варити до готовності, близько 8 хвилин.

Злити воду і відкинути квасоля на друшляк, струсити і покласти в миску з кукурудзою. Додати часник і 3 столові ложки олії. Перемішати і дати постояти принаймні 30 хвилин, або поставити суміш в холодильник більш, ніж на 30 хвилин.

За потреби, нагріти квасоля і кукурудзу до кімнатної температури, видаливши їх із холодильника за 30 хвилин до подачі на стіл.

Безпосередньо перед подачею, прибрати часник і додати решту столову ложку масла разом з оцтом, цибулею і помідорами. Додати сіль за смаком і подавати салат при кімнатній температурі.


Подібні рецепти

Салат із зеленою квасолею і сиром фета

Колючі котлети з картоплі і свинини

Рецепт приготування середземноморського салату із зеленою квасолею, сиром фета, червоною цибулею і білою квасолею. Якщо у вас немає білого винного оцту, ви можете замінити його червоним вином або оцтом бальзамічним. опис приготування: У середній каструлі в киплячій підсоленій воді відварити зе...

Пісний салат з квасолею і кукурудзою

Пісний салат з квасолею і кукурудзою

В піст не обійтися без таких салатів: ситних і поживних, але з дозволених продуктів. Майонез я використовую пісний, без яєць. Дивіться детальний рецепт! опис приготування: Зараз я покажу вам, як приготувати пісний салат з квасолею і кукурудзою. Для салату можна вибрати квасоля консервовану або...

Салат з кукурудзою і помідорами

Салат з кукурудзою і помідорами

розповім вам, як приготувати салат з кукурудзою і помідорами, смачний і цікавий! Це справжній супер-фуд, який однаково сильно сподобається і спортсменам, і дівчатам на дієті, і гурманам! опис приготування: Перед вами - незвичайний, але дуже смачний салатик. Він не містить зайвих калорій, тільк...

Салат з кукурудзою, морськими гребінцями і помідорами

Салат з кукурудзою, морськими гребінцями і помідорами

Рецепт приготування салату з кукурудзою, чилі, часником, морськими гребінцями, помідорами, кінзою і цибулею. опис приготування: Принаймні за одну годину до подачі на стіл перемішати гребінці, сік лайма, Kinzu, халапеньо, Червона цибуля, сіль і перець в мисці. Накрити кришкою і поставити в холо...

Рибне філе з помідорами і кукурудзою

Рибне філе з помідорами і кукурудзою

Рецепт приготування смаженої філе баса з цибулею, помідорами чері, кукурудзою і базиліком. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити рибу сіллю і перцем, викласти шкірою вниз і смажити протягом 4 хвилин. Лопаткою перевернути рибу і готувати ще 1 хвили...