Рецепт Пряне шоколадне печиво з мигдалем

Рецепт Пряне шоколадне печиво з мигдалем
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 4 г. 25 хв.
Рецепт приготування печива з какао, шоколадом, мигдальними горіхами, запашним перцем і гвоздикою.

опис приготування:

Ви можете зробити печиво більш ароматним, подвоївши кількість спецій.

  • какао— 3 Ст. ложки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • меленого запашного перцю і гвоздики— 1/8 чайних ложки
  • солі— 1 щіпка
  • несолоного вершкового масла, кімнатної температури— 8 Ст. ложок
  • екстракту ванілі— 1/2 чайних ложки
  • велике яйце— 1 штука
  • розтопленого і охолодженого гіркого шоколаду— 60 грам
Пряне шоколадне печиво з мигдалем - фото крок 1 1. Нарізати або натерти мигдаль. змішати борошно, мигдаль, какао, розпушувач, спеції і сіль в кухонному комбайні, поки мигдаль не подрібнюючи. Викласти суміш на лист вощеного папером. Міксером збити вершкове масло і цукор протягом 15 секунд. Додати ванільний екстракт і яйця, збивати протягом 30 секунд, потім зішкребти залишки суміші з країв миски і збивати ще 30 секунд. Додати шоколад і збити. нарешті, додати сухі інгредієнти і збити до однорідності. У вас повинно вийти м'яке і дуже м'яке тісто. Викласти тісто на робочій поверхні.

Пряне шоколадне печиво з мигдалем - фото крок 2 2. Розділити тісто навпіл і розкачати кожен шматок в колоду 17-20 см в довжину і 2,5 см в діаметрі. Загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник мінімум на 4 годину. Тісто може бути герметично загорнуте і охолоджене терміном до 4 днів або зберігатися замороженим до 2 місяців. В цьому випадку випікати печиво без розморожування — просто додайте 1 або 2 хвилини до часу випічки. Розігріти духовку до 190 градусів зі стійкою в центрі. Вистелити два дека пергаментним папером або силіконовими килимками.
Використовуючи тонкий ніж, розрізати колоди на скибочки товщиною 8 мм і викласти на деко на відстані 2,5 см один від одного.

Пряне шоколадне печиво з мигдалем - фото крок 3 3. Випікати печиво близько 7 хвилин, поки поверхня не стане сухою. Охолодити на деку 1 хвилину, потім охолодити до кімнатної температури. Зберігати печиво в контейнері протягом 4 днів.

Подібні рецепти

Пряне імбирне печиво

Суп з кабачків з грибами

Рецепт приготування печива з коричневим цукром, імбиром, корицею, чорної патокою і глазур'ю. опис приготування: це пряна, злегка солодке печиво з ароматом Нового року стане відмінною прикрасою вашого святкового столу. соди— 1 Чайна ложка розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого імбиру— 4 чайни...

Пряне печиво « Карамельное »

Пряне печиво « Карамельное »

Если вам по душе ароматная домашняя выпечка, обязательно обратите внимание на этот простой, але дуже цікавий рецепт. Сочетание насыщенного вкуса и букета пряностей никого не оставит равнодушным. опис приготування: Чтобы карамель получилась более насыщенного цвета, обычный сахар при желании мож...

Пряне печиво з апельсиновим кремом

Пряне печиво з апельсиновим кремом

Рецепт приготування печива з кардамоном, запашним перцем, гвоздикою і кремом з вершкового масла і апельсинового концентрату. опис приготування: Це пряна ароматне печиво ідеально для новорічних свят. соди— 1 Чайна ложка солі— 1 Ст. ложка меленого кардамону— 1 Ст. ложка перцю— 1 Чайна ложка гв...

Пряне грушеве пюре

Пряне грушеве пюре

Рецепт приготування грушевого пюре з кардамоном, імбиром, мускатним горіхом, корицею і гвоздикою. опис приготування: Грушеве пюре добре подавати на сніданок з йогуртом і мюслі. груш— 2,7 кілограма лимон, сік— 1 штука цукру— 1 Склянка солі— 1/4 чайних ложки меленого кардамону— 1 Чайна ложка м...

Пряне гарбузове суфле з висівками

Пряне гарбузове суфле з висівками

легке, з приємною цитрусової і пряними нотками суфле прекрасно підійде для дієтичного столу. Для десерту вибирайте солодку і яскраву гарбуз десертних сортів (таких, як "; Арабатська" або "; Мускатна ";). опис приготування: Не буду обтяжувати вашу увагу користю і шкодою висівок для нашого орган...