Рецепт Рататуй з сиром
Перед вами рецепт традиційної страви французької кухні, а точніше її прованської частини. Готується рататуй в основному з овочів. Виходить дуже ситно.
опис приготування:
Рататуй відмінно підійде для вечері, особливо — в сезон овочів. Хоча і в холодну пору року овочі можна купити в магазині і влаштувати собі розвантажувальний день. Особливо актуально це буде після свят, коли протягом дня або декількох днів ви їли тільки м'ясні страви.
Рататуй з сиром готуйте так:
1. Подрібніть в блендері цибулю, болгарський перець, базилік, орегано і один помідор.
2. Додайте в суміш ложку оливкової олії, сіль, перець і протушкувати соус під кришкою на слабкому вогні протягом 10 хвилин.
3. Два помідора, а також кабачки і баклажани наріжте тонкими кружечками.
4. Сир порізати тонкими скибочками.
5. На дно форми для запікання вилийте соус і викладіть овочі та сир шарами в такому порядку: половина кабачків, помідори, баклажани, сир і друга половина кабачків.
6. спинний сіль, поперчіть, полийте оливковою олією і запечіть під фольгою протягом 45 хвилин при 200 градусах. Потім зніміть фольгу і запікайте ще півгодини.
Подавайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!
- Адигейський сир— 150 грам
- Оливкова олія— 50 грам
- базилік— 5 грам
- Цибуля— 1 штука
- Болгарський перець— 1 штука
- баклажан— 2 штуки
- Кабачок— 2 штуки
- помідор— 3 штуки
- сіль, спеції— За смаком
Рататуй з сиром готуйте так:
1. Подрібніть в блендері цибулю, болгарський перець, базилік, орегано і один помідор.
2. Додайте в суміш ложку оливкової олії, сіль, перець і протушкувати соус під кришкою на слабкому вогні протягом 10 хвилин.
3. Два помідора, а також кабачки і баклажани наріжте тонкими кружечками.
4. Сир порізати тонкими скибочками.
5. На дно форми для запікання вилийте соус і викладіть овочі та сир шарами в такому порядку: половина кабачків, помідори, баклажани, сир і друга половина кабачків.
6. спинний сіль, поперчіть, полийте оливковою олією і запечіть під фольгою протягом 45 хвилин при 200 градусах. Потім зніміть фольгу і запікайте ще півгодини.
Подавайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!
Подібні рецепти
Рататуй (класичний рецепт)
Рататуй на сковороді — досить просте в приготуванні прованську блюдо, яке оптимально підходить для легкого обіду або вечері. Подавати можна і гарячим, і холодним — як вам більше подобається. опис приготування: Рататуй на сковороді — одне з моїх найулюбленіших овочевих страв. Молодці все-таки ф...
Рататуй на зиму
Рататуй — овочеве блюдо, просте і дуже смачне. Сьогодні приготуємо рататуй на зиму. однойменний салат, який передбачає закочування в банки. опис приготування: Улюблені овочі — баклажани, кабачок і перці — об'єднаємо разом, щоб створити неповторний пікантний смак. Заготівля готується дуже легко...
Рататуй класичний в духовці
Я хочу показати як приготувати рататуй класичний в духовці — красиве і ситне овочеве блюдо. Це вегетаріанське гаряче блюдо французької кухні для звичайної вечері або святкового столу. опис приготування: За смаком в соус з оливковою олією і часником можна додати суміш будь-яких трав. Час пригот...
«Рататуй» від «minişefa» Remy
Рататуй (фр. рататуй) - овочеве рагу родом з Провансу. Я хочу запропонувати Вам рататуй від "; міні шефа" Ремі з мультфільму "; Рататуй ";. Спочатку овочі нарізалися і гасилися. І тільки, коли страва потрапила на ресторанну кухню, з'явилася нарізка тонкими кружальцями, овочі стали викладатися шар...
Рататуй з м'ясом в духовці
Багато овочів - це не тільки смачно, але і дуже корисно. До того ж, в духовці все страви зберігають максимум смаку та аромату. А м'ясо робить рататуй ще смачніше і ситніше. опис приготування: Приготуйте фарш для рататуя з м'ясом. Для цього змішайте з курячим фаршем подрібнені цибулю і часник, ...