Рецепт Семіфредо з laymom і манго

Рецепт Семіфредо з laymom і манго
Кількість порцій: 12 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування семіфредо з цедрою лайма, шматочками манго і кокосовою стружкою.

опис приготування:

Семіфредо - італійське домашнє морозиво з різноманітними наповнювачами: це можуть бути горіхи, ягоди, фрукти або шоколад.

  • банку кокосового молока— 1 штука(400 г)
  • банка згущеного молока— 1 штука(420 г)
  • дрібно тертої цедри лайма— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • підсолодженою кокосової стружки— 1/2 склянки
  • манго— 1 штука
Семіфредо з laymom і манго - фото крок 1 1. Вистелити форму для хліба пергаментним папером, залишаючи навіси з кожного боку. Підготувати велику миску з крижаною водою, відставити убік.

Семіфредо з laymom і манго - фото крок 2 2. Підсмажити кокосову стружку в духовці при 175 градусах на деку протягом 8-10 хвилин.

Семіфредо з laymom і манго - фото крок 3 3. У середній каструлі змішати кокосове молоко і згущене молоко разом. Довести суміш до кипіння на сильному вогні. Зменшити вогонь і варити, поки суміш не почне густіти, близько 10 хвилин.

Семіфредо з laymom і манго - фото крок 4 4. Зняти з вогню і перемішати з сіллю і дрібно тертої цедрою лайма.

Семіфредо з laymom і манго - фото крок 5 5. Помістити каструлю в миску з крижаною водою і розмішати суміш, поки вона не охолоне, близько 5 хвилин.

Семіфредо з laymom і манго - фото крок 6 6. У великій мисці збити жирні вершки в густу піну. Акуратно перемішати збиті вершки з молочною сумішшю.

Семіфредо з laymom і манго - фото крок 7 7. Вилити отриману масу в підготовлену форму. Посипати зверху підсмаженим кокосовою стружкою. Заморозити десерт до готовності, помістивши в морозильну камеру на 6 годин або на ніч.

Семіфредо з laymom і манго - фото крок 8 8. Перед подачею дати семіфредо постояти при кімнатній температурі протягом 20 хвилин. Нарізати манго тонкими скибочками. Перевернути десерт на блюдо, прибрати пергаментний папір, прикрасити зверху скибочками лайма і подавати.

Подібні рецепти

Семіфредо

Семіфредо з полуницею

Семіфредо - це десерт, який переводиться з італійського як "; напівхолодних ";. Він дуже схожий на морозиво, але готується по-іншому. Його основа - жовтки і вершки, а також різні добавки. спробуємо? опис приготування: Видів цих ласощів придумано немало, ми ж сьогодні дізнаємося про те, як приг...

Рулети з яловичиною і манго

Рулети з яловичиною і манго

Рецепт приготування рулетів з маїсових коржів з вареної яловичиною, манго і шпинатом. опис приготування: У великій мисці збити гірчицю, сік лайма і масло, приправити сіллю і перцем. Додати цибулю, солодкий перець і манго, перемішати. Відкласти в сторону. Покласти коржі на робочу поверхню, рівн...

Салат з курки і манго «Екзотична пташка»

Салат з курки і манго «Екзотична пташка»

Курка відмінно поєднується з фруктами, навіть з самими екзотичними. соковитий, гострий і кисло-солодкий салат порадує любителів незвичайних поєднань. опис приготування: Не любите додавати манго в салати, тому що не хочете довго возитися з обробленням і нарізкою плода? Є зручний і швидкий спос...

Салат з манго

Салат з манго

Купуючи екзотичні фрукти, ми не завжди знаємо, що можна з ними зробити (Крім того, як просто почистити і з'їсти). Ось для таких випадків є універсальний рецепт, як приготувати салат з манго. опис приготування: Універсальним цей рецепт називається тому, що набір продуктів в ньому можна сміливо ...

Рибка з манго

Рибка з манго

Додати трохи екзотики здавалося б до звичного страві і смачна страва вже у вас на столі. При цьому мінімум витрат і зусиль. кількість порцій: 2 філе риби— 300 грам(будь-який на свій смак) борошно— 3 Ст. ложки манго— 1 штука мед— 1 Ст. ложка Вершкове масло— 30 грам сіль,перець,базилік— 1/4 чайни...