Рецепт Юшка з раками

Рецепт Юшка з раками
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Старовинне російське блюдо зі смаком юшки і ароматом раків. Подавалося по неділях і святкових днях з кулеб'яками.

кількість порцій: 4-5
  • рибний бульйон— 2 L(з будь-якої традиційної риби — короп, лящ, щука)
  • раки— 8-10 штук(живі)
  • філе рибне— 200-300 грам(розібрати рибу, з якої варили бульйон)
  • хліб пшеничний— 3-4 скибочок
  • вершки, домашнє молоко— 100 грам
  • яйце— 2 штуки
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • сіль і перець— 1 За смаком
Юшка з раками - фото крок 1 приготувати 2 літра міцного рибного бульйону з будь-якої традиційної риби або з декількох сортів. остудити. процідити.

Юшка з раками - фото крок 2 Раків зварити в підсоленій воді до готовності (7-10 хвилин). Остудити їх і розібрати. Млинці прибирають. М'ясо ракових шийок і колишній скласти окремо.

Юшка з раками - фото крок 3 Приготувати фарш з рибного філе, м'яса з клешнею, хліба (розмоченого в вершках), солі, перцю, сирих яєць. Всі складові добре подрібнити і розмішати до однорідної маси. Отриманим фаршем наповнити панцири раків.

Юшка з раками - фото крок 4 Готові панцири скласти в каструлю, залити бульйоном і прокип'ятити кілька хвилин. Юшку зняти з вогню. У глибоку тарілку покласти 2 панцира, трохи ракових шийок, залити бульйоном. При бажанні посипати зеленню, прикрасити лимоном, оливкою. Подавати ще гарячим. Правильна юшка виходить прозорою і ароматною.

Подібні рецепти

Юшка горохова

Салат «Цезар» на швидку руку

Рецепт приготування російської юшки з шинкою, горохом, ріпою, цибулею, морквою, коренем петрушки, кмином і кропом. опис приготування: Горох - традиційний продукт російської кухні. Незважаючи на те, що в даний час горохова юшка незаслужено забута і на зміну їй прийшов гороховий суп, це блюдо в ...

Юшка грибна

Юшка грибна

Рецепт приготування грибної юшки з підберезників з вареними яйцями, цибулею, морквою, картоплею, коріандром і кропом. опис приготування: В даний час слово «юшка» практично не вживається, але в старовину на Русі юшка була одним з популярних і смачних страв. Юшка була придумана селянами, і вжива...

Юшка з риби з Залізних островів

Юшка з риби з Залізних островів

Ще один прекрасний рецепт рибної юшки з серіалу "; Гра престолів ";! Дуже смачна і найпростіша в приготуванні. Відчуйте себе героями улюбленого серіалу. Приготуйте таку юшку. опис приготування: При приготуванні цієї юшки можна використовувати абсолютно будь-яку рибу. А краби цілком можна замін...

Юшка капустяна

Юшка капустяна

Рецепт приготування російської юшки з м'ясом качки, квашеною капустою, морквою, селерою, картоплею і беконом. опис приготування: До капустяної юшці можна подавати пиріжки з начинкою з кислої капусти з грибами. Саму юшку при бажанні можна заправити сметаною. Юшка виходить дуже ситної і ароматно...

Юшка м'ясна

Юшка м'ясна

Рецепт приготування російської юшки з яловичиною, картоплею, цибулею і вином. опис приготування: Щоб правильно приготувати м'ясну юшку, не допускайте бурхливого кипіння м'ясного бульйону під час приготування. Найкраще довести його до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 4...