Рецепт Юшка з раками
Старовинне російське блюдо зі смаком юшки і ароматом раків. Подавалося по неділях і святкових днях з кулеб'яками.
кількість порцій: 4-5
- рибний бульйон— 2 L(з будь-якої традиційної риби — короп, лящ, щука)
- раки— 8-10 штук(живі)
- філе рибне— 200-300 грам(розібрати рибу, з якої варили бульйон)
- хліб пшеничний— 3-4 скибочок
- вершки, домашнє молоко— 100 грам
- яйце— 2 штуки
- вершкове масло— 2 Ст. ложки
- сіль і перець— 1 За смаком
Раків зварити в підсоленій воді до готовності (7-10 хвилин). Остудити їх і розібрати. Млинці прибирають. М'ясо ракових шийок і колишній скласти окремо.
Приготувати фарш з рибного філе, м'яса з клешнею, хліба (розмоченого в вершках), солі, перцю, сирих яєць. Всі складові добре подрібнити і розмішати до однорідної маси. Отриманим фаршем наповнити панцири раків.
Готові панцири скласти в каструлю, залити бульйоном і прокип'ятити кілька хвилин. Юшку зняти з вогню. У глибоку тарілку покласти 2 панцира, трохи ракових шийок, залити бульйоном. При бажанні посипати зеленню, прикрасити лимоном, оливкою. Подавати ще гарячим. Правильна юшка виходить прозорою і ароматною.
Подібні рецепти
Салат «Цезар» на швидку руку
Рецепт приготування російської юшки з шинкою, горохом, ріпою, цибулею, морквою, коренем петрушки, кмином і кропом. опис приготування: Горох - традиційний продукт російської кухні. Незважаючи на те, що в даний час горохова юшка незаслужено забута і на зміну їй прийшов гороховий суп, це блюдо в ...
Юшка грибна
Рецепт приготування грибної юшки з підберезників з вареними яйцями, цибулею, морквою, картоплею, коріандром і кропом. опис приготування: В даний час слово «юшка» практично не вживається, але в старовину на Русі юшка була одним з популярних і смачних страв. Юшка була придумана селянами, і вжива...
Юшка з риби з Залізних островів
Ще один прекрасний рецепт рибної юшки з серіалу "; Гра престолів ";! Дуже смачна і найпростіша в приготуванні. Відчуйте себе героями улюбленого серіалу. Приготуйте таку юшку. опис приготування: При приготуванні цієї юшки можна використовувати абсолютно будь-яку рибу. А краби цілком можна замін...
Юшка капустяна
Рецепт приготування російської юшки з м'ясом качки, квашеною капустою, морквою, селерою, картоплею і беконом. опис приготування: До капустяної юшці можна подавати пиріжки з начинкою з кислої капусти з грибами. Саму юшку при бажанні можна заправити сметаною. Юшка виходить дуже ситної і ароматно...
Юшка м'ясна
Рецепт приготування російської юшки з яловичиною, картоплею, цибулею і вином. опис приготування: Щоб правильно приготувати м'ясну юшку, не допускайте бурхливого кипіння м'ясного бульйону під час приготування. Найкраще довести його до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 4...