Рецепт Юшка м'ясна

Рецепт Юшка м'ясна
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування російської юшки з яловичиною, картоплею, цибулею і вином.

опис приготування:

Щоб правильно приготувати м'ясну юшку, не допускайте бурхливого кипіння м'ясного бульйону під час приготування. Найкраще довести його до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 40-60 хвилин. Щоб бульйон приготувався швидше, подрібніть кістки і наріжте м'ясо на шматки. М'ясну юшку можна подавати як перше, так і друга страва.

приготування:

Зварити м'ясний бульйон. М'ясо промити під холодною водою, видалити сухожилля, відбити і нарізати на шматки середнього розміру. Перелити бульйон в чисту каструлю (або глиняний горщик), додати шматочки м'яса і готувати в духовці 20-30 хвилин при температурі 150-200 градусів. Тим часом нарізати картоплю кубиками середнього розміру, нарізати цибулю півкільцями. Нагріти масло в сковороді, додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати в каструлю картоплю і варити 15 хвилин. Потім додати обсмажену цибулю і варити 5-10 хвилин. Додати подрібнену зелень петрушки і кропу, лавровий лист і варити ще 15 хвилин. За традицією можна подати юшку на стіл в глиняному горщику, в якому вона готувалася, і є її дерев'яної ложки. При бажанні можна додати в готову юшку трохи сухого вина, щоб поліпшити її смак.


  • м'яса (яловичина)  — 350 грам
  • картоплі— 250 грам
  • велика цибулина— 1 штука
  • вершкового масла— 50 грам
  • сіль і перець— За смаком
  • зелень петрушки і кропу— За смаком
  • лавровий лист— За смаком
  • сухого вина— 1/2 склянки
Щоб правильно приготувати м'ясну юшку, не допускайте бурхливого кипіння м'ясного бульйону під час приготування. Найкраще довести його до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 40-60 хвилин. Щоб бульйон приготувався швидше, подрібніть кістки і наріжте м'ясо на шматки. М'ясну юшку можна подавати як перше, так і друга страва.

приготування:

Зварити м'ясний бульйон. М'ясо промити під холодною водою, видалити сухожилля, відбити і нарізати на шматки середнього розміру. Перелити бульйон в чисту каструлю (або глиняний горщик), додати шматочки м'яса і готувати в духовці 20-30 хвилин при температурі 150-200 градусів. Тим часом нарізати картоплю кубиками середнього розміру, нарізати цибулю півкільцями. Нагріти масло в сковороді, додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати в каструлю картоплю і варити 15 хвилин. Потім додати обсмажену цибулю і варити 5-10 хвилин. Додати подрібнену зелень петрушки і кропу, лавровий лист і варити ще 15 хвилин. За традицією можна подати юшку на стіл в глиняному горщику, в якому вона готувалася, і є її дерев'яної ложки. При бажанні можна додати в готову юшку трохи сухого вина, щоб поліпшити її смак.


Подібні рецепти

Підлива м'ясна

Салат «мімоза» порційний

М'ясна підлива відмінно поєднується з будь-якими гарнірами. Вона додасть соковитості картопляного пюре, макаронів, рису, Greck. Таке блюдо буде актуально на обід або вечерю у великій родині. опис приготування: Чудовим доповненням до будь-якого гарніру буде м'ясна підлива. Її можна приготувати ...

Юшка горохова

Юшка горохова

Рецепт приготування російської юшки з шинкою, горохом, ріпою, цибулею, морквою, коренем петрушки, кмином і кропом. опис приготування: Горох - традиційний продукт російської кухні. Незважаючи на те, що в даний час горохова юшка незаслужено забута і на зміну їй прийшов гороховий суп, це блюдо в ...

Юшка грибна

Юшка грибна

Рецепт приготування грибної юшки з підберезників з вареними яйцями, цибулею, морквою, картоплею, коріандром і кропом. опис приготування: В даний час слово «юшка» практично не вживається, але в старовину на Русі юшка була одним з популярних і смачних страв. Юшка була придумана селянами, і вжива...

Юшка з риби з Залізних островів

Юшка з риби з Залізних островів

Ще один прекрасний рецепт рибної юшки з серіалу "; Гра престолів ";! Дуже смачна і найпростіша в приготуванні. Відчуйте себе героями улюбленого серіалу. Приготуйте таку юшку. опис приготування: При приготуванні цієї юшки можна використовувати абсолютно будь-яку рибу. А краби цілком можна замін...

Юшка репяная

Юшка репяная

Рецепт приготування російської юшки з ріпою, бруквою, цибулею, гвоздикою, запашним і чорним перцем, петрушкою і кропом. опис приготування: До 19 століття слово «суп» в кулінарії практично не зустрічалося, зате юшки займали гідне місце в українській кухні. Юшкою називалося будь-яку страву, біль...