Рецепт Юшка грибна
Рецепт приготування грибної юшки з підберезників з вареними яйцями, цибулею, морквою, картоплею, коріандром і кропом.
опис приготування:
В даний час слово «юшка» практично не вживається, але в старовину на Русі юшка була одним з популярних і смачних страв. Юшка була придумана селянами, і вживалася як перше і як другу страву одночасно. Тоді юшки готувалися в дров'яної печі в глиняному горщику. Так як юшка походить від слова «їсти», вона повинна бути рідка, легка і розварена. Для приготування грибної юшки краще брати підберезники. Грибну юшку подають зі сметаною.
приготування:
Вимити підберезники і викласти в миску. Залити гриби водою, щоб вона покривала їх на два пальця, і замочувати не менш 1 годину. Влити у велику каструлю 3 літра води, довести до кипіння. Злити воду з грибів і відкласти в сторону. Промити гриби ще раз, нарізати шматочками і викласти в окріп. Зняти піну і варити 15-20 хвилин. Подрібнити варені яйця. Очистити і нарізати маленькими кубиками картоплю і моркву очистити, додати в каструлю разом з лавровим листом і запашним перцем горошком. Додати воду, що залишилася від замочування грибів - це додасть юшці насичений грибний смак і аромат. Слідкуйте, щоб разом з водою в юшку не потрапив сміття. Нагріти олію в сковороді. Додати в сковороду нарізану цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати цибулю в юшку і варити 10 хвилин. В кінці приготування додати в юшку яйця, вершкове масло, мелений коріандр і подрібнений кріп. Довести до кипіння, зняти з вогню, розлити по тарілках і подавати зі сметаною. На наступний день юшка стає ще смачніше.
- лесных сушеных грибов— 400 грам
- варених яєць— 3 штуки
- вершкового масла— 70 грам
- цибулини— 4 штуки
- морква— 2 штуки
- картоплини— 3 штуки
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- лаврового листя— 2 штуки
- запашного перцю горошком— 1 Чайна ложка
- меленого коріандру— 0,5 чайних ложки
- пучок кропу— 1 штука
приготування:
Вимити підберезники і викласти в миску. Залити гриби водою, щоб вона покривала їх на два пальця, і замочувати не менш 1 годину. Влити у велику каструлю 3 літра води, довести до кипіння. Злити воду з грибів і відкласти в сторону. Промити гриби ще раз, нарізати шматочками і викласти в окріп. Зняти піну і варити 15-20 хвилин. Подрібнити варені яйця. Очистити і нарізати маленькими кубиками картоплю і моркву очистити, додати в каструлю разом з лавровим листом і запашним перцем горошком. Додати воду, що залишилася від замочування грибів - це додасть юшці насичений грибний смак і аромат. Слідкуйте, щоб разом з водою в юшку не потрапив сміття. Нагріти олію в сковороді. Додати в сковороду нарізану цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати цибулю в юшку і варити 10 хвилин. В кінці приготування додати в юшку яйця, вершкове масло, мелений коріандр і подрібнений кріп. Довести до кипіння, зняти з вогню, розлити по тарілках і подавати зі сметаною. На наступний день юшка стає ще смачніше.
Подібні рецепти
Рисове тістечко
Рецепт приготування російської юшки з шинкою, горохом, ріпою, цибулею, морквою, коренем петрушки, кмином і кропом. опис приготування: Горох - традиційний продукт російської кухні. Незважаючи на те, що в даний час горохова юшка незаслужено забута і на зміну їй прийшов гороховий суп, це блюдо в ...
Юшка з риби з Залізних островів
Ще один прекрасний рецепт рибної юшки з серіалу "; Гра престолів ";! Дуже смачна і найпростіша в приготуванні. Відчуйте себе героями улюбленого серіалу. Приготуйте таку юшку. опис приготування: При приготуванні цієї юшки можна використовувати абсолютно будь-яку рибу. А краби цілком можна замін...
Юшка капустяна
Рецепт приготування російської юшки з м'ясом качки, квашеною капустою, морквою, селерою, картоплею і беконом. опис приготування: До капустяної юшці можна подавати пиріжки з начинкою з кислої капусти з грибами. Саму юшку при бажанні можна заправити сметаною. Юшка виходить дуже ситної і ароматно...
Юшка м'ясна
Рецепт приготування російської юшки з яловичиною, картоплею, цибулею і вином. опис приготування: Щоб правильно приготувати м'ясну юшку, не допускайте бурхливого кипіння м'ясного бульйону під час приготування. Найкраще довести його до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 4...
Юшка репяная
Рецепт приготування російської юшки з ріпою, бруквою, цибулею, гвоздикою, запашним і чорним перцем, петрушкою і кропом. опис приготування: До 19 століття слово «суп» в кулінарії практично не зустрічалося, зате юшки займали гідне місце в українській кухні. Юшкою називалося будь-яку страву, біль...