Рецепт Найсмачніша баклажанная ікра «сира»

Рецепт Найсмачніша баклажанная ікра «сира»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Таку ікру можна зробити як влітку, так і взимку. Для закрутки на зиму вона не годиться, її можна їсти тільки в сирому вигляді. розповім, як приготувати найсмачнішу баклажанну ікру «Сиру».

опис приготування:

Хоча називається вона «Сирий», проте більшість інгредієнтів для неї проходять термічну обробку (в тому числі і баклажани). Помідори і цибулю, що використовуються сирими, надають ікрі аромат і смак сирих овочів, тому її дійсно можна сплутати з ікрою зі свіжих овочів.

  • баклажани— 1,3 кілограма
  • Болгарський перець— 2-4 штук
  • гіркий перець— 1 штука
  • томати— 4-5 штук
  • Цибуля— 3-4 штук
  • часник— 1 штука
  • петрушка— 1 пучок
  • Сіль і чорний мелений перець— За смаком
  • Соняшникова олія— За смаком
Найсмачніша баклажанная ікра 1. Деко застилає фольгою і змащуємо олією. Баклажани і перець миємо й витираємо насухо, потім викладаємо на деко. Кожен овоч змащуємо рослинним маслом і проколюємо виделкою. Накриваємо овочі фольгою, випікаємо при 160 градусах близько 40-50 хвилин.

Найсмачніша баклажанная ікра 2. томати моєму, у кожного робимо надрізи і відправляємо на 1-2 хвилини в окріп, після цього обполіскувати холодною водою і легко знімаємо шкірку.

Найсмачніша баклажанная ікра 3. Очищені томати подрібнюємо невеликим кубиком.

Найсмачніша баклажанная ікра 4. очищаємо цибулю, подрібнюємо його кубиками, часник очищаємо і пропускаємо через прес. Гіркий перець нарізаємо дрібно.

Найсмачніша баклажанная ікра 5. У мисці змішуємо подрібнену цибулю, часник і томати, перемішуємо і відставляємо в сторону.

Найсмачніша баклажанная ікра 6. Пучок петрушки миємо й витираємо, потім подрібнюємо (можна використовувати будь-яку іншу зелень). Додаємо петрушку до цибулі і томатів.

Найсмачніша баклажанная ікра 7. Печені овочі не поспішаємо діставати, а залишаємо в духовці до охолодження, так буде легше зняти шкірку.

Найсмачніша баклажанная ікра 8. Очищаємо баклажани і перець, потім нарізаємо їх невеликими шматочками.

Найсмачніша баклажанная ікра 9. Подрібнені печені овочі змішуємо з сирими, додаємо до смаку сіль і перець, гіркий перець і все добре перемішуємо.

Найсмачніша баклажанная ікра 10. Наполягаємо ікру мінімум 2 години в холодильнику, а краще - довше. Смачного!

Подібні рецепти

Пряна баклажанная ікра

Найсмачніша паска на Великдень

Часом досить додати нові прянощі, щоб отримати нове блюдо. Замініть звичні часник і лавровий лист на каррі і затарились, і Ваша баклажанная ікра заграє іншими фарбами! опис приготування: Моя сім'я любить баклажани. Тому готую я їх часто. Ікра - одне з улюблених страв. А, щоб вона не приїдалася...

Найсмачніша піца

Найсмачніша піца

Пропоную рецепт найпростішої піци, приготовленої в домашніх умовах. Може бути в італійській піцерії готують краще, але оскільки ця країна далеко, їстимемо свою піцу. Теж дуже смачну. опис приготування: Домашню піцу можна назвати найкращою за простоту, легкість приготування і звичайно, за відмі...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...