Рецепт Сальтімбокка зі свинини
Любіть м'ясні страви? Тоді обов'язково приготуйте італійську сальтімбокка. Її рецепт досить простий і невигадливий, а ось результат однозначно перевершить всі ваші очікування. Це дуже смачно!
опис приготування:
Щоб дізнатися, як приготувати сальтімбокка зі свинини, досить просто прочитати цей покроковий рецепт, з якого стає ясно, що дане блюдо не вимагає яких-небудь особливих умінь або інгредієнтів. Його подужає кожен, навіть початківець, шеф-кухар. Тому, сміливо беріться за приготування сальтімбокка.
- свиняча вирізка— 150 грам
- бекон— 50 грам
- шавлія— 10 грам
- Томатний соус— 50 грам
- Масло рослинне для смаження— 2-3 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
Бекон наріжте тонкими скибочками. На кожен шматок відбитої свинини викладіть скибочку бекону. Його може замінити пармська шинка або копчений окіст.
Свіжий шавлія вимийте і висушіть. Відірвіть листочки і на кожен шматочок бекону викладіть один листочок свіжої шавлії. Ці прянощі додасть страві незабутній аромат.
Щоб в процесі термічної обробки ваше страва не розпалося, скріпіть його самими звичайними зубочистками, проткнув ними свинину, бекон і листя шавлії.
У сковорідку налийте трохи олії, відмінно підійде оливкова. Поставте її на плиту і гарненько розігрійте на середньому вогні. На розпечену сковорідку викладіть м'ясо і обсмажуйте з усіх боків до рум'яної скоринки. На це піде близько десяти хвилин. Подавайте з томатним соусом і листям салату.
Подібні рецепти
«сальтімбокка» Римський
Сальтімбокка з італійської мови перекладається як "; стрибай в рот ";. Ця страва являє собою шматочки м'яса - рулетики з начинкою. Рецептів приготування існує маса, один з них - в мультиварці. опис приготування: Прочитайте цей рецепт. Ви дізнаєтеся, як приготувати сальтімбокка з телятини. Теля...
Плов зі свинини на сковороді
Плов зі свинини на сковороді — це рецепт дуже смачного плову, приготованого в домашніх умовах, за основу береться рецепт середньоазіатської кухні, але приготування спрощено і полегшено. опис приготування: Плов зі свинини на сковороді — досить простий рецепт, який вимагає не так багато часу і с...
Плов зі свинини
Рецепт приготування плову з свинини з морквою і цибулею. опис приготування: Плов зі свинини виходить дуже соковитим і смачним. приготування: Нарізати свинину маленькими шматочками. розігріти казан, викласти свинину, посолити і обсмажити на сильному вогні протягом 10-15 хвилин. Додати нарізану ...
Піджарка зі свинини
Рецепт приготування піджарки зі свинини. опис приготування: Піджарка зі свинини - класичне блюдо радянської кухні. приготування: Дрібно нарізати свинину, посолити, поперчити і дати постояти протягом 10 хвилин. Розмішати крохмаль в холодній воді в пропорції 1:2. Перемішати з пшеничним борошном....
Підлива з свинини з цибулею
Підлива з свинини з цибулею виходить ароматною і ніжною, а солодкуватий цибуля надає їй незабутній смак. опис приготування: Свинину треба нарізати шматочками, замаринувати, потім обсмажити і згасити. Така підлива хороша з картоплею в будь-якому вигляді, каси. Цибуля ріпчаста— 300 грам Svino...