Рецепт Сальтімбокка зі свинини

Рецепт Сальтімбокка зі свинини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Любіть м'ясні страви? Тоді обов'язково приготуйте італійську сальтімбокка. Її рецепт досить простий і невигадливий, а ось результат однозначно перевершить всі ваші очікування. Це дуже смачно!

опис приготування:

Щоб дізнатися, як приготувати сальтімбокка зі свинини, досить просто прочитати цей покроковий рецепт, з якого стає ясно, що дане блюдо не вимагає яких-небудь особливих умінь або інгредієнтів. Його подужає кожен, навіть початківець, шеф-кухар. Тому, сміливо беріться за приготування сальтімбокка.

  • свиняча вирізка— 150 грам
  • бекон— 50 грам
  • шавлія— 10 грам
  • Томатний соус— 50 грам
  • Масло рослинне для смаження— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Сальтімбокка зі свинини - фото крок 1 шматок свинини (бажано, щоб це була вирізка) вимийте і висушіть. Зачистити від жиру і плівок. Наріжте на невеликі шматочки і відбийте їх. Посоліть і поперчіть за смаком.

Сальтімбокка зі свинини - фото крок 2 Бекон наріжте тонкими скибочками. На кожен шматок відбитої свинини викладіть скибочку бекону. Його може замінити пармська шинка або копчений окіст.

Сальтімбокка зі свинини - фото крок 3 Свіжий шавлія вимийте і висушіть. Відірвіть листочки і на кожен шматочок бекону викладіть один листочок свіжої шавлії. Ці прянощі додасть страві незабутній аромат.

Сальтімбокка зі свинини - фото крок 4 Щоб в процесі термічної обробки ваше страва не розпалося, скріпіть його самими звичайними зубочистками, проткнув ними свинину, бекон і листя шавлії.

Сальтімбокка зі свинини - фото крок 5 У сковорідку налийте трохи олії, відмінно підійде оливкова. Поставте її на плиту і гарненько розігрійте на середньому вогні. На розпечену сковорідку викладіть м'ясо і обсмажуйте з усіх боків до рум'яної скоринки. На це піде близько десяти хвилин. Подавайте з томатним соусом і листям салату.

Подібні рецепти

Сальтімбокка з телятини

«сальтімбокка» Римський

Сальтімбокка з італійської мови перекладається як "; стрибай в рот ";. Ця страва являє собою шматочки м'яса - рулетики з начинкою. Рецептів приготування існує маса, один з них - в мультиварці. опис приготування: Прочитайте цей рецепт. Ви дізнаєтеся, як приготувати сальтімбокка з телятини. Теля...

Плов зі свинини на сковороді

Плов зі свинини на сковороді

Плов зі свинини на сковороді — це рецепт дуже смачного плову, приготованого в домашніх умовах, за основу береться рецепт середньоазіатської кухні, але приготування спрощено і полегшено. опис приготування: Плов зі свинини на сковороді — досить простий рецепт, який вимагає не так багато часу і с...

Плов зі свинини

Плов зі свинини

Рецепт приготування плову з свинини з морквою і цибулею. опис приготування: Плов зі свинини виходить дуже соковитим і смачним. приготування: Нарізати свинину маленькими шматочками. розігріти казан, викласти свинину, посолити і обсмажити на сильному вогні протягом 10-15 хвилин. Додати нарізану ...

Піджарка зі свинини

Піджарка зі свинини

Рецепт приготування піджарки зі свинини. опис приготування: Піджарка зі свинини - класичне блюдо радянської кухні. приготування: Дрібно нарізати свинину, посолити, поперчити і дати постояти протягом 10 хвилин. Розмішати крохмаль в холодній воді в пропорції 1:2. Перемішати з пшеничним борошном....

Підлива з свинини з цибулею

Підлива з свинини з цибулею

Підлива з свинини з цибулею виходить ароматною і ніжною, а солодкуватий цибуля надає їй незабутній смак. опис приготування: Свинину треба нарізати шматочками, замаринувати, потім обсмажити і згасити. Така підлива хороша з картоплею в будь-якому вигляді, каси. Цибуля ріпчаста— 300 грам Svino...