Рецепт Юшка капустяна
Рецепт приготування російської юшки з м'ясом качки, квашеною капустою, морквою, селерою, картоплею і беконом.
опис приготування:
До капустяної юшці можна подавати пиріжки з начинкою з кислої капусти з грибами. Саму юшку при бажанні можна заправити сметаною. Юшка виходить дуже ситної і ароматною завдяки м'ясу качки і бекону.
приготування:
Ретельно вимити качине м'ясо і нарізати на шматки середнього розміру. Викласти качку у велику каструлю, залити 1 літром холодної води і довести до кипіння. Очистити і нарізати моркву і селеру соломкою. Дрібно нашаткувати капусту. Коли вода закипить, додати в каструлю квашену капусту, морква і селера. Знову довести до кипіння і варити 10 хв. Очистити і нарізати невеликими кубиками картоплю, додати в юшку. Дрібно нарізати бекон, помістити в сковороду і злегка обсмажити. Додати борошно і перемішати. Коли картопля стане м'яким, додати в каструлю суміш бекону і борошна. варити 2-3 хвилини, після чого зняти з вогню, розлити по тарілках і посипати чорним меленим перцем кожну порцію.
- мяса утки— 300 грам
- кочана квашеной капусты— 0,25 штуки
- морква— 1 штука
- кореневої селери— 50 грам
- невеликі картоплини— 2 штуки
- бекону— 50 грам
- борошна— 1 Ст. ложка
- чорний мелений перець— За смаком
приготування:
Ретельно вимити качине м'ясо і нарізати на шматки середнього розміру. Викласти качку у велику каструлю, залити 1 літром холодної води і довести до кипіння. Очистити і нарізати моркву і селеру соломкою. Дрібно нашаткувати капусту. Коли вода закипить, додати в каструлю квашену капусту, морква і селера. Знову довести до кипіння і варити 10 хв. Очистити і нарізати невеликими кубиками картоплю, додати в юшку. Дрібно нарізати бекон, помістити в сковороду і злегка обсмажити. Додати борошно і перемішати. Коли картопля стане м'яким, додати в каструлю суміш бекону і борошна. варити 2-3 хвилини, після чого зняти з вогню, розлити по тарілках і посипати чорним меленим перцем кожну порцію.
Подібні рецепти
Капустяна запіканка
Рецепт приготування російської юшки з шинкою, горохом, ріпою, цибулею, морквою, коренем петрушки, кмином і кропом. опис приготування: Горох - традиційний продукт російської кухні. Незважаючи на те, що в даний час горохова юшка незаслужено забута і на зміну їй прийшов гороховий суп, це блюдо в ...
Юшка грибна
Рецепт приготування грибної юшки з підберезників з вареними яйцями, цибулею, морквою, картоплею, коріандром і кропом. опис приготування: В даний час слово «юшка» практично не вживається, але в старовину на Русі юшка була одним з популярних і смачних страв. Юшка була придумана селянами, і вжива...
Юшка з риби з Залізних островів
Ще один прекрасний рецепт рибної юшки з серіалу "; Гра престолів ";! Дуже смачна і найпростіша в приготуванні. Відчуйте себе героями улюбленого серіалу. Приготуйте таку юшку. опис приготування: При приготуванні цієї юшки можна використовувати абсолютно будь-яку рибу. А краби цілком можна замін...
Юшка м'ясна
Рецепт приготування російської юшки з яловичиною, картоплею, цибулею і вином. опис приготування: Щоб правильно приготувати м'ясну юшку, не допускайте бурхливого кипіння м'ясного бульйону під час приготування. Найкраще довести його до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 4...
Юшка репяная
Рецепт приготування російської юшки з ріпою, бруквою, цибулею, гвоздикою, запашним і чорним перцем, петрушкою і кропом. опис приготування: До 19 століття слово «суп» в кулінарії практично не зустрічалося, зате юшки займали гідне місце в українській кухні. Юшкою називалося будь-яку страву, біль...