Рецепт Юшка капустяна

Рецепт Юшка капустяна
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування російської юшки з м'ясом качки, квашеною капустою, морквою, селерою, картоплею і беконом.

опис приготування:

До капустяної юшці можна подавати пиріжки з начинкою з кислої капусти з грибами. Саму юшку при бажанні можна заправити сметаною. Юшка виходить дуже ситної і ароматною завдяки м'ясу качки і бекону.

приготування:

Ретельно вимити качине м'ясо і нарізати на шматки середнього розміру. Викласти качку у велику каструлю, залити 1 літром холодної води і довести до кипіння. Очистити і нарізати моркву і селеру соломкою. Дрібно нашаткувати капусту. Коли вода закипить, додати в каструлю квашену капусту, морква і селера. Знову довести до кипіння і варити 10 хв. Очистити і нарізати невеликими кубиками картоплю, додати в юшку. Дрібно нарізати бекон, помістити в сковороду і злегка обсмажити. Додати борошно і перемішати. Коли картопля стане м'яким, додати в каструлю суміш бекону і борошна. варити 2-3 хвилини, після чого зняти з вогню, розлити по тарілках і посипати чорним меленим перцем кожну порцію.


  • мяса утки— 300 грам
  • кочана квашеной капусты— 0,25 штуки
  • морква— 1 штука
  • кореневої селери— 50 грам
  • невеликі картоплини— 2 штуки
  • бекону— 50 грам
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • чорний мелений перець— За смаком
До капустяної юшці можна подавати пиріжки з начинкою з кислої капусти з грибами. Саму юшку при бажанні можна заправити сметаною. Юшка виходить дуже ситної і ароматною завдяки м'ясу качки і бекону.

приготування:

Ретельно вимити качине м'ясо і нарізати на шматки середнього розміру. Викласти качку у велику каструлю, залити 1 літром холодної води і довести до кипіння. Очистити і нарізати моркву і селеру соломкою. Дрібно нашаткувати капусту. Коли вода закипить, додати в каструлю квашену капусту, морква і селера. Знову довести до кипіння і варити 10 хв. Очистити і нарізати невеликими кубиками картоплю, додати в юшку. Дрібно нарізати бекон, помістити в сковороду і злегка обсмажити. Додати борошно і перемішати. Коли картопля стане м'яким, додати в каструлю суміш бекону і борошна. варити 2-3 хвилини, після чого зняти з вогню, розлити по тарілках і посипати чорним меленим перцем кожну порцію.


Подібні рецепти

Юшка горохова

Капустяна запіканка

Рецепт приготування російської юшки з шинкою, горохом, ріпою, цибулею, морквою, коренем петрушки, кмином і кропом. опис приготування: Горох - традиційний продукт російської кухні. Незважаючи на те, що в даний час горохова юшка незаслужено забута і на зміну їй прийшов гороховий суп, це блюдо в ...

Юшка грибна

Юшка грибна

Рецепт приготування грибної юшки з підберезників з вареними яйцями, цибулею, морквою, картоплею, коріандром і кропом. опис приготування: В даний час слово «юшка» практично не вживається, але в старовину на Русі юшка була одним з популярних і смачних страв. Юшка була придумана селянами, і вжива...

Юшка з риби з Залізних островів

Юшка з риби з Залізних островів

Ще один прекрасний рецепт рибної юшки з серіалу "; Гра престолів ";! Дуже смачна і найпростіша в приготуванні. Відчуйте себе героями улюбленого серіалу. Приготуйте таку юшку. опис приготування: При приготуванні цієї юшки можна використовувати абсолютно будь-яку рибу. А краби цілком можна замін...

Юшка м'ясна

Юшка м'ясна

Рецепт приготування російської юшки з яловичиною, картоплею, цибулею і вином. опис приготування: Щоб правильно приготувати м'ясну юшку, не допускайте бурхливого кипіння м'ясного бульйону під час приготування. Найкраще довести його до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 4...

Юшка репяная

Юшка репяная

Рецепт приготування російської юшки з ріпою, бруквою, цибулею, гвоздикою, запашним і чорним перцем, петрушкою і кропом. опис приготування: До 19 століття слово «суп» в кулінарії практично не зустрічалося, зате юшки займали гідне місце в українській кухні. Юшкою називалося будь-яку страву, біль...