Рецепт Салат з квіноа і цукіні

Рецепт Салат з квіноа і цукіні
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування салату з рисовою лободи, мигдалю, солодкого перцю, цукіні і селери.

опис приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів. Підсмажити мигдаль до хрусткої скоринки і блідо-коричневого кольору, близько 7 хвилин. Прибрати з духовки і відкласти в сторону.

Між іншим, помістити квиноа в дрібне сито і промити під холодною проточною водою. У середній каструлі нагріти 2 чайні ложки оливкової олії на середньому вогні. Додати солодкий перець, часник, зелена цибуля і червоний перець пластівцями. смажити близько 5 хвилин.

Додати квиноа, чебрець, 1 стакан води і 1/4 чайної ложки солі. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 7 хвилин. Додати цукіні, накрити кришкою і варити, поки квиноа не стане ніжною, від 5 до 8 хвилин. Забрати каструлю з вогню.

Додати селеру, мигдаль і залишилися 2 чайні ложки масла, приправити сіллю. Охолодити до кімнатної температури. Перед подачею вичавити сік з лайма на салат. Подавати з лаймом і чебрецем, якщо це необхідно.


  • оливкового масла— 4 чайних ложки
  • жовтий солодкий перець— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • зеленый лука— 2 штуки
  • червоного перцю пластівцями— 1/8 чайних ложки
  • чебрець— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • цукіні— 1 штука
  • стебло селери— 1 штука
  • вапно— 1 штука(розрізаний навпіл)
Розігріти духовку до 170 градусів. Підсмажити мигдаль до хрусткої скоринки і блідо-коричневого кольору, близько 7 хвилин. Прибрати з духовки і відкласти в сторону.

Між іншим, помістити квиноа в дрібне сито і промити під холодною проточною водою. У середній каструлі нагріти 2 чайні ложки оливкової олії на середньому вогні. Додати солодкий перець, часник, зелена цибуля і червоний перець пластівцями. смажити близько 5 хвилин.

Додати квиноа, чебрець, 1 стакан води і 1/4 чайної ложки солі. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 7 хвилин. Додати цукіні, накрити кришкою і варити, поки квиноа не стане ніжною, від 5 до 8 хвилин. Забрати каструлю з вогню.

Додати селеру, мигдаль і залишилися 2 чайні ложки масла, приправити сіллю. Охолодити до кімнатної температури. Перед подачею вичавити сік з лайма на салат. Подавати з лаймом і чебрецем, якщо це необхідно.


Подібні рецепти

Салат з квіноа і квасолею

Запечені курячі крильця

Рецепт приготування салату з лободою, чорною квасолею, кукурудзою. болгарським перцем, чилі, кінзою, зеленою цибулею і пікантним соусом. опис приготування: Цей легкий і корисний вегетаріанський салат буде дуже доречним влітку. соку лайма— 5 Ст. ложок солі— 1 Чайна ложка часнику— 1 зубчик мел...

Салат з квіноа, баранячим горохом і помідорами

Салат з квіноа, баранячим горохом і помідорами

Рецепт приготування салату з рисовою лободою, баранячим горохом, помідорами чері, maslinami, медом, оливковою олією і свіжою м'ятою. опис приготування: Салат з рисової лободою, nutom, помідорами чері, медом і м'ятою - блюдо для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і фігурою. В рисової лебедя мі...

Салат з квіноа і яблуком

Салат з квіноа і яблуком

Рецепт приготування салату з квиноа, каррі, сушеної смородиною, яблуком і м'ятою. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти мигдаль на аркуші для випічки оправі, обсмажити в духовці до появи аромату, близько 7 хвилин. Дати охолонути і крупно нарізати горіхи. Промити квино...

Салат з цукіні, фенхель і redisa

Салат з цукіні, фенхель і redisa

Рецепт салату з цукккіні, фенхель і redisa. При приготуванні цього салату я рекомендую точно дотримуватися рецепт і всі складові рецепту. Ви отримаєте відмінне легке блюдо. опис приготування: Салат складається з великої кількості інгредієнтів, багато з яких не дуже поширені: фенхель, каперсам...

Салат з кукурудзи, цукіні і помідорів

Салат з кукурудзи, цукіні і помідорів

Свіжі овочі обов'язково повинні бути присутніми в меню. Щоб їжа була не тільки корисною, але і смачною, рекомендую цей класний варіант, як приготувати салат з кукурудзи, цукіні і помідорів. опис приготування: Салатик потрібно зробити мінімум години за 4 до подачі, щоб овочі як слід промаринува...