Рецепт Салат «мімоза» з сиром і яблуком

Рецепт Салат «мімоза» з сиром і яблуком
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Мені подобається готувати страви і змінювати їх рецепти. Іноді виходить не дуже, але в більшості випадків - справжні шедеври, такі як рецепт, як приготувати салат «Мімоза» з сиром і яблуками.

опис приготування:

Варіацій цього салату дуже багато, можна використовувати в якості рибної основи консерви або малосольну рибу, наприклад, горбушу, сьомгу, тунець. Після кількох моїх експериментів у мене вийшов ось такий салат, в який я додав терте яблуко і сир. Смак трохи незвичний, але цікавий.

  • Консерви сардини— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • Ковбасний копчений сир— 200 грам
  • яблуко— 350 грам
  • морквина— 200 грам
  • яйце— 5 штук
  • майонез— За смаком
Салат 1. Відкриваю консерви і перекладаю їх у тарілку, вибираю великі кістки (хребет), перекладаю шматочки риби в форму і розминають її виделкою.

Салат 2. Цибулину чищу від лушпиння і мою, нарізаю дрібними кубиками і викладаю поверх риби в форму.

Салат 3. Ковбасний сир подрібнюю на дрібній тертці (у мене він копчений), викладаю сир наступним шаром.

Салат 4. Прийшла пора майонезу, викладаю кілька ложок на сир і рівномірно розподіляю по всій поверхні.

Салат 5. Яблука беру кисло-солодкі, розрізаю їх на 2 частини, вичищаю насіння і подрібнюю на дрібній тертці. Шкірку не зрізати, а при натирання просто викидаю її залишки.

Салат 6. Отриману масу віджимають від зайвої соку, а потім викладаю яблука в форму.

Салат 7. морквину відварюю, потім зчищаю шкірку з остиглого коренеплоду і подрібнюю на дрібній тертці, викладаю її в форму.

Салат 8. Відварюю яйця і остуджують, з двох виймаю жовтки для прикраси, а все інше подрібнюю на дрібній тертці.

Салат 9. Викладаю подрібнені яйця в форму і розрівнюю, потім змащую майонезом і посипаю подрібненими на тертці жовтками, відправляю салат на 1-2 години в холодильник, а перед подачею прикрашаю гілочкою петрушки.

Подібні рецепти

Салат «мімоза» класичний з сиром

Брокколі в духовці з сиром

Салат "; Мімоза" — смачний яскравий салат, названий на честь красивого ніжного квітки — символу весни. Цей салат був придуманий в 70-і рр ХХ століття і відразу став популярний серед радянських господинь. А чому? опис приготування: Тому що кожна з нас може додати в класичний рецепт свій улюблен...

Салат «мімоза» з сиром і рисом

Салат «мімоза» з сиром і рисом

Чергова варіація знаменитого салату, яку я сміливо рекомендую на замітку. Хочу розповісти, як приготувати салат "; Мімоза" з сиром і рисом. ситно, апетитно і як завжди смачно. Спробуйте! опис приготування: В даному випадку варіант цікавий тим, що морква я рекомендую не варити, а обсмажити, як ...

Салат «мімоза» з сиром

Салат «мімоза» з сиром

Ніжний і м'який салат "; Мімоза" з сиром стане прекрасним традиційною прикрасою на вашому святковому столі. Я готую салат "; Мімоза" з сиром. Виходить дуже смачно. Спробуйте. опис приготування: Дуже гарний весняний салат. Відваріть рис і яйця. Сир і яєчні білки потріть на тертці, один жовток в...

Салат «мімоза» з консервою і сиром

Салат «мімоза» з консервою і сиром

Якщо ви хочете здивувати своїх близьких смачною і ситної закускою, то подивіться, як приготувати салат "; Мімоза" з консервою і сиром, який можна легко і просто зробити у себе вдома на кухні. опис приготування: Цей рецепт салату мімоза з консервою і сиром швидко і легко готується, незважаючи н...

Салат «мімоза» з крабовими паличками і сиром

Салат «мімоза» з крабовими паличками і сиром

всі звикли, що "; Мімозу" роблять з консерви, з овочами і вершковим маслом, що? Я ж хочу запропонувати для різноманітності зовсім інший варіант. сподіваюся, вам він теж дуже сподобається:) запам'ятовуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати салат "; Мімоза" з крабовими паличками і ...