Рецепт Салат з буряком, апельсинами і ендівій
Рецепт приготування салату з буряком, апельсинами, петрушкою, ендівій і рікоттою.
опис приготування:
Розігріти духовку до 220 градусів. Скропити форму для випічки маслом, накрити буряк фольгою і випікати до м'якості, від 45 до 55 хвилин, в залежності від розміру. Дати буряку охолонути, видалити шкіру і нарізати на шматки. Половину буряка відкласти в сторону.
Очистити апельсини, нарізати скибочками і віджати 1/4 склянки соку.
Змішати половину зарезервованої буряків, апельсиновий сік, червоний винний оцет, сіль і перець в блендері до отримання однорідної маси. Додати масло каноли і продовжувати збивати. Додати 2 столові ложки нарізаної петрушки.
змішати салат, ендивій, нарізану буряк, апельсини і петрушку в мисці. Перед подачею додати бурякову суміш і перемішати. Прикрасити рикоттой і подавати.
- буряка— 900 грам
- апельсинів— 6 штук
- винного оцту— 1 Ст. ложка
- солі— 1/2 чайних ложки
- свежемолотого перцю— 1/2 чайних ложки
- масла каноли— 1 1/2 Ст. ложки
- петрушки— 1 Склянка
- салата Бибб или салата Бостон— 220 грам
- эндивия— 220 грам
- сиру фета— 100 грам
Очистити апельсини, нарізати скибочками і віджати 1/4 склянки соку.
Змішати половину зарезервованої буряків, апельсиновий сік, червоний винний оцет, сіль і перець в блендері до отримання однорідної маси. Додати масло каноли і продовжувати збивати. Додати 2 столові ложки нарізаної петрушки.
змішати салат, ендивій, нарізану буряк, апельсини і петрушку в мисці. Перед подачею додати бурякову суміш і перемішати. Прикрасити рикоттой і подавати.
Подібні рецепти
Зелений салат з апельсинами
Рецепт приготування легкого і корисного салату зі шматочками апельсинів, смаженої буряком і аругула. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Обернути буряк щільно в алюмінієву фольгу і викласти на аркуші для випічки. випікати від 45 до 50 хвилин. коли охолоне, видалити шкірку і н...
Салат з яблуками, горіхами і ендівій
Рецепт приготування легкого салату з яблуками, волоськими горіхами, руколлою, цибулею, ендівій і козячим сиром. опис приготування: 1. Крупно нарізати волоські горіхи. У невеликій сковороді на середньому вогні підсмажити волоські горіхи, часто помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 5 хвилин. ...
Салат грузинський з буряком
Надихаюся рецептами Грузії і готую салати, прохолодні напої, основні страви та багато іншого. Цього разу ділюся одним з найулюбленіших і простих рецептів, як приготувати салат грузинський з буряком. опис приготування: У Грузії дуже люблять велику кількість спецій, зелені і різні сміливі рішенн...
Салат «Гуцульский» с грибами, буряком і хріном
Соковитий і пікантний салат з буряка з грибами припаде до смаку як дотримують пост, так і любителям вегетаріанської їжі. ароматний, легкий і корисний! опис приготування: Гриби і буряк - основа відомого багатьом гуцульського салату Шухи. Додавши солоні огірки і столовий хрін, отримаємо більш п...
Салат з куркою і буряком
Дуже цікаве поєднання буряка, курки і червоної квасолі. Пікантність надає копчена курка і смажену цибулю. Часто цей салат не роблю, але він вартий того. Спробуйте і ви салат з куркою і буряком! опис приготування: У салат також можна трошки додати і часнику, замість цибулі, це також додасть йом...